- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTTotya
senior tag
Meizu MX5 vásárlásán gondolkodom (még a gyengécske GPU ellenére is). Általánosan mennyire mondhatók jónak a Meizu termékek? (ismerem a specifikációkat, de gyakorlati tapasztalatom még soha nem volt Meizu-val) Az pedig már lehet, hogy az én ügyetlenségem, de egy olyan oldalt sem találtam ahol a 64GB-os változatot is árulnák. Várható egyébként, hogy lesz ennek a telónak valami EU-s változata? Igazából a Meizu MX5 meg az Asus Zenfone2 4/64 is tetszik nem tudom melyik érné meg jobban figyelembe véve a minőséget, supportot, gariztatást stb.
-
TTTotya
senior tag
#76635 Laza... Szia! Köszönöm a választ. Nem kizárt, hogy ez az oka, bár pontos adatokat nem találok erről, csak egy 2012-es térképet sikerült találnom.
A szerint pedig, (már amennyire ki tudtam nagyítani) Skipton olyan helyen van
-
TTTotya
senior tag
Sziasztok! A héten megérkezett a várva várt Neken N6 pro (8 magos, az már kendermagos) telefonom. Eddig nagyjából minden OK vele, de nem tudom miért nem megy a mobilnet 3G-s sebességgel? Mert nálam /anglia, O2/ csak Edge-n hajlandó menni..... APN beállításokat az előző telómról írtam át amin hasít.... Jó foglalatban van a kártya
Érdekes, hogy egy S3-al hasonlítva egyazon helyen az S3 kiírja a HSDPA-t míg a Neken csak az Edge-t
Esetleg valami koráltozás lehet? Miket kellene megnéznem\megváltoztatnom rajta???? Köszönöm
-
TTTotya
senior tag
Szeretném megkérdezni a többi "kínafon" felhasználót, hogy a ti kijelzőtökön is látszanak ilyen pöttyök... Kb egy pixel méretűek és szabályos rácsot alkotnak, szerintem ezek érzékelik az ujjak pozíciójàt...Nem kell túl közelről nézni, hogy észrevehetőek legyenek...! Ez normális, vagy gyári hiba? Az Lg 4x hd-n csak kikapcsolt kijelzőnél lehetett észrevenni a Neken n6 pro-n viszont simán kiszurható bekapcsolt kijelzőnél is.... Olyan mintha ott hiányoznának apró részek az üvegből mert mindig amikor változik a betekintési szög akkor vehető észre jobban... Tegnap előtt jött a teló és csak most vettem észre mikor lecseréltem a gyári matt fóliát tisztára.... Köszönöm
-
TTTotya
senior tag
Sziaszok! Olyan hihetetlen rizsföldön a választék, hogy csak kapkodom a fejem. Neken n6 pro Octa-ról van esetleg tapasztalata vagy infója valakinek? Ez lenne az első kínai számomra. "Pandafalva" mennyire megbízható? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest