- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Ha lemész a lap aljára (nem védek senkit!) akkor láthatod, hogy április 30.án már volt visszajelzés. Az, hogy jó vagy rossz nem derült ki de a "presell" már régen nem igaz! Ez kb olyan mint nekem anno' a Cubot x6 annál is az összes EU szállító hitegetett, hogy majd ekkor majd akkor aztán az alinál az eladó jót derült a kérdésemen! Azt írta "igen ott nincs és nem is lesz mostanában mert tőlünk kapják
".................
-
Beni2360
félisten
Hát ezért kérdeztem-kézhez- és a mai árfolyamon is 56900 Ft (nettó). Ez így egy ámítás.
Az én telómat - Bluboo Xtouch - meg végre sikerült úgy belőnöm, hogy nem merül le egy nap alatt. Valami nagyon zabálta de már nem tudom, hogy mit állítottam le rajta. Így már szolid használat mellett bőven kibír kettő napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Facebook és Messenger
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest