- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
-
Ájvé
veterán
válasz
zo-lee #113243 üzenetére
K3 Note, erősebb SoC van benne. Mondjuk üzemidőben az M2 Note jobb, esetleg ha nem fontos a hardver, de lényeges az üzemidő akkor jobb lesz az M2 Note.
Egyébként meg Xiaomi Redmi Note 2 (Prime), mert abban még erősebb SoC van, de még gyengébb az üzemideje ezeknél (mondjuk nem olyan vészes, egy napot simán kibír azért ha nem egyfolytában nyúzod). -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
zo-lee #102242 üzenetére
"bátya"
1. a kérdésedre csak jó indulattal lehet rámondani , hogy ON topik
2. ha veszed a fáradságot és beírod a google ba akkor megtalálod magad is a megoldást ugyanis nem telefin vagy router specifikus a hiba
3. a segítség nyújtás nem arról szól , hogy mindenkinek aki ide téved kitöröljük még a fenek3t is sz@rás után!!! Vágod?? Egyébként meg ha 3 hozzászólásonként felteszed a kérdésed akkor számíthatsz ilyen válaszokra minden topikba!! Nekem 1 percet kellett googleznom hogy megtaláljam a problémádra a megoldást!!! -
mrgergoke
aktív tag
válasz
zo-lee #59300 üzenetére
Ne cseréld le szerintem. Nekem most van itt egy Charmpin G7, ami ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Thl W100, és bár formára szerintem tök menő, nem tud magyarul és alapból nincsenek rajta a Google alkalmazások. Bár megoldható (cwm-et teszek rá, és felrakom a google programokat is), de mégsem az igazi. Ne kérdezd meg, hogy miért vettem, puszta kíváncsiság!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen routert?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Minden, ami hőszivattyú
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen program, ami...?
- Xbox One
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest