-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
waces
aktív tag
senkit nem akartam megbantani. es mivel se zp700, se moto e nem volt meg nalam,igy foleg. azt allitottam,hogy olcsobban lehet nem rossz valasztas a moto e,mivel a motorola mogott allo google azert android eseten szamithat. pl hogy kitkatal jon es nem viszonylag regi osel. viszont nyilvan a zoponak is van olyan funkcioja ami meg masnak hasznos es a moto e nem nyujtja.
-
waces
aktív tag
válasz
hungobungo #72988 üzenetére
zp700-at valoban nem, csak a kisebbet. sot, moto e-t se,de jopar masik motorolat igen. pont ezert kerdeztem itt,mert messze nem mely a tudasom a kinai telefonok teren. (imho nem allitottam semmi rosszat a zopokra,tehat a te mar csak tudod kiszolas felesleges). bar azert high endnek a zopot se vegyuk
viszont kb egy arfekvesben jatszanak,es osszehasonlitva nem latom a zopo elonyeit (olyan elonyt,ami nekem fontos. pl a dual sim nem ilyen,viszont a moto e-nel a kitkat igen)
-
waces
aktív tag
válasz
maj-viktor #72909 üzenetére
koszi. marad a mobilamb.
-
waces
aktív tag
sziasztok,
először is elnézést, hogy igencsak láma kérdés lesz, de mentségemre szóljon, hogy kinai telefonom még sose volt (sőt, android is utoljára a galaxy s3-am volt, és az se tegnap
).
tehát. keresek valami olcsó ámde használható kinai androidos telefont (mivel van egy másik napi szinten mindenre használt telefon, de ideje lenne kettéválasztani a magánéletet meg a munkát). ezt (és még pár releváns topikot) végigolvasva kb az alábbiak között vacilálok.
mobilambtól - zopo zp700
muszakibazar - xiaomi hongmi 4.7 (bár ez sanszos, hogy nem 1s)esetleg más javaslat? kamera minősége indifferens, 2 simhez nem ragaszkodok. magyar nyelv nem kell (ha van angol. persze ha csak kinai, akkor nem art
). viszont nem hátrány ha friss android van rajta esetleg kitkat portolás opciójával. igen, tudom, hogy kínából rendelve valamivel olcsóbb, de 15-25 napnál rövidebb szállítás nem lenne hátrány, ezért néztem első körben magyar/európai webshopokat, de természetesen minden egyéb ötletet, javaslatot köszönök előre is. akár bolt, akár típus kapcsán
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest