- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopis
csendes tag
Sziasztok, egy MPAI -S720-ban cseréltem kijelzőt, de nem működik, a teló bekapcsol, hang van, kép nincs.
Olvastam már régebben valahol , hogy hasonló problémánál mi a teendő, de most sehol sem találom, tudnátok segíteni? A kijelző elvileg tök ugyanaz, mint a régi, ezt előtte le is egyeztettem a kinai eladóval.
-
bopis
csendes tag
Sziasztok, rendelnék egy umi zerot, de az antelife eu raktárából nekem nem dob fel shipping választási lehetőséget és mivel nem tudom kiválasztani ezért nem enged tovább. Járt már így valaki vagy nálam lesz a bibi?
Egyébként létezik, hogy az antelife ugyanannyiért adja eu raktárból mint a többiek Kinából? -
bopis
csendes tag
Sziasztok,
van egy Mpai S-720-as telóm és valszeg tönkrement a touch panel, mert nem érzékel az alsó 3 cm-en semmit.
Nem tudtok olyan oldalt, ahol árulnak kinai telókhoz alkatrészeket? Eddig nem találtam. Köszi -
bopis
csendes tag
Sziasztok,
van a feleségemnek egy MPAI S720-as telója, amiben valszeg meghalt a kijelző, mert az alsó kb. 3 cm nem érzékel semmit. Ez két külön részből áll? Úgymint kijelző és érintőképernyő vagy elég ha találok ( ha találok!!) a neten egy kijelzőt és kicserélem benne?
-
bopis
csendes tag
Sziasztok,
fel szeretném tenni ezt a romot, azt írja, hogy cwm-mel kell, de mégsem tudom, tudna valaki segíteni?
[link] -
bopis
csendes tag
Sziasztok,
Feiteng H9500-ra szeretnék új romot tenni.
Cappa72 leírása alapján lenovo A820-ast már csináltam, de ott volt egy nagyon szuper és részletes leírás. Nem szeretnék a telóból téglát csinálni, ezért inkább kérdezek:
van egy rar file, amit ha kibontok, akkor ezt látom:
Vagy nem kell kibontanom? Tudtok segíteni, hogy hogyan kell?
Köszi -
bopis
csendes tag
Sziasztok,
antelife hogy küldi a csomagot, alapból giftként vagy jelezni kell nekik, hogy úgy küldjék.
Topikban nem adunk-veszünk, arra ott az apró!
[ Módosította: wwhy ]
-
bopis
csendes tag
Sziasztok, SC6820-as procival szerelt telefont Android 4.1-est lehet rootolni szerintetek?
-
bopis
csendes tag
Sziasztok,
vettem a feleségemnek egy SC6820-as procival szerelt telót és nincs rootolva. Valami nagyon szívja az akksit, de nem tudom még a gyári felesleges progikat sem letörölni. Nem találtam leírást, hogy lehet-e rootolni, esetleg valaki tud ebben segíteni? Amúgy 1800 Ah-ós akksija van, és 4"-es kijelzője, alig használja a telót, így az akksi nem indokolná ezt a gyors merülést. Tud valaki megoldást?
Köszi -
bopis
csendes tag
Sziasztok, az történt a telóval, ahogy rányomok a hívásgombra, abban a pillanatban eltűnik a képernyő és csak a hívás végén jön vissza, mi lehet a probléma. Goophone I9. Közben lerakni se tudom. Ha bejövő hívás van akkor szintén ez van. Lassan földhözvágom.
-
bopis
csendes tag
Sziasztok, két napja megjött a goophone I9-em ( phone pad5) viszont ma reggeltől nem forgatja el a kijelzőt, mi lehet a probléma?
-
bopis
csendes tag
válasz
Csongii #31513 üzenetére
Csongii
Úgy látom, hogy Goophone I9-et rendeltél. Elárulod, hogy hogy vagy vele megelégedve? Honnan rendelted, mennyi volt? Volt-e vele tok, két akksi volt-e alapból vagy egy?Esetleg érdekelne más tulajok véleménye is, bár olvasatom szerint elég kevesen vannak akik Goophone I9-est rendeltek és használják is.
Kosturica kolléga véleményét már olvastam, hogy meg van elégedve a telóval, de még mindig azon töprengek, hogy nem túl nagy ez a teló a mindennapokban?
-
bopis
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #29357 üzenetére
169.99$+DHL=199.5$
Szerencsétlenségemre 1 nappal a rendelésem után írta be valaki a kuponkódot.
Így már közelít?
-
bopis
csendes tag
válasz
instantwater #29349 üzenetére
Nokia 6300 után...
-
bopis
csendes tag
Sziasztok, sokat olvasgatom a fórumot és ennek hatására először mertem bevállalni egy kinai telefonrendelést.
Rendeltem a feleségemnek egy THL W100-as telefont, ami rendben meg is érkezett, de mikor meglátta, hogy milyen nagy a kijelzője, azt mondja, hogy kisebbet szeretne, ezért eladom.
Ha valakit érdekel és nem akar rendelni, akkor itt megnézheti:
Még ma jött meg, csak kibontottuk, bekapcsoltuk és aztán visszacsomagoltuk.
Hardveraprón hirdettem meg.Nem igazán értem a root-os, flash.es dolgokat, amiket általában kitárgyaltok, így az égvilágon semmi nem történt a készülékkel, úgy van, ahogyan jött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest