Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Minden megváltozik a Pixel 10 házában
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- iPhone topik
- Drága és vékony lesz az iFold
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
igitrain1970
csendes tag
-
Flashy
veterán
még mindig a Redmi 4 Pro-t használom
viszont egyre több alkalmazás undorodik már a 6-os Androidtól. mivel lassan muszáj lesz lecserélni a telefont, már ki mernék próbálni valami alternatív ROM-ot rá, ami előrelépés a gyárihoz képest (kinézet, esztétika nem érdekel, csak feature). van olyan, ami Android főverzióban is nagyobb és nem annyira veszélyes felrakni?
-
-
DrKapocs
őstag
válasz
jokerone #4447 üzenetére
MiFlash-el újra kellene húzni a rendszert, tiszta telepítéssel (nem backup visszaállítással, hanem mindent egyesével újra feltenni). Időnként nem árt neki. Időigényes, de ezután olyan lesz, mintha új lenne. Nálam még anno a 8.1.2.0-ás rom kiválóan teljesített. Brutál SOT-okat tudott és minden gyors, flott volt.
-
jokerone
tag
Sziasztok!
Ismét én, egy még idegesítőbb problémával. Egy ideje (1-2 hete) brutál belassult a redmi 4 pro-m, vagyis egész pontosan időszakosan behal minden rajta. Akár játszom, böngészek, képet nézek, messengeren írnék.. Ugyanaz. Egy ideig működik jól, aztán belassul és egy ideig semmire nem reagál. Van esetleg tippetek, hogy mi okozhat problémát? Amit azóta telepítettem azt leszedtem, de a hiba továbbra is ugyanaz. A telót nem szívesen cserélném le ezért. Köszi előre is!Üdv:
Laci -
Robynho
tag
Helo,
Elég rég jártam már itt és most gyári állapotba szeretnék visszaállítani egy Redmi4-et, ajándékozás előtt.
Azonban nem tudok kijelentkezni a MI fiókból és nem tudom megszüntetni az eszköz keresést.. (cloudba ez elvileg sikerült.
(Csatolok néhány képet, egyébként korábban bootloader nyitással és TWRP-vel raktam át kínairól)
Köszi a segítséget!
[kép] [kép] [kép] -
jokerone
tag
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy a játékoknál nem tudok reklám videókat nézni. Van ahol ez kifejezetten hasznos, mert így nem rontja a játékélményt, viszont olyan is van, hogy ez gátolja a fejlődésem. Valójában azt sem tudom mióta van ez, illetve volt-e másképp.
Nézegettem a beállításokat, de nem találtam meg, hogy hol tudnék engedélyt adni pár appnak a reklám videókhoz.Van esetleg valami ötlete valakinek?
Köszi előre is!
Üdv:
Laci -
shiftac
aktív tag
Sziasztok!
Áprilisban lesz 3 éves a Redmi 4 Prime-om, szóval egész jól tartja magát, még mindig elég 2 naponta tölteni és egyelőre a 6-os főverzió sem jelent semmilyen hátrányt.
Viszont egy ideje azt csinálja, hogy teljesen véletlenszerűen újraindul használat közben. Ez kb. hetente történik meg, ilyenkor nem kéri a pin-kódot, csak a sima kódot. Ma reggel is megtörtént, viszont most hallottam egy kis pukkanást, mintha zárlat okozná (a teló sosem volt szétszedve és víz sem érte). Mi lehet az oka?
Így még elviselhető, hogy csak hetente csinálja, de ha elkezdi gyakrabban is, akkor sajnos elkezdhetek nézelődni új telefon után, amit nagyon nem szeretnék. Nem is annyira a pénz miatt, hanem mert lehetetlen találni normális méretű (egykezes használatra alkalmas) telefont, megfelelő méretű akksival és jack csatlakozóval, de notch/kameralyuk nélkül.Hogy valami hasznosat is írjak: pár hónapja ezt a tokot használom és nagyon jó. Bőven megér egy ezrest.
-
sublett
tag
Sziasztok,
Redmi 4 (6.0.1-es android, jelenleg 8.1.2.0.0 ROM)-hez honnan tudok stabilan működő ROM-ot letölteni?
Mivel nem vagyok expert (utoljára szerintem 4 éve csináltam hasonló ROM frissítést a redmi note2-n, ráadásul az zsír új készülék volt) így lszi szájbarágósan válaszoljatokköszi,
sublett -
ginola
addikt
Sziasztok
Családon belül elajándékoznám a telefont.
TWRP-nem milyen lépéseket kell csinálnom, hogy minden személyes dokumentum, kép törlésre kerüljön, de az általam használt appok, rendszerbeállítások megmaradjanak? -
Flashy
veterán
nincs a listában. én már rég lemondtam arról hogy ez a telefon normális frissítéseket kapjon, inkább frissítik a sokkal gyengébb "utódokat"... de nem is hiányzik semmi. amíg nem érkeznek olyan alkalmazások amire szükségem lenne de nem fut el ezen az Android főverzión, addig még az se érdekel hogy leragadtunk 6-osnál. ráadásul a frissítésekből még tűnnek is el olyan funkciók, amiket szeretek, mint pl az automatizálás, úgyhogy maradok 8.5.4.0-n.
-
frenk1
aktív tag
redmi 4 prime megkapja a miui 11-et ?
-
Flashy
veterán
a Redmi 4 Pro és a Redmi 4 Prime elvileg ugyanaz, annak idején mindkét formával láttam írni. nagyon gáz ezekre a hülye nevekre bármit is találni (sima, pro, note, notepro, A, X, redmi, nemredmi), üvegfóliából minimum két különböző eladótól két különböző fotóval rendelkezőt rendelek mindig, és kellett reklamálni még úgy is, hogy én jót választottam, mégis rosszat küldtek, mert ők is belekeveredtek...
-
DrKapocs
őstag
A tegnapi nap folyamán eladtam a Redmi 4 Prime telefonomat. Nem túl régen rendeltem hozzá egy Nohon akkut, illetve egy full cover előlapot is, azonban ezek nem kerültek beépítésre, felhasználásra, nem adtam a készülékkel őket. Számomra feleslegessé váltak; ráadásul mindkettő új. Ha esetleg valakit érdekelnek az alkatrészek, akkor megtalálja itt őket.
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Remélem még annyira életben van a topik, hogy a kérdésemre találunk választ !
Adott egy Redmi 4 Prime amihez szeretnék venni tempered glassot (ami az oldalát is védi a kijelzőnek) illetve egy tokot is keresek hozzá. Ezeket az aliexpressről szeretném beszerezni de eddig nem igazán találtam csak a Redmi 4 PRO és sima Redmi 4-hez (ez asszem nem ujjlenyomat olvasós).
A kérdésem az az lenne, hogy a Redmi 4 Primehoz csak a Redmi 4 Prime cuccokat a kompatibilisek ? Ugyanis azzal lesz egy kis gond, hisz ahogy említettem elég keveset találok. Mondhatni nem. Ha mégis akkor meg az eladó nem nagyon tetszik :\ -
DrKapocs
őstag
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok: Redmi 4 Prime-ra, MIUI10 alatt van night mode? Nem sötét témára gondolok, nem is a reading mode-ra, hanem valódi night mode-ra. Nem tértem át az MIUI10-re, de ezért áttérnék, ha van. Felesleges viszont nem frissítenék rá. Előre is köszönöm a válaszokat!
-
ginola
addikt
Redmi 4 prime telefonom 3 éves, de sehol nem találok valóban eredeti akkut bele. Esetleg tipp, ahol lehet beszerezni garantáltan eredetit?
-
Komi28
senior tag
válasz
DrKapocs #4423 üzenetére
Beállításon nem lett változtatva, párom nem nagy műszaki guru(övé a telefon)
Valami komolyabbat kell beállítani akkor azt én csinálom. Mindkét kártya Telenoros kb. 2 éves mint a teló, épp a két sim miatt vettük ezt a készüléket. Nem volt benne semmilyen más kártya.
Mint írtam városban tökéletes de városon kívül nincs net és hívással is gondok vannak.
Messenger sem megy ha nincs net -
DrKapocs
őstag
Számomra egyáltalán nem tűnik komoly gondnak, valamiféle beállítás probléma lehet szerintem. Mikori és milyen a SIM kártyád? Nem régi, nem kellene cserélni? Milyen szolgáltató, nem tettél bele mondjuk egy Digis sim-et? Stb, stb. Persze egy tiszta telepítés sem árthat a MiFlash segítségével.
A B20 csontig rágott témájába nem mennék bele, de ne hallgass senkire, aki azt mondja, hogy ennek hiányában rossz a telefonod vagy emiatt van ez a problémád. Az mi2s-em és a Redmi 4 Prime-om sem béhuszas, sőt, az mi2s-em még nem is 4G képes. Egy átlag user észre sem veszi. Messengernek nem kell túl széles sáv.
-
Komi28
senior tag
Köszi, egy próbát megér egy teljes visszaállítás. Aztán ha nem jó akkor ennyi.
Csak sajnálom, hogy egy 2 éves (augusztus 25-én) készüléknél ilyen hiba legyen
Párom közben tegnap megkérdezett egy szakszervízt aki azt mondta, hogy vegyen egy másik készüléket z meg kukakovjoe: köszi az lesz
-
FunPro
őstag
Én a 4 prime-ot végül azért cseréltem, mert sok helyen nem volt térerőm.
Elméletileg a b20 hiányát csak a netnél vettem volna észre, de ez nem volt igaz.
Talán az eu rom javított a helyzeten, de az sem hozott drasztikus változást.
Ha tippelnem kéne nem szoftverhiba lesz, pláne ha eddig gond nélkül működött. Esetleg egy hardresit megpróbálhatsz, de én inkább hardveres hiábra gyanakodnék.
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, másfél éve vásárolt, eddig kifogástalanul működő telefonnal kapcsolatban Xiaomi Redmi 4A.
Kb. két hete azt vettem észre, hogy nagy városokon kívül (Budapest, Székesfehérvár) nem tudok csatlakozni az internethez, sem 4G, sem egyéb hálózaton sem, sőt két napja telefonálni sem tudok a városokon kívül. Amint beérek a városba, semmi gond. Laikusként úgy gondolom, hogy, ahol gyengébb a hálózat, ott nem tud rácsatlakozni.
Tudtok segíteni? Szoftveres probléma lehet vagy vigyem szervizbe?
Köszönöm a segítséget előre is. -
Egri75
csendes tag
Hello érdekelne ha telefon nem akarja venni a töltést az a telefon(r4 prime) vagy az aksi hibája ? A hiba jelenség felvillan a töltésjelző ledje pármásod percig majd kialszik vissza. Idáig az aksi jól bírta, 2-3 napot.
-
frenk1
aktív tag
miui 11 lesz rá ?
-
SH4D0W2011
őstag
Üdv!
Lassan érkezik a Redmi 4 Prime-om utódja, így arra gondoltam, meg fogok válni tőle, ha találok rá vevőt. Mennyit lehet szerintetek reálisan elkérni egy ilyen telefonért? Nem túl gyakori modell, így nem láttam most hirdetve, 3/32-es Note 4-ek vannak fent 25 körül hirdetési oldalakon, de szerintem azok után sem nagyon kapkodnak. -
frenk1
aktív tag
10.2.2.0 - global stabil rommal kapcsolatban vélemény?üzemidő jobb mint a miui 8 ?
-
kovjoe
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #4408 üzenetére
Ennyi😎. Szívesen.
-
darius
tag
A global 10.3 rom óta már nem ismeri meg a gyorstöltőt, és csak simán tölti a Redmi4X-met. Végeredményben nincs nagy különbség, mert gyorstöltésnél ugyan a százalék gyorsan felment, de hamar vissza is esett, normál töltés során lassabban tölt fel, de lassabban is veszt a töltöttségből. Persze ez nagyon szubjektív.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #4405 üzenetére
Valószínű. Nekem akkor szokott látványosan belassulni amikor elkoszolódik az usb, ilyenkor fogpiszkálós takarítás, és újra a régi.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #4402 üzenetére
Én nem vettem észre igazából semmi változást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A leggyengébb változat döbbenetesen alacsony ár mellett kínál korrekt felszereltséget, a legkomolyabb darab pedig Full HD kijelzővel és Snapdragon 625 SoC-vel érkezik.
- Túl környezetszennyező a modern chipek gyártása
- Spórolós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest