- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Én kérek elnézést, amiért elragadtattam magam!
Nem tudom, hogyan jutottunk idáig a vitában, amikor "ártatlanul" csak annyit jegyeztem meg egy kolléga kétségtelenül szellemes hozzászólására reagálva, hogy a Huawei-t nem "hüvely"-nek kell ejteni.
Korábban és most is utánaolvastam a kérdésnek a neten, és azt minden kétséget kizáróan megállapíthatjuk, hogy nálunk és a világ más részein is (kivéve Kínát) gondot okoz kiejteni ezt a márkanevet.
Egy pillanatig nem vonom kétségbe, hogy az eredeti kiejtése (körülbelül) "hvávéj", de én - amerikai netes forrásokban - korábban csak a (körülbelül) "vávéj" verzióval találkoztam. Mindkettő kellőképpen távol áll meglátásom szerint a "hüvely"-től.
U.i.: Mindezek ellenére szóban én magam is "huavej"-nek szoktam ejteni, mert ezt többnyire megértik a magyarok, akik hallottak már a Huawei márkáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Battlefield 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Little Nightmares III teszt
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest