-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w751230
tag
Sziasztok!
LG K20 (2019) telefonon van egy gomb baloldalon. Több nincs is ott. A kézikönyv szerint az "Google asszisztens" gomb lenne.
Kérdésem az lenne, hogy lehet ezt működésre bírni? Már vásárláskor sem reagált semmire, azóta volt hard reset is.
Reakció semmi
Van erről valakinek tapasztalata?
Másik kérdésem, hogy ne két üzenetet írjak...
Recovery-be szeretnék belépni. Szintén ezen az LG KÉP (2019) telefonon. Ami módokat ismerek, mindent próbáltam. Át túrtam elég sok külföldi oldalt, elég sok variáció van.
Egyik sem működik.Köszönöm előre is a válaszokat.
-
w751230
tag
válasz
Viktor0610 #139778 üzenetére
Bocs a kései válasz miatt.
Anny lenne csak, hogy ebben a típusban, hardveresen nincs rádió, vagy elő lehet valahogy csalogatni?
Mikor vettük, ezt az egyet nem ellenőriztem, páromnak viszont hiányzik. Nem gondoltam rá, hogy van ilyen telefon, amiben nincs rádióKöszönöm előre is a választ.
-
w751230
tag
Sziasztok, LG K20 topic van valahol? Tényleg kerestem ezerrel, de nem sikerült.
Bocs ha rossz helyre írtam.
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest