- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bluetooth-headsetekről általában
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Outlander #116180 üzenetére
Szia!
Nos ebben nincs semmi különleges. Nekem 2 éve a cubot x6-os simán gyorsabb és pontosabb volt(városban is) mint az átlagos GPS. A waiteq-nek is kínai HW-ra pakolja a saját szoftverét vagyis ott sem kell hasra esni a "minőségtől". Ezek nem katonai minőségek és az antennájuk is csak egy nyúlfarknyi és nem akkora mint a telefon. Egy másik "occó" hazai "márka" a navon aminek szintén kell a papír térkép a navigáláshoz főleg városban.Persze ez annyira helyfüggő, hogy bármelyik "márkára" lehetne ráhúzni a vizes lepedőt. Pl. én az vettem észre, hogy a csehetktől ahogy átérek a német részre ott van egy rész (sík terep) ahol rendszeresen megszűnik a GPS vétel.
Ezt egyébként több részen és most már több célhardverral is tapasztaltam. Ott a honor 6 a glonass segítséggel is alig talált jelet. Kellett vagy 10km mire magához tért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - 512GB - Fehér - ÚJ! Bontatlan, 3 év garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest