- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
-
viktorhu
veterán
válasz
Nwis86 #123539 üzenetére
Teljesen általános dolog ez. Ahol kicsi a népsűrűség, kevés a torony, 2100 MHz-en teljesen lehetetlenné válik a 3G használata - elég egy tereptárgy, domb vagy egy nagyobb épület, és a telefon máris inkább eléri a két faluval arrébb lévő 2G adást, mint a közelebbi de árnyékolt 3G-t. A telekom pl. annak idején többször is elmondta, hogy a 3G-ből nem csinálnak "faltól falig" szolgáltatást, csomópontszerűen lesz elérhető.
-
b0bcat
addikt
válasz
Nwis86 #65643 üzenetére
Ezen sajnos nem lehet csodálkozni.
A Jiake elég "márkátlan", ráadásul kétmagos árban* adták/adják a négymagos készüléket, így aztán nem lehet csodálkozni, hogy a minősége nem kifogástalan...
*100 dollár környékén, kicsit alatta mennek a jó minőségűnek számító, kínai viszonylatban márkásabb MT6572-es modellek.
Csodák nincsenek. Kínában is meg kell fizetni a minőséget.
(Mondom ezt úgy, hogy szeretem az olcsó kínai készülékeket.
)
-
426os
őstag
válasz
Nwis86 #63845 üzenetére
miután felraktad a programot, kell várni néhány órát (minél többet, a legjobb ha mikor lemerült, akkor nézel rá). Ne indítsd újra a telefont közben. Amikor megnyitod a progit, rögtön látod, hogy mi volt az ébrenlét (awake) és készenlét (deep sleep) aránya. Ha ez jelentősen az ébrenlét irányába mozdul, akkor egy program okozza a gyors merülést, ezt látod is, mert minden futó programhoz odaírja, hogy mennyit tartotta ébre a telefont. Pl most jó, hogy ránéztem, mert nekem az XPlay nevű zenelejátszó az elmúlt 22 órában 21 alatt ébren tartotta a telefont (Én meg azt hittem a sok mobilnetezés szívta le egy nap alatt a P770 akkuját
)
-
426os
őstag
válasz
Nwis86 #63791 üzenetére
Lehet, hogy csak egy alkalmazás ragadt be, de az nagyon csúnyán.
Próba cseresznye -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Nwis86 #59900 üzenetére
Ekkora akksi jellemzo a kategoriaban sajnos. De ez legalabb li-pol.
35k korul szerintem remek vetel.Szepen bealudtal akkor basszus :/ Jozanon?
Amugy ezek a lopas ellenes progik valoban kb semmi vedelmet nem adnak, max elhagyaskor ernek vmit...
Ha a akksit kiveszik, mar cseszheted is. Root joggal kombinalva novelheto a hatasfok, de ha recoverybe belepve kapcsolja be, akkor nincs mit tenniEn kimentem volna a piacra szetnezni, nem sok zopo lehet ott
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Nwis86 #59878 üzenetére
Zopo zp700?
Kicsit tobb csak,minta kereted, de ZopoHogy loptak el? Mobilnet nem volt rajta? Mert akkor meg lehetett volna csorgetni a gugli lopas ellenes progijaval.
@MZsoltee: pl a lett Zopo tud szamlat kuldeni, es az ottani afa kevesebb is... vagy nettoba veszed cegre egybol...
-
b0bcat
addikt
válasz
Nwis86 #59878 üzenetére
A kistesóból (M1) kiindulva vélhetőleg az M3 is egy jó készülék.
A 6572 SoC fél giga RAM-mal untig elég az alap funkciókra. A kijelző viszont megér szerintem kb. 20 dollár felárat. 100 dollár környékén már IPS kijelzős készüléket is találsz. (Én amúgy sem az IPS-hez, sem a nagy PPI-hez nem ragaszkodom, de sajnos TFT és TFT között is nagy különbségek vannak.)
-
asturel
őstag
válasz
Nwis86 #43887 üzenetére
http://chethaka.wordpress.com/2013/02/28/unlock-an-android-device/ bar nem igazan ertem, hogy feloldas utan megis mit tudnal csinalni vele, adb-vel (adb pull /sdcard .) siman le tudod menteni a cuccokat rola (mondanam, hogy adb backup, de azt is le kell okezni /ha jol emlekszem/)
512MB rammal mennyire szenved egy mtk6577 telefon? Hugomnak kene es minel kevesebbet akar kolteni ra.
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
Nwis86 #43877 üzenetére
Például itt.....csak kérdés, hogy érdemes-e ennyi pénzért venni másik kijelzőt.
-
-
válasz
Nwis86 #16976 üzenetére
Ezzel a vastagsággal gyakorlatilag alig találsz mobilt a piacon (és ezt most nem csak a kínai telefonokra értem). Asszem ezek a telók vannak 9mm-en belül: Samsung Galaxy S2/S3, HTC One X/X+, iPhone 5, Sony Xperia Z, de ezek messze vannak a 250$-os árcédulától.
JiaYu G4 Standard Edition talán teljesíti fogja az általad elvárt vastagsági limitet, de arra még várni kell jó néhány hónapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest