- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
clava01
csendes tag
Mind1 melyik Simon foglalatba rakom bele a telenoros kartyat par ms Re fellep aztan ledobja a telot.
Tmobilos Sim mindenhogy jo. Otletek? -
clava01
csendes tag
Hali megjott vegre a hongmi 1s em.
Teljesen jo tetszik, azt nem sikerult meg megoldani hogy 2. Simmel mennyen 1.sim telekomos mukodik. 2sim telenor keri a pint de nincs halozat csak segely hivas -
clava01
csendes tag
Még pénteken sikerült berendelnem egy hongmi s1et antelife ról elorendelessel dhl el kíváncsi leszek mikorra érkezik meg :-)
-
clava01
csendes tag
Sziasztok Minidealrol mennyire megbízható az ingyen posta?
xiaomi hungme-t akarok rendelni egész jó árba van ajándék 8 igiás kártya és szilikon tok. 169 dolcsiért. -
clava01
csendes tag
Minideal coupont tud valaki?
-
clava01
csendes tag
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/17030-mtk6589t-xiaomi-hongmi-quad-core-1280720-1g4g.html#/color-grey
ez mennyire megbízható 156 dolcsi plusz ajánédkok és azt írja a kalkulációnaál h DHL-el Free shipping.
-
clava01
csendes tag
Sziasztok
Lenovo VIBE S650
Xiaomi hongmi
DOOGEE Pixels DG350
inew i3000ez a 4 telefon lenne a versenyzőm
mindenképp hosszú távra terveznék velük Xiaomi ról sok jót hallottam de a doogee is hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Gps fontos szerep nekem illettve hogy azért bírjon 2 évet a teló. melyiket javasoljátok? esetleg véleményekelőre is köszönöm.
-
clava01
csendes tag
DOOGEE Pixels DG350
iNew i3000
melyiket javasoljátok e 2. telefon közűl ?
esetleg hasonló kategóriába 100-150 dolcsi között melyik jöhet még szóba ami jó?
előre is köszönöm a választ.
-
clava01
csendes tag
feltennék még egy újabb kérdést hasnolóan mint előttem szóló
Inew V3
Inew I300
vagy doogee 2014
az Inew I3000 támogatom az többihez képest "nagy" aksi miatt minidealon elivleg a 16 GB os 150 dolcsi.
-
clava01
csendes tag
Sziasztok most regisztráltam az Antelifra meg néztem valami youtubos linket a csatornájukon rákkatintottam egy linkre és behozta a Newman n2 telefon 110 dolcsiért ilyen van? nem átverés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest