- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszyka
senior tag
válasz
svgyula #73586 üzenetére
Szia svgyula! Köszönöm a reakciódat. Hozzáférhető az összes érintkező, mert egy kicsi ajtót kell felnyitni, és rárakni az érintkezőkre a kártyát, majd racsukni az ajtót. Fényes mindegyik láb, de a biztonság kedvéért holnap, vagy hétvégén megsikálom őket. Most azért kíváncsi vagyok meddig megy majd. Mondjuk ez az oxidáció legyen a legnagyobb baja!.! Köszönöm a válaszod még egyszer, és szép estét! :-)
-
szaszyka
senior tag
válasz
hungobungo #73562 üzenetére
P780 telón történt formázás után azonnal látta a teló a memkarit. Lehet, hogy a Blackberry kavart be valamit a fájlrendszerbe ezek szerint, mondjuk azt még mindig nem értem, hogy egy zsír új kártyát miért nem látott. Na mindegy, a probléma megoldódott látszólag!
Köszönöm szépen a segítséged, és a tippeket, igazából nem is gondoltam volna, hogy a telefonok beletúrnak a memkarik fájlrendszerébe, hiszen elvileg mind exFAT-ot használ. Ma is tanultam valamit
Köszönöm még egyszer a segítséget, és további szép estét!
András -
szaszyka
senior tag
válasz
hungobungo #73562 üzenetére
Azóta újabb fejlemény. Beleraktam egy 32Gb-ost, azt sem látja. A formázás óta kidobja, hogy sérült a kártya, mint írtam is. Most leformáztam a kártyát a saját P780-ambanami formázás után szépen látta is a kártyát, most megpróbálom, hogy visszarakom az S890-be, hátha látni fogja végre.
-
szaszyka
senior tag
válasz
hungobungo #73559 üzenetére
Egy 16Gb-os Sandisk SDHC élettartam garanciával. Mindjárt megpróbálom, csak közben a telefonon csinálok egy biztonsági mentést, mielőtt nagyobb galiba lenne
-
szaszyka
senior tag
válasz
hungobungo #73553 üzenetére
Megnéztem, nincs oxidáció, fizikai sérülés a csatlakozón, de a Blackberry sem látja a memkarit, azt írja, hogy formázni kell, és ennyi. Viszont raktam az S890-be egy új kártyát, azt sem látja, Recoveryben sem elvileg.
-
szaszyka
senior tag
válasz
hungobungo #73550 üzenetére
Szia. A memkarit még anno a telefonban formáztuk le, aztán átkerült egy BlackBerry-be, de nem lett formázva. Utána került vissza a Lenovoba, de másik Memkarival is kipróbáltam, azt sem ismeri fel.
-
szaszyka
senior tag
Sziasztok. Segítséget, vagy inkább tippet szeretnék kérni, mert nem tudom mi lehet a probléma.
Adva vagyon egy Lenovo S890 típusú telefon MTK 6577 SOC-al, Android 4.0.4 oprendszerrel, a gyári Lenovo cucc, rootolva vásárolva Kínából. A telefon ezidáig tökéletesen működött, de múlt héten egy SIM-kártya nélküli 2hetes időszak után ismételten aktív használatba lett fogva, elveszítette a MicroSD-kártyát. Ha berakok egy MicroSD-d a telefon kiírja, hogy "Preparing SD-card", aztán semmi. A kártya jó, egy Lenovo P780-ban, illetve egy Thinkpad-ben is meg lett nézve, és tökéletesen működik. A telefon viszont egyetlen SD-kártyát sem hajlandó felismerni. Nem esett le, nem ütődött sehová, az érintkezők jók. Szoftveres probléma lehet talán? Rakjam újra egy frissebb rendszerrel esetleg? Ha valakinek van valami ötlete, szívesen fogadnám. A telefonról még a hiba előtt csináltam egy biztonsági mentést MTK-droidtools-al, és a Scatter is megvan.
Köszönettel: András
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest