- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia!
Csak egy megjegyzés a Honor 6 Kirin 920 messze> a 6753 fölött van...... a Helio x10 kb utolértepedig két éve adták ki. A Honor 7 pedig hát lehet számolni.......
A fogyasztása pedig messze alázza a snapikat. Az én használatommal simán két nap igaz mobilnetet ritkán használok csak telefon és wifi mellett. Ja és azért a térerősség terén sem elhanyagolható az, hogy ahol másik telókon éppen van térerő ott még én simán beszélek. Most néztem éppen a hét elején Darmsatdban egy szemétégető erőmű pincéjében! nekem volt normál térerőm és sem a samu sem a "Wink"(nem ismerem) telókon nem tudtak beszélni. -
Beni2360
félisten
Esetleg egy kis olvasni való
Itt négy fajta 6735 találsz, egyiknél nem is írnak semmit -
Zeki
nagyúr
-
törölt tag
Az összefoglalóban nem szerepelnek a topikban nagyon óvatosan említendő témakörök.
-Milyen az MTK GPS?
-Milyen a megfelelő képminőséget nyújtó kamera?
-Mennyi a minimum elégséges akkukapacitás?
-Szükséges -e a B20?
-Van-e Crytek -nek megfelelő teló?
Régebben a "szaracsempe" is ezek közé tartozott, de a Win már OFF lett, így ez kiesett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 645 G2 - AMD A10-8700B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest