- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
CoolBoy323 #34090 üzenetére
Amilyen áron lett volna mind1 is
-
válasz
CoolBoy323 #34092 üzenetére
ez kisebb kép, de a lényeg u.a
Na de a másik legalább tartalmazta a how-to-t! -
tolvaj!
őstag
válasz
az előző jobb volt
-
dlaj
őstag
válasz
Ne tedd! Megsebesítheted magad!
-
dlaj
őstag
válasz
CoolBoy323 #34085 üzenetére
-
bupemko
senior tag
válasz
CoolBoy323 #34085 üzenetére
Én azt olvastam, hogy abból sajnos nem lesz semmi a közeljövőben...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #33984 üzenetére
Mobilnethez visszatérve: van jobb megoldás, de más teljesen a konstrukció!
Reload net djuice
5FT/MB, de nincs naphoz kötve... 100mb/hó adatforgalomig ez éri meg legjobban szvsz
-
Gege94
tag
válasz
CoolBoy323 #33986 üzenetére
üdv a klubban
-
Rich49
tag
válasz
CoolBoy323 #33896 üzenetére
Arról tudok,de teljesítményben szinte alig van különbség a 6589-hez képest
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #33896 üzenetére
Az se mindegy milyen áron. Mert eddig drágábban, az fix.
Amúgy csak az órajel magasabb, nem?
-
konigjanos
senior tag
válasz
CoolBoy323 #33737 üzenetére
Ez tiszta thl w8+ tudás alapján nem?
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #33750 üzenetére
Inkább csak elzavarták, mielőtt túl sokat kérdezne.
-
amisis
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #33740 üzenetére
itt megtalálod
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #33735 üzenetére
Rendben, most néztem egy videót róla, nekem tetszik, ha tényleg nem olyan vészes, lehet ez lesz a befutó. HD kijelző, viszonylag nagy kijelző, és ha tényleg olyan minőségi
-
amisis
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #33737 üzenetére
Hát a hsz emet lehet olvasni a hozzászólásokban azon a blogon, énis kiagadtam ezért ez már pofátlanság
Pedig oda van írva hogy :"előző termék pozitív fogadtatása" ki volt ez az eszes aki nem néz körül??annak csak gratulálok
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #33730 üzenetére
Huhh, rákerestem, most felhasználóra, (Bagirára) és az OGS-ről azt mondta, hogy színeződik, ha nyomja az ember..
Persze nem éppen a sima érintéstől, de ez így szerintem kiesett nálam. Van 1-2 helyzet, ahol jól jönne, ha nem tenne ilyet.
-
amisis
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #33730 üzenetére
Rendben köszi a tájékoztatást majd zaklatni fogom e dolog kapcsán.
-
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323 #33584 üzenetére
A zip minden bizonnyal tartalmazza az apk-kat. Azaz csak ki kell tömöríteni. Valószínűleg azért kell root, mert a system a telepítés helye.
-
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323 #33496 üzenetére
Nem meglepő, hogy lassan vízzel kell hűteni a telót.
De milyen akku kell ahhoz, hogy ezt ki is tudja tartósan szolgálni?
Vagy csak egy kilóméteres usb töltő jár majd mellé?
(vagy amit egyszer láttam cikken, mint ötlet: egy béta bomló anyag műanyag mátrixban pár évig ellátja árammal a telót, ha kellően kicsi az ésége. Csak ki szeretne zsebre vágni egy rádióaktív mobilt, ha be is van rendesen csomagolva. A tudatlanság nagy úr, vagy majd tüzelőanyag cellákkal oldják meg?)Megeshet két év múltán azért lesz minden teló háta fémből, hogy le tudja adni a meleget, amit megtermel.
-
cekkk
veterán
válasz
CoolBoy323 #33408 üzenetére
Ezért kérdezte szerintem a kolléga, hogy ez most mi ez
-
cekkk
veterán
válasz
CoolBoy323 #33406 üzenetére
[link]
CPU MTK6589, Cortex A7 quad core, 1.2GHz;
GPU: PowerVR SGX 544
ROM 32GB
RAM 2GBJIAYU G4 Android 4.1 Smart Phone MTK6589 Quad Core 1G/4G 2G/32G With 4.7 Inch HD IPS Retina Screen 13MP Camera
-
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323 #33392 üzenetére
Meglepő számomra, hogy a négy magból kettő alszik. Legalább. Néha csak az első megy, szűk 500MHz frekvencián.
Na így könnyű spórolni a villannyal.
-
bigrock
addikt
válasz
CoolBoy323 #33384 üzenetére
Nekem már nagy az 5", ezért jobb a G4. Amúgy a ZP980 jobban fogta a térerőt, meg netezni/filmezni is világbajnok. G4-nek viszont kicsit jobb a fényereje napon.
-
bigrock
addikt
válasz
CoolBoy323 #33241 üzenetére
Én kb. 10 centiről, de akkor éppen Misellvájd ismeretterjesző filmje ment rajta... :-)
-
djnice
veterán
válasz
CoolBoy323 #33232 üzenetére
Szerintem 5"-on a 854x480 bőven jó, hiszen hány évig bámultuk a 800x600-as 15"-os monitorokat, ott sem volt semmi pixeles... Egy DVD felbontása pedig 720x576, szóval túl van lihegve ez az egész...
-
Maximum1
őstag
válasz
CoolBoy323 #33232 üzenetére
"legjobb ár/érték arányú teló"
Mi a képlet?
$/"x6589=THLW100 -
b0bcat
addikt
válasz
CoolBoy323 #33198 üzenetére
Értem én, hogy oda vagy meg vissza a W100-ért, de hidd el, volt élet az MT6589 előtt is!
5 collon a qHD alatti felbontás is elviselhető. Igény és megszokás kérdése. (Értsd: ha már megszoktad az ennél sokkal jobbat, akkor csúnyának fogod találni.)
100 dollár körüli áron még 6577-ből is csak elvétve van normális minőségű darab. Ebből a szempontból ez a készülék annyira nem hangzik rosszul még akkor sem, ha valójában 6577-tel van szerelve. (Nem is értem, miből gondolod, hogy fél giga RAM-mal feltétlenül egymagosnak kell lennie a SoC-nak benne.
)
Persze, ha rádobsz 50 dollárt, akkor már van egy W100-ad. Még 50-ért pedig már egész jót kapsz. Sőt, további pár száz dollárért már egész márkás telefonokat is lehet találni.
De ha csak 100 dollár a kereted, akkor senkit nem érdekel, hogy a 150 dolláros mezőnyben mi a best buy.
Szerintem.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #33198 üzenetére
Egyáltalán van MTK6589 1GB RAM alatt?
-
valenc
tag
válasz
CoolBoy323 #33196 üzenetére
Itt is fent van:[link]kommentekbe azt írják tényleg 6589-es.Bár persze ettől még lehet hogy nem az.De ha tényleg az akkor azt ennyiért elnézem neki hogy kicsit pixeles kép.
-
Telegdy
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #33078 üzenetére
Köszönöm a választ. Akkor marad a sima posta, reméljük minden rendben lesz...
-
Fandango
veterán
válasz
CoolBoy323 #33078 üzenetére
Nekem 6 nap alatt itt volt SG posttal a telefon, minidealrol rendelve.
-
Telegdy
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #33071 üzenetére
Miért, akkor mindenképpen vámolják?
Pedig arra gondoltam hogy mégsem várok 20 napokat hanem kifizetek pluszba 20 dollárt és egy héten belül itt van, de vámot nem akarok -
beers
addikt
válasz
CoolBoy323 #33002 üzenetére
Nekem is van egy doboz (5db) 12V 7,2Ah eladó
!
-
andras888
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #32770 üzenetére
Tudom hogy 1 magos, ez ki is ütötte a biztit, azért nem tudtam biztosan hogy mi is lakozik a telómban, mert annyira jól sikerült másolat, hogy a progik a tegra3-as procit vélik felfedezni benne. De ez a test üzemmód kimutatta a foga fehérjét.
Valóban elmenne a proci, mert csak akkor lassul be, ha megtelik a ram, de nem véletlenül kerestem két magos telót, 1280*720p felbontáshoz elkel az erősebb cpu+gpu páros.
Amúgy nagyon elszomorodtam, mert beleszerettem a telefon kinézetébe, kijelzőjébe, valóban minden porcikája hasonlít a one x hez, olyannyira, hogy a hátlap szerintem eredeti.
Bevittem a vodába, hogy ugyan cseréljék már ki a 6000 éves simemet egy mikrosimre, megkérdezi az eladó csajszi, itt vásároltam a készüléket, feleltem nem éppenAzt mondja, 7000 ért tudok adni új simkártyát, mondom mi??? Végül felajánlotta, hogy kivágja a mikrosimdarabolóval a régit.
Ő is mondta, hogy jó kópia.(#32778) dReFiX:
Azt olvastam, hogy alin ez gyorsan megy. Most kiderül. -
matrody
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #32773 üzenetére
Köszi a megerősítést, az én szívem is afelé húzott
-
hun_gery
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #32766 üzenetére
Azok közül is csak a legkeményebbek, akik nyáron sem olvadnak el
-
bigrock
addikt
válasz
CoolBoy323 #32762 üzenetére
Abszolút nem zavaró a kamera, csak vigyázni kell, hogy a kisujjad ne lógjon bele a lencsébe, amikor célzol.
Tok nem járt hozzá, majd Ebay-ról bótolok valami. -
b0bcat
addikt
válasz
CoolBoy323 #32631 üzenetére
Nincs itt vita. Ezt egyszerűen lehúzásnak nevezik. (Szakkifejezéssel élve: nyerészkedés. Hiszen nincs "hozzáadott érték".) Nekem nincs pofám drágábban eladni valamit, mint amennyiért hozzájutottam, pláne, ha használtam is valamennyi ideig. De ezzel nyilván nem mindenki van így. Tényleg kár lenne vitát nyitni erről...
És már megbocsáss, de te magad írtad a táblázatodban a W100-ra, hogy 35K...
-
Cotina
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #32631 üzenetére
ezért írtam, hogy mindkét eljárásnak vannak előnyei és hátrányai.
mindenki döntse el mit akar.
és igen, felesleges firtatni az eladó darabok árát.
szerk: most mi trollkodtunk
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #32613 üzenetére
Alin kupon nélkül is 150-155 között van.
-
b0bcat
addikt
válasz
CoolBoy323 #32622 üzenetére
"Érdekes", hogy az apróhirdetésekben 45 körül mennek a W100-ak...
-
Cotina
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #32619 üzenetére
Azért az eredeti hsz-ban ((#32612) Cotina) volt egy plusz szó, ami után már drágábbak jöttek;
és akkor a legfrisebb G3S-t nem is írtam oda.
egyébként meg:
-
Cotina
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #32613 üzenetére
Jó-jó, nem volt időm, meg energiám minden eshetőséget végigzongorázni.
A lényeg, hogy a 4.5"-os négymagosok kb. egy árban vannak. -
válasz
CoolBoy323 #32560 üzenetére
-
KukkSteve
senior tag
válasz
CoolBoy323 #32558 üzenetére
Ez az egész amit írsz az éppen fullra egyénfüggő!
Én kb nem tudok használni egy gyári romot, mert a custom romoknak már annyira megszoktam a személyre szabhatóságát, kicsit extra funkcióit, hogy nélkülözhetetlen. Kb azt érzem egy gyári romnál, hogy nem teljes értékű androidom van...no de ez az én szerény véleményem volt csak.Ami persze 1-2 telefon múlva változhat is.
-
válasz
CoolBoy323 #32558 üzenetére
Az a baj, hogy valahol én élvezem ezt a mókolást... Ebben a 720p vs. 1080p dologban nem fogunk összeveszni.
A %-os akksira nem azt írod, hogy be lehet kapcsolni egy külön kis rublikában az óra mellé a számszerű kijelzést? Mert én speciel nem arra gondoltam...
-
válasz
CoolBoy323 #32554 üzenetére
Nem kötözködésképp, de...
1, a fényes hátlap általában csúszós is. Namost ha izzadékony a tenyered (mint nekem) akkor kellemetlen. Főleg ahogy a betonra esik a telefon. (Az előző Haipai-t sikeresen elejtettem. Mák volt, hogy nem lett baja.)
2, a csökkentett órajelet ott veszed észre, hogy 720p-re van lekorlátozva mind a film felvétele, mind a lejátszása. (Persze OK, ha ez nem fontos, akkor nem probléma.)
3, olyan nincs, hogy tökéletes rom! Maximum Te pont nem használod azt a részét, ahol ez előjönne. Az Amoi-hoz is már nem tudom, hanyadik gyári (!) rom jött ki...
4, főzött rom. No igen, ez megint csak egyéni preferencia kérdése. Személy szerint nem bánom, ha van miből választani. Az Amoi-ra megcsinálták a MIUI-t, ráültették a Samsung S4 kinézetét Touchwiz-estűl, plusz vannak kevésbé "átszabott" verziók is, ha valaki nem akar ekkora "ugrást". (Pl. CRT animáció, százalékos aksi kijelzés, stb.) Nem olyan nagy baj az, ha van választék! -
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #32496 üzenetére
Azt írták Pandán,hogy nem volt rajta google play .Ezt meg lehet itthon oldani?
-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #32494 üzenetére
De írták,hogy már vett valaki.Én is úgy emlékszek,hogy valaki említette,hogy 4-et vett.
-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #32492 üzenetére
Na igen,de előtte valaki beszámolóját várnám aki már vett ilyet.
-
w.miki
veterán
válasz
CoolBoy323 #32380 üzenetére
mi az az SG post?
-
covek
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #32374 üzenetére
Tudom, hogy méretes a kicsike, de nekem telefon és tablet kombó kell. Nem akarok 2 telefon mellé még egy tab-ot is cipelni. így viszont csökkenni fog a telefonok száma 1-el és három lehetőséget kapok helyette! Valamint a laptop is csak néha néha kell majd és nem minden nap. Tehát tiszta haszon, ill. ez a terv!
-
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323 #32215 üzenetére
Mert azt a lovat kell ütni, amelyik húz. Olvasd el a román mobil díjakról szóló logoutos cikket, és sírj. 7€ 2GB net, vagy ezer ingyen perc mellé...
-
Rawulf
őstag
válasz
CoolBoy323 #32215 üzenetére
Mert anyagilag a nyugat eu fogyasztó pénztárcája a célpont és nem a magyaré...
-
Rawulf
őstag
válasz
CoolBoy323 #32212 üzenetére
A garanciát pl. sok országban úgy oldják meg, hogy van két polc, az egyiken a plusz bontatlan termékek vannak, hogy ha 1 hónapon belül elromlik a telefon/tablet, akkor egyből cseréljék és a másik polcon a javítottak vannak és azzal cserélik ki a hibás cuccodat 1 hónap utáni hibásodáskor (még garin belül) és nem vacakolnak vele, mert így is olcsóbb, mint egy szervizest alkalmazni...
Az Artisjus és a magas hazai áfa miatt nem éri meg a magyar forgalmazás, amíg nagyrészt csak kockák a vásárlói.
És még a bürokráciát nem is említettem.Ha már a ZTE szóba került. Ők is olyanok, mint a Lenovo. Az EU-ban a drágább (nagyobb haszonnal eladható) termékeket akarják eladni és az olcsóbbakat szívük szerint csak a belpiacukon árulnák, Kínában.
Azaz ők akarják meghatározni, hogy mely terméküket hol forgalmazzák.
Például hivatalosan a kínai vámos egy tételes ellenőrzésnél nem engedheti, hogy egy retail V970 dobozos telefont küldjenek neked az EU-ba. -
Rawulf
őstag
válasz
CoolBoy323 #32208 üzenetére
És még a jogdíj is rámenne, amit az ArtisJus részére kell fizetni RAM és ROM függvényében. Így már végképp nem érné meg idehaza...
-
blueye
veterán
válasz
CoolBoy323 #32208 üzenetére
Szvsz az is működne (ahogy működik ez itt egy pár embernek itt a fórumon).
Félreértés ne legyen: én is fogom hirdetni azt a telefont amit nem fogok megtartani. -
válasz
CoolBoy323 #32128 üzenetére
Szerintem fenn van az oldalukon is. A szokásos minden napra más akció.
-
akos727
senior tag
válasz
CoolBoy323 #31906 üzenetére
Olyan Yamaha chip mint az SGS2-ben vagy azert annal jobb?
Zsolt: inkabb a 4mag/5 inches kategoriaban keresgelek, de ezek szerint a jiayuk valoszinuleg kellemes produkciot nyujtanak. (Szerencsere en sem vagyok audiofil, igy azert olyan irgalmatlan elvarasaim nincsenek)
-
Groovebaby
tag
válasz
CoolBoy323 #31831 üzenetére
Igen, a telefont akartam írni, mert nem akartam offtopic lenni
-
dhgm
tag
válasz
CoolBoy323 #31761 üzenetére
Van baj gyerekek
-
Lampard19
tag
válasz
CoolBoy323 #31575 üzenetére
Tmallbox is megbízható pl, én onnan rendeltem a mostanit, de ott drága. Úgyhogy mindenképpen egy új "megbízható" helyről kell rendelnem, akkor meg már a legolcsóbbról. Rózsaszín tokot tartsák meg, nekem csak a telefon kell
(Minideal most nem játszik, ha nem jó a buyincoins visszajelzése akkor aliexpress a 2. helyen, 152 dollárért (kapom a tokot is, bár nem érdekel igazán) + jobb a bankkártyás árfolyam mint a paypal, ezért szeretem azt
)
-
csabili74
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #31554 üzenetére
Jó, nem szomorodom el
-
bigrock
addikt
válasz
CoolBoy323 #31551 üzenetére
#31552: kezdődik...
-
csabili74
aktív tag
válasz
Egy pár napra vállalom
-
Maximum1
őstag
válasz
Sok az OFF.
Ha unatkozol, nézzél filmet. -
gps76
őstag
válasz
CoolBoy323 #31546 üzenetére
És a két X között szorzás vagy összeadás van?
-
válasz
CoolBoy323 #31546 üzenetére
-
válasz
CoolBoy323 #31540 üzenetére
Lixx
Li-ion
Li-Polymer -
kisda
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #31534 üzenetére
Szoktak Lixx aksikat is kisütni, csak egy megadott feszkóig!
Intelligens töltő: Jelen esetben Thunder T6. Ez egy modellezéshez használt töltő, midnen féle aksitipust tölt. 0.1A-es lépcsőkben lehet töltőáramot állítani, 1-6 celláig tölt Lixx aksikat, tud balanszolni, számolja a kivett/felvett áramot mA-ben. Beállított aksi hőmérsékletre lekapcsol ha kell, stb. Egyszóval Intelligens! -
beers
addikt
válasz
CoolBoy323 #31518 üzenetére
Lidl-ben árulnak 1,2A-es töltőt, egész jó!
1000Ft volt, már sajnálom, hogy nem vettem 2-t!Tmallboxon nem volt G3S, ezért ma kipróbáltam a Minideal-t!
Remélem beválik.....! -
FalconKnight
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #31489 üzenetére
Én is kíváncsi lennék egy ilyenre élőben, mennyire néz ki komolynak/milyen a fogása.
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #31481 üzenetére
-
gg72
veterán
válasz
CoolBoy323 #31432 üzenetére
Jaja, sajnos...
-
peter76bp
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #31410 üzenetére
3-4 óra alatt olyan veszett nagy különbségeket a repülőgépes mód ellenében a bekapcsolt 2 SIM és szinkronizáció nem okozhat szerintem. Persze kicsivel több lesz annak a pontja akinek semmi más nem megy ezidő alatt, de ez azért túl nagy eltéréseket talán nem hozhat. Illetve teljesen egyenértékű úgysem lesz két futás, hiszen van aki az egy-két napos rendszerén futtatja pár telepített appal van aki meg fullra telepakolt telón. De azért minél több eredmény lesz annál jobban lehet átlagolni majd egy-egy típusra.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #31408 üzenetére
Azt értem, csak először az űrlap link egy rossz táblára mutatott, gondoltam azt kérded, hogy ilyen volt-e mindig. A link mentésnél meg ha csak az űrlapot mented el onnan eléred a táblázatot is. De ha ennyire beválik és bekerül az első HSZ-ba az a legjobb
-
peter76bp
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #31403 üzenetére
Az nem az űrlap, hanem egy másik oldal a táblázatban. Az űrlap linkje az aláírásomban van,de ha ilyen sűrűn használod miért nem mented el a könyvjelzőid közé
Az űrlapról meg át tudsz lépni a táblázatba, mert ott a link a tetején
-
szabof1
őstag
válasz
CoolBoy323 #31403 üzenetére
(#31401) szabof1:
Most találtam meg a véglegeset, az előbbi csak átmeneti állapot volt. Bocs.(#31406) CoolBoy323: Jó ötlet.
-
szabof1
őstag
válasz
CoolBoy323 #31399 üzenetére
Tessék: Akku terhelés teszt eredmények és az űrlap a rögzítéshez
(#31403) CoolBoy323: Most már megtalálod fentebb.
-
feelmt
tag
válasz
CoolBoy323 #31358 üzenetére
Hát bevallom most szűkös az időm de köszi hogy szóltál vissza keresem! ( kereső pedig bevallom nem jutott hirtelen eszembe
)
-
gg72
veterán
válasz
CoolBoy323 #31344 üzenetére
Fogadhatunk, de nem szeretem a sört, ellenben látom neked a nagy kedvenced.
-
gg72
veterán
válasz
CoolBoy323 #31341 üzenetére
Azt tudom, ezért írtam, de én nem egy olyan kínai mobilt láttam már, ahol a fehér fényes volt, a fekete pedig nem.
-
gg72
veterán
válasz
CoolBoy323 #31338 üzenetére
Miből gondolod, hogy fényes fekete lesz? Van már kép róla valahol?
-
Bagira01
veterán
válasz
CoolBoy323 #31332 üzenetére
Minideal-en is kint van, reggel még nem voltak fent a chaten, nem tudtam megkérdezni, hogy ténylegesen van-e nekik. Majd holnap elcsípek valakit. Fekete színbe ennyiért már jó lenne.
-
tutis
őstag
válasz
CoolBoy323 #31332 üzenetére
hónapok szerintem biztos nem, elég bestbuy-os készülék, főleg ha kiadják feketében is, nem hinném hogy a saját pénzük ellenségei, elég sokat el tudnának adni feketéből, szerintem ezt a gyártó is tudja..
-
tutis
őstag
válasz
CoolBoy323 #31329 üzenetére
valószínüleg a boltoknak még nem biztos hogy van tényleges készlet, de már gondolom a gyártónál látták a feketét, azért tették elérhetővé.. Szerintem hamarosan tényleges készletek és képek is megjelennek az oldalon..
-
wood77
tag
válasz
CoolBoy323 #31278 üzenetére
Bár nem dual, de szó esett róla : a Lenovo K900 csúcsatomtepsi pandawillen PANDAFORYOU5 kuponnal 5% off 493$ Éééés végre beárazta a tmallbox is :499$ (nincs kupon) Egyre jobb árak ebben a kategóriában.
-
Bagira01
veterán
válasz
CoolBoy323 #31113 üzenetére
A hirdetésbe nem írtam(az lenne a beleszólás) Ide meg azt írok amit szeretnék, főleg, hogy egy "szerencsés" már meg is vette. Off vége.
Más: Vowney V5 esetén olvastam pár helyen érintőpanel hibáról. Ez nem lenne túl jó dolog, főleg, hogy OGS
-
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323 #31113 üzenetére
Megnézni se tudtam. Pedig volt róla szó, hogy az enyémmel összenezzük. Sebaj
-
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323 #31103 üzenetére
Van ki a fehérneműt ritkábban cseréli, mint egyesek a mobilokat. Ez is valami e-fütykösös dolog lehet.
-
hungobungo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #31106 üzenetére
Most kaptam Jiayu G4 vs. Mlais MX58 kamera képeket, innen lehet letölteni.
Nagyon jókat mondanak a készülékről, sokan mint Jiayu G4 gyilkost emlegetik...
-
Lampard19
tag
válasz
CoolBoy323 #31103 üzenetére
Eladtad máris, miért??
-
apeelme
addikt
válasz
CoolBoy323 #30825 üzenetére
Igen volt (SciPhone N19) és azt hiszem picit régebb óta és mélyebben foglalkozom a témával mint azt te gondolnád.
Persze megint dobálózunk állításokkal és senki nem említi meg hogy az android beépített "taskkiller"-e (hivatalos nevén: low memory killer) 2.0-ás droid verzió óta működik HELYESEN!
Az általatok említett lassulásokat nagyobb részt az igénytelenül megírt "agyonhype"-olt tucat appok okozzák. Csak egy példa: a natív Facebook app pl. egy ipari hulladék csak a felhasználó semmit nem vesz észre belőle.
A lassulások kissebbik kiváltó oka lehet a kevesebb RAM-al szerelt gépeknél - és itt szigorúan szorítkozzunk a jelenlegi felhozatalhoz - pl. 512MB és min. ICS droid verzióval - az úgy nevezett minfree rendszerösszetevővel módosítható ha szükséges. Ez az összetevő mondja meg a rendszernek hogy bizonyos alkalmazások szintjei (pl. FOREGROUND_APP, VISIBLE_APP, CONTENT_PROVIDER, HIDDEN_APP stb.) esetén mikor kerüljenek törlésre a RAM-ból. DE pl. ZTEBlade3-nál gyári rendszernél egyszerre ~13db teljesen átlagos app csücsülhet a RAM-ban. Igen, 13db és ilyenkor a maradék szabad RAM mennyisége még mindig 80-90MB!!! Pedig 512MB RAM-al szerelt kütyü és ICS fut rajta. Szóval nem, nem kevés...csak épp nem kell rajta "NeedforSpeedakárhányat" 15fps-el "játszani" és vagizni a haveroknál, hiszen amúgy sem ez a készülék a céleszköz, csak mivel elérhető rá hivatalosan akkor valószínűleg futnia is kell(ene). Ilyenkor bezzeg a fos készülékgyártót szídjuk, meg az android-ot mert az app fejlesztője szent és sérthetetlen holott ők írták meg szarra.
Kicsit úgy érzem hogy átesünk a ló túloldalára...sajnos, és a tipikus "minél nagyobb annál jobb és a régi szar" elvet erősítjük, és sulykoljuk másokba is helytelenül.Peace!
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #30825 üzenetére
Galaxy W-nél ez a legnagyobb probléma, hogy az elfogyó RAM miatt bezárja a programokat, és emiatt be is lassul... 512 Mb RAM még kevés a normális multitaskinghoz... Egyébként főzött ROM-al jelentősen javítani lehet a helyzeten, de ez már másik történet...
-
hungobungo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #30819 üzenetére
Értem én, hogy ő így gondolja, de így kinyilatkoztatni valamit már inkább butaság, mint vélemény.
Ebből lesz az, hogy a vérpistike majd karácsonyra 2GB-os telefont akar, mer' Azinterneten azt mondták hogy csak az a jó.Laslie92 nem bántásból, de el szoktad olvasni amit/ahogyan írsz, mielőtt a OK gombra kattintasz?
-
hungobungo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #30814 üzenetére
Nem fogja...
"Android manages the apps stored in memory automatically: when memory is low, the system will begin killing apps and processes that have been inactive for a while, in reverse order since they were last used (i.e. oldest first). This process is designed to be invisible to the user, such that users do not need to manage memory or the killing of apps themselves. However, confusion over Android memory management has resulted in third-party task killers becoming popular on the Google Play store; these third-party task killers are generally regarded as doing more harm than good."
Lefordítva kb.:
Az Android memóriában tárolt alkalmazásainak kezelése automatikus: ha a memória alacsonnyá válik, a rendszer elkezdi leállítani azokat az alkalmazásokat és folyamatokat, amik egy ideje inaktívak, a legrégebben használtat legelőször (vagyis fordított sorrendben). A folyamat úgy lett megtervezve, hogy láthatatlan maradjon a felhasználó számára, vagyis a felhasználónak NEM KELL alkalmazások bezárásával foglalkoznia. Az Android-os memóriakezeléssel kapcsolatos tévhitek miatt számos egyedi fejlesztésű taszk gyilkoló alkalmazást lehet a Google Play Áruházból letölteni: ezek általában többet ártanak, mint használnak.
-
laslie92
senior tag
válasz
CoolBoy323 #30814 üzenetére
Na szóval szerintem Ennél a telefon típusnál kevés az hogy alapból csak 475mb áll elérhetővé! Egy jobb launcher egy két widget és már alapból csak 300mb körül mozog és akkor csak a rendszer készenlétben van! És úgy néz ki ahogyan nekem tetszik! És pl ha játszok egy Játékkal de nem fejeztem be csak úgy mond minimizáltam mert később folytatni szeretném de közbe ha már meg szeretném nyitni a kamerát lehet lassabban fog megnyílni!
Tudom Hülyeséget írok de én így vettem észre! és Igen zavaró hogy 4 magos procinál megfog a memória és be kell zárogatni a Programokat!
És erről szerintem ne folytassuk vitáinkat mert nem ide fog tartozni!
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #30705 üzenetére
200 ért nagyon nem éri meg a telo ahogy fastcardtechnél van 175 dodo lenne a reális ára van egy olyan érzésem, hogy pár hét és magához talál az ár
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #30650 üzenetére
Én akarok g3s -t rendelni én is a fizut várom 2 hét aztán hajrá
Ha addig vársz akkor benne vagyok
-
M3oH
addikt
válasz
CoolBoy323 #30687 üzenetére
Lehet felolem 2het is, csak atvetelkor ne kelljen + fizetnem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TV antenna és jelerősítés
- Formula-1
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest