- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
zjani007 #40731 üzenetére
Ezek a concorde telefonok a kinai star telefonok (en is egy start rendeltem) masolata. Illetve nem is masolata hanem az, csak concorde neven, es kozel dupla aron a magyar garancia miatt.
Osztom RVR400 velemenyet, inkabb rendelek 2 start kinabol, es egy esetleges kijrlzocserenel nem kell heteket (talan honapokat is) varni amig megjon a kijelzo, vagy alaplap kinabol hogy a concorde szakemberei beleszereljek.
-
LionRampant
csendes tag
-
TKey7
csendes tag
válasz
zjani007 #28441 üzenetére
Köszönöm!
Néztem a W100-zal csak annyi a problémám, hogy teljesen fehér, és ahogy olvastam itt a fórumon, még nem elérhető feketében (Lehet, megérné rá várni)
Viszont a másik valahogy elkerülte a figyelmemet
És feketében ez is egészen jól mutat... Hm...Nesze nekem, az itthoni kínálattal az volt a baj, hogy nem volt lehetőség, itt meg túl sok is van
Mondjuk, azt a 140 kilót nem lenne egyszerű hordozni.. Még a végén kiderül, hogy orosz technika
-
-
robertone2
tag
válasz
zjani007 #25912 üzenetére
Köszi
Ügyeltem rá, hogy az első foglalatba tegyem, de ellenőrzöm még egyszer, az apn beállításokat nem találom, vpn-t ír, de nem akarok olyat piszkálni amiről nem tudom micsoda...
Mindenesetre ha lesz rá időm, kipróbálom a t-homos kártya nélkül is, hátha azzal akad vagy ilyesmi...
-
hun_gery
aktív tag
válasz
zjani007 #17182 üzenetére
Érdekes, mert tudomásom szerint egyetlen, erre a platformra épülő készülék sem tudja, ugyanezt az acer-t a különböző webshopokban is dual standby-ként hirdetik, illetve a 6588-as chipsetet promózzák mostanában Kínában úgy, hogy dual active kapcsolatra képes.
De lehet, hogy a MA stábjának van igaza, és az itteni soksok fórumozó téved (mind)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest