- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
petyametyo #135594 üzenetére
-
eladogeppc
veterán
válasz
petyametyo #97281 üzenetére
Ugyanúgy, mint a Telekomos Dual SIM-es. Igen.
-
beg
veterán
válasz
petyametyo #87770 üzenetére
Létezik. Minden második téma ezzel foglalkozik ha a kit kat szóba kerül.
-
TedThomas
aktív tag
válasz
petyametyo #85183 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz
petyametyo #74639 üzenetére
Vissza kell küldeni, amíg lehet.
-
Zeki
nagyúr
válasz
petyametyo #74635 üzenetére
Az a telefon a kínai piacra lett gyártva, kínai/angol nyelv-et írnak, és hogy TD-SCDMA 3G hálózaton megy.
Miért vettél ilyet? Fura hogy nem alapból angollal indít. -
Joeker67
aktív tag
válasz
petyametyo #73990 üzenetére
Megelőztek
-
Laza...
addikt
válasz
petyametyo #73990 üzenetére
Ha van bármilyen hang a szgépre dugásnál (tök mind1 hogy a telefon egyébként semmit nem csinál) akkor ADB-n keresztül simán menthető.
Ha ez sincs, akkor szétszedés után meg kell keresni a test pontot, és így. A szétszedése nem egyszerű, és kíván némi ismeretet/rutint, főleg hogy egy unibody készülékről beszélünk. (1 csavart először el kell távolítani a jobb oldali SIM foglalatnál - ezzel a gyári gari is ugrik!)
Pár oldallal előbb linkeltem egy romot, (Alcatel Idol X - 6040D ROM), SP Flash Toollal feltehető féltéglásított verzióban is (gyakorlati tapasztalat). Még akkor is, ha az Alcatel Updater sem boldogul már (ami azért némely féltéglás verziót is újra tud flashelni, és TCL romot tesz fel)
-
Joeker67
aktív tag
válasz
petyametyo #73985 üzenetére
A készülék típusa mindenképp
-
válasz
petyametyo #73975 üzenetére
Kit, mit, mikor, hol, miért?
Kicsit több infóval előrébb lennénk.Beg megelőzőtt
-
beg
veterán
válasz
petyametyo #73975 üzenetére
Talán.
Egyebet nem akartál volna róla közölni? -
válasz
petyametyo #73281 üzenetére
A thl t5s-be a kepek alapjan 1 mini es 1 micro sim megy.
-
beg
veterán
válasz
petyametyo #73278 üzenetére
Nem lebeszélni akartalak, ha ennyi a keret, akkor ok. De ha tudsz még rá áldozni, akkor inkább más márkát. A kijelzőn észre fogod venni a különbséget.
-
RVR400
veterán
válasz
petyametyo #73278 üzenetére
120 USD körül van THL T5S, ezalatt nem igazán fogsz találni semmi jobb ajánlatot IPS-sel, 1 GB RAM-mal.
Az előbb 2 magosat akartam írni.
-
beg
veterán
válasz
petyametyo #73273 üzenetére
Ha neked megér ennyit és tetszik, akkor hajrá. Én nem ezt választanám 100 USD környékén.
-
beg
veterán
válasz
petyametyo #73256 üzenetére
Ennyiért már kapsz "normális" kínait, ami jól össze van rakva és a rom cserével sem le(sz)het gond.
-
kobipeti
aktív tag
válasz
petyametyo #71089 üzenetére
DG350 + ÁFA + DHL=34500Ft volt, szerintem nem rossz! A 3g Aktív használat mellet nagyon meríti, ha "csak" be van kapcsolva, és a szinkronozást meg egynéhány dolgot visz az nem gond, de egy óra aktív böngészés az van 10-15% aksi merülés, nap végére kb 1 óra beszélgetés, 1 óra aktív net, 2 kártyával meg normál kattingatás nekem olyan 40%-ra viszi le du-ra.
-
kobipeti
aktív tag
válasz
petyametyo #71072 üzenetére
Az enyémen van play és tud magyarul, Minideal-től rendeltem DHL-lel egy hét alatt itt volt, természetesen ÁFÁ-t fizetni kellett!
pach-adams: van a gombnak világítása, kicsit halovány,de funkciójának hogy este vagy kevés fénynél lásd arra jó. Sajna arra, hogy jelezze a nem fogadott hívást már nem, mert nappal sok fénynél nem lehet látni.
-
Zeki
nagyúr
válasz
petyametyo #71076 üzenetére
Nem vagy ugyanott.
Mert mintha lehet 5 Euróért biztosítást venni a vámolás ellen, hogy ha megvámolnak mégis, visszatérítik.
Zollversicherung abschließen (beträgt 8% vom Warenpreis)? Mehr erfahren
Hinweis: Wenn Sie bei der Abwicklung der Zollgebühren auf Probleme stoßen, melden Sie sich bitte beim Kundenserivce unter service@efox-shop.com.
Mondjuk ez nem tudom hogy a magyar 27%-ra is vonatkozik, vagy csak a német 8%-ra? -
Zeki
nagyúr
válasz
petyametyo #71072 üzenetére
Nagy százalékban mindig van 27% Áfa.
Néha van 1-2 adag csomag, ami átcsúszik. Szóval erre nem lehet bazírozni. És mindegy mit ír rá a kínai a csomagra. Bekérik tőled a vásárlásról szóló dokumentumokat. -
b0bcat
addikt
válasz
petyametyo #71064 üzenetére
Zopo ZP700. Van olyan webshop, ahol 115 dollár alatt van az ára.
Áfát biztosan kell fizetned utána, úgyhogy legalább 35 ezerrel számolj!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged