Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beneboy
tag
válasz
SUPREME7 #33414 üzenetére
Nekem is ilyen kérdéseim vannak:
a dual standby ezek szerint azt jelenti, hogy egyszerre áll rendelkezésre a két kártya, de egyszerre csak egyiket tudom használni?
Mi van ha egyiken beszélek, és másikon hívnak:
-amíg telefonálok addig lekapcsol a másik, nincs térereje (ha jól sejtem ez az igaz)
-kicsörög és tudok váltani (mint amikor a másikat tartom 1 kártyán)
-kicsörög, de a másik le kell raknom
-foglaltat jelez és nem csörög ki
-vagy valami amit el sem tudok képzelniTehát ha folyamatos szinkronra van állítva a teló, és A kártyán netezik / netezek, akkor előfordulhat, hogy 20-30 percig elérhetetlen vagyok B kártyán?
Jiayu g4-re gyúrok én is, szintén egyik kártyám ügyeletes lenne, amit mindig azonnal fel kell venni, nem lehet kikapcsolva stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest