- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klogw
aktív tag
Itt egy áttekintés.
Az a hátlap nagyon tartja az ujjlenyomatot, úgy tűnik.
-
djapor96
senior tag
Más: Aki rendelt már Kínából az simán légipostával küldette vagy inkább DHL-el?
-
uniqm1
tag
Köszönöm, de a 2-3 hetes várakozási idő nekem most nagyon sok. Kénytelen voltam elővenni a sokéves Nokia E65-ömet, ami anno jó kis telefon volt, szerettem, de most majd megőrülök a symbiantól.
CineDOG1: Még a 4%-os paypal díjjal is olcsóbb egy kicsivel a mininél (bár ott nem tudom, mennyi a DHL), de az elv elgondolkodtatott...pedig már viszketett a kezem, de mégsem nyomtam le a rendelés gombot. Már kezdek belefáradni a telefonvadászatba, ma le akartam zárni végre, de inkább várok még 1 napot.
-
Igazából bármit lehetne... Lehet pár e-mail váltás, meg egy vaskos paypal utalás után már gördülnének is le a szorgos dzsunkagyári kezek alól az újkori B-brandek.
Van amit elég csak átszitázni...
és már jöhetne is... Na jó, kell mögé rendes support. De hát Duliee majd megoldja szipiszupporty. Meg aztán kohácsolok egy weblapot, hmm hmm mi kell még
ja szakértelem, meg hegesztőforrasztó-megoldások...
Na , csak nem olyan egyszerű , maradok a cikkírásnál és egyéb polihisztor-ténykedéseknél
-
Dominó85
addikt
Köszi a linkeket. Annyira nem rossz a CoolPad F1, ha azt nézzük, hogy táj a téma, illetve rengeteg objektumot tartalmaz a kép. Persze amin elhasalnak a telefonok, csak ugyebár személyes okok miatt nem osztogatunk meg ilyen képeket a nagyközönség előtt, azok az emberi profilképek. A hajszálakon eltaknyol a legtöbb mai okostelefon, illetve az arcot szokásuk szépen egyenletesen elmosni.
-
Dominó85
addikt
Lehet náluk nagy márka a Coolpad, na de mióta is van Lenovo?
Illetve hasonló nagyon a felhasznált festékszórás jellege a hátlapon illetve a jellegzetes Lenovo-ezüst használata... Továbbá a telefon elején az OGS melletti vékony perem is fellelhető vagy egy tucat korábban kiadott Lenovo telcsin. De még sorolhatnám napokig. A Coolpad konkrétan vett 10-15 féle Lenovo smartphone designt és gyúrt belőle egy telefont. Egy kicsit ebből, egy kicsit abból.A kamerák képeit jobb is, hogy nem lehet nagyítani. Dell 24"-os e-IPS monitoron okádék az egész. Színhelyesség sehol, mosott az egész. Szerintem szoftveresen xartak bele a CoolPad-nál. Hiába a jó szenzor, ha nem fejlesztenek alá és nem foglalkoznak vele.
-
-
Dominó85
addikt
Nos a CoolPad F1 kamerája, hogyan is fogalmazzak... használhatatlan és vállalhatatlan. A jó öreg k800i-m a maga 3,2MP-jével szebb képeket lőtt. Tipikus olcsó húsnak h
ugy a leve telefon. Továbbá iszonyatosan érződik hogy a Lenovo-tól lopnának (tudom ma már ez megy, na de ezt a Lenovo hagyja?).A Moto E, ha lesz 2 SIM-es, akkor jó ár esetén egy hatalmas piaci szegmenst tömhet be.
-
Dhampir
félisten
Néprajz-szakosoknak inkább ez való.
-
-
b0bcat
addikt
A HTM belépőszintű, 4,5-4,7 colos modelljei megfelelő helyről rendelve 20 ezer alatt megállnak, és pont annyit vagy többet tudnak, mint az itthon 30-40 ezerbe kerülő noname telefonok.
Természetesen ettől még igaz, hogy az embernek ne legyenek túlzott igényei, ha nincs pénze rá.
-
gyuszito
senior tag
Rendeltem már telefont is aliról.. Nemhogy jóval olcsóbb volt, mint bármelyik neves webshopnál, de a leírtakhoz képest kaptam +akksit, tokot, meg megannyi kis mütyürt (pl.: telefontartó-t, touch pen-t) Tudom, hogy nem nagy értékek, de minde a megegyezésen felül volt... Olyan, mint a vatera SZVSZ. Ha olyan eladót találsz, aki el akarja adni, nem csak szívózik, meg szórakozásból van hirdetése, akkor nem lehet gond..
HUNpusi:Erre annyit mondok, amit az előttem szólók. Nevetlen sz...rt nem veszünk.. Egy évig használtam Zopo-t, és az égegyadta világon semmi baja nem volt... Ismerősöm kukára használt közben egy S3-mat! kb 120.000ft-ért vette... Én 50-ért, és teljesítményben hoztam az S3-mat, csak szebb képeket és videókat lőttem, + soha nem fagyott meg a rendszerem, míg a drága S3-mon napi szinten...(utóbbi időben nem lehetett fényképezni sem videót sem felvenni a Samsunggal... Mindent "eltört", ergó visszanézhetetlen volt... Arról nem is beszélek, hogy antutuban 1 év alatt 10.000 pont alá került a teljesítménye, amit játékokban is észre lehetett venni, valamint rendszer alap futtatása közben is. Ezek mind "személyes" tapasztalatok. Tudom, hogy sokaknak semmit nem mondd az antutu, és hogy sok embert hidegen hagy a játék... De a konzekvenciákat le lehet vonni...
-
-
waces
aktív tag
senkit nem akartam megbantani. es mivel se zp700, se moto e nem volt meg nalam,igy foleg. azt allitottam,hogy olcsobban lehet nem rossz valasztas a moto e,mivel a motorola mogott allo google azert android eseten szamithat. pl hogy kitkatal jon es nem viszonylag regi osel. viszont nyilvan a zoponak is van olyan funkcioja ami meg masnak hasznos es a moto e nem nyujtja.
-
hungobungo
senior tag
Coolpad F1:
A Coolpad romja nagyon szép és saját UI-vel rendelkezik, de néhány app amibe belenyúltak nem multilang (launcher, telefon, sms, névjegyzék, media player-ek). A módosított médialejátszóik is csak Kínában használhatóak letöltésre, pl. a videólejátszó ki is fagy konkrétan.
Tegnap sikerült a gyári Coolpad rom helyett már egy tiszta aosp verziót feltennem, teljesen magyar, kivéve a galéria+kamerát, de már azt is megoldottam. Van rá miui és lewa is, ha lesz idő, tesztelem is őket.
Sajnos SIM-et kell vágjak ahhoz hogy használni tudjam mint telefon, de arra tegnap már nem maradt időm.
-
hungobungo
senior tag
Mert a Sony, Samsung, stb. cégek alán nem ezt csinálják? A kínaiaknál legalább a SOC erős maradt, ez nem mondható el a márkás telók mini verzióiról....
Amúgy tökre érthető logika: ha van egy jól fogyó modell, akkor a hasonló nevű kissebb%olcsóbb modellre is többen rátalálnak... -
aytukabozs
addikt
No afelett elsiklottam, akkor az 1 jó pont neki, pont a napokban nézegettem egy itteni kérdés hatására a dual aktívakat de 300 alatt nem találtam...
Más:
Antelife szülinapi flashdeal:Original Xiaomi 10400mAh Mobile External Power Bank Charger 10$!!!
A sold out kiírás senkit ne zavarjon meg, dél körül élesítik, én vettem a héten így egy telefont tehát nem kamu...
-
2 napja pár Lenovo megkapta a 4.4.2-est. a Bátrabbak tesztelhetik, viszont a magyar nyelvről és a gapps-ról le kell mondani.. / persze nem véglegesen, csak kell hozzá vállalkozókedv.
Remélhetőleg lesz olyan elszánt magyar is, aki átfordítja magyarra.
-
-
-
-
-
-
-HajTömeg-
őstag
-
b0bcat
addikt
Én kérek elnézést, amiért elragadtattam magam!
Nem tudom, hogyan jutottunk idáig a vitában, amikor "ártatlanul" csak annyit jegyeztem meg egy kolléga kétségtelenül szellemes hozzászólására reagálva, hogy a Huawei-t nem "hüvely"-nek kell ejteni.
Korábban és most is utánaolvastam a kérdésnek a neten, és azt minden kétséget kizáróan megállapíthatjuk, hogy nálunk és a világ más részein is (kivéve Kínát) gondot okoz kiejteni ezt a márkanevet.
Egy pillanatig nem vonom kétségbe, hogy az eredeti kiejtése (körülbelül) "hvávéj", de én - amerikai netes forrásokban - korábban csak a (körülbelül) "vávéj" verzióval találkoztam. Mindkettő kellőképpen távol áll meglátásom szerint a "hüvely"-től.
U.i.: Mindezek ellenére szóban én magam is "huavej"-nek szoktam ejteni, mert ezt többnyire megértik a magyarok, akik hallottak már a Huawei márkáról.
-
b0bcat
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Amatőr csillagászat
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest