- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
szaszyka #73563 üzenetére
Szia! Biztosan az érintkezőkkel van gond az, hogy te szabad szemmel nem látod még nem jelent semmit. Valami alkoholos szerszámmal le kellene pucolni. Nekem csinált olyat az egyik telefonom, hogy egy nap alatt lemerültet mutatott meg időnként magától kikapcsolt hiába az új akkumulátor! Aztán kiderült az érintkezőnél volt gond. Akkor úgy oldottam meg hogy a kétoldalú radírgumi "tintához való" oldalával leradíroztam az oxidos-koszos réteget. és onnantól megint egy hétig bírta(K800i) Sajna nem ismerem a telefonodban hogy helyezkedik el a kártya és mennyire hozzáférhetőek az érintkezők. Azért írtam hogy "szerszámmal"
Amikor formázod a telefonba akkor is hibásan formázza meg az érintkezési gond miatt. A másik telefon azért írja ki, hogy formázni kell vagy hibás.
Szerk. Látom közben "látszólag megoldódott" valószínűleg a ki-be rakogatáskor sikerült letolni az érintkezőkről a koszt -
aytukabozs
addikt
válasz
szaszyka #73551 üzenetére
Pár dilettáns kérdés míg a profik belendülnek;
Szgépre dugva látszik a memkari? (így kiderülne hogy maga slot jó-e)
CWM (vagy más custom recovery) van rajta? Az látja a kártyát?Ha ezekre igen a válasz, akkor én (ismétlem szakbarbárként) tuti hogy mentenék még egyet CWM-el is, aztán feltolnék valami frissebb romot, hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest