- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
szaszyka #73563 üzenetére
Szia! Biztosan az érintkezőkkel van gond az, hogy te szabad szemmel nem látod még nem jelent semmit. Valami alkoholos szerszámmal le kellene pucolni. Nekem csinált olyat az egyik telefonom, hogy egy nap alatt lemerültet mutatott meg időnként magától kikapcsolt hiába az új akkumulátor! Aztán kiderült az érintkezőnél volt gond. Akkor úgy oldottam meg hogy a kétoldalú radírgumi "tintához való" oldalával leradíroztam az oxidos-koszos réteget. és onnantól megint egy hétig bírta(K800i) Sajna nem ismerem a telefonodban hogy helyezkedik el a kártya és mennyire hozzáférhetőek az érintkezők. Azért írtam hogy "szerszámmal"
Amikor formázod a telefonba akkor is hibásan formázza meg az érintkezési gond miatt. A másik telefon azért írja ki, hogy formázni kell vagy hibás.
Szerk. Látom közben "látszólag megoldódott" valószínűleg a ki-be rakogatáskor sikerült letolni az érintkezőkről a koszt -
aytukabozs
addikt
válasz
szaszyka #73551 üzenetére
Pár dilettáns kérdés míg a profik belendülnek;
Szgépre dugva látszik a memkari? (így kiderülne hogy maga slot jó-e)
CWM (vagy más custom recovery) van rajta? Az látja a kártyát?Ha ezekre igen a válasz, akkor én (ismétlem szakbarbárként) tuti hogy mentenék még egyet CWM-el is, aztán feltolnék valami frissebb romot, hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vicces képek
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bundle topik
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- E-roller topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged