- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbkk
csendes tag
válasz
pècsimunkás #120549 üzenetére
Gari nem érdekel. Kintről megveszem. Ahogy nézem 70 max kintről. Annyit bőven megér, nem? Vagy szükség lehet garanciara? Mennyire megbizható a készülék?
-
bbkk
csendes tag
válasz
andrisbandi #120530 üzenetére
Céges illetve privát szám miatt. Ha sokat beszélt priváton, lássam, ha hívnak közben, és ne azt jelezze, hogy ki vagyok kapcsolva. Ha kell akkor kell.
-
bbkk
csendes tag
Sziasztok!
Melyik okos telefont vegyem topikban segitsget kertem. De nem voltak a helyzet magaslatán. Megkérdezném itt is, hátha szakmaibb válaszokat kapok. Jelenleg egy HTc m9 van. Le kell cserélnem, mert mar kiidegel. Ha nem lenne baja akkor is cserélném, mivel dual simes telefonra van szükségem. Nem kell,hogy első osztályú gyártó telefonja legyen.
Amit szükségem van: 4g (b20 nem muszály, nem remete vagyok), 5,5 " kijelző, 4Gb ram, dual active, normális GPS (GLONASS jó lenne), min 3000 mAh akksi.
Nem sok választ kaptam rá. Én az Asus Zenfone 2-t találtam. Sztem meg is felelne. Néztem , hol mennyiért kapható, és úgy vettek észre, hogy külföldről elég olcsón beszerezhető. Honnan a legolcsóbb ? Esetleg más alternatíva ezekre a paraméterekkel?koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED monitor topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest