- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krics
tag
válasz
Cotina #86262 üzenetére
Hali,
masik romot nem hinnem hogy lehetne talalni ehhez, de azon a linken, amit Laza kollega talalt, [link] azt latni ezen a Jodom telon, hogy valoszinuleg MIUI rom van rajta. Ha ez tenyleg igy van, akkor kell legyen egy market app (google play szeru ) installalva a telon, abban keresd a "google installer" appot, Eric Xiang programozta. Ezzel az appal remelhetoleg fel lehet tenni a google playt a telora.
-
GeoPhoto
tag
válasz
Cotina #32615 üzenetére
Pandawill Happy Hour egy gyorsasági játék
Kolléga most csapott le egy tabletre sikeresen...
Amiért többet is levonthat a PP az a következő:
A Panda átirányít a PP-re, ahol engedélyezel egy tranzakciót (sajnos azt sehol nem láttam kiírva hogy ez még változhat) majd visszamegy a Pandára, ahol még kiválaszthatod a szállítási metódust, ami elvileg ugye az árat is változtatja. Mivel a HH közben nemcsak a szállítás változik, hanem maga a termék ára is ezért megtörténhet, hogy teljes árat számolnak... Amit még tapasztaltam, hogy az első és a második forduló között is felugrik teljes árra, ami viszont a Panda programozóinak a hibája.
-
-
RVR400
veterán
válasz
Cotina #32630 üzenetére
Sajnos nekem küldtek egy hibásat. Idegesítő, mert ha egyszer kibontja, és bekapcsolja, mielőtt elküldi, akkor nem lenne semmi gond. Így viszont buktam rajta 2800 Ft-ot. Ami valamennyire redukálódhat, ha továbbra is romlik a forint, de akkor is legalább 2000 Ft bukó, és 1.5-2 hónap telefonra várakozás.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Cotina #32632 üzenetére
nem ez a trollkodás, hanem h nagyon sokat nem csak ide, hanem a hirdetésekbe is leírják, hogy itt-ott-amott hány dollár, szoroznak egyet nagy ügyesen, és pofáznak, h miért drága, mikor ennyi meg annyi kintről...
senkinek semmi köze hozzá!!!
én sem megyek oda Viktorkához, és kérdezem meg, hogy mi a (teremtőd ülő gumójáért) ennyi az áfa és még sorolhatnám napestig a példákat, de nem teszem, mert csak rá fognak már jönni a trollok ezekre
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Flexy90
senior tag
válasz
Cotina #32615 üzenetére
Ez így rendben is van, csak amit olvastam, az ember állította, hogy nem annyit vontak a számlájáról mint amennyit a paypal írt, de úgy látszik akkor ő volt figyelmetlen. Nekem pont az tűnt nagyon furának, hogy a paypal más összeget von le, és ez lehetséges, de akkor úgy néz ki, hogy a hozzászóló csak "benézte"..
-
raulicio
senior tag
válasz
Cotina #26493 üzenetére
A haldoklás szerintem nem igaz. Viszont tényleg sokat csúszott a megjelenés. Amúgy a gizchina-n is 05.08-at írtak megjelenésre, szerintem az a valós, szóval akár még az is lehet, hogy már van nekik "in stock" vagy aa napokban kapnak. Vagy csak ők is olvasták a gizchina-n és bekamuzták....
Most jó sokat segítettem, ugye!
Amúgy ez a telefon engem is érdekel!
-
helltp
aktív tag
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Cotina #25006 üzenetére
Boltonként és készülékenként is változó lehet a helyzet. Van amiken egy darab kínai soft sincs és magyar nyelvet is tartalmazó ROM-mal kapod, szóval bekapcsolod és használod mintha itthon vetted volna.
A 8GB-os ThL W8 amiket mostanában vettünk az mind ilyen volt. Biztos van még más típus is ami így jött. Ki kell nézni mi az ami tetszik és rákeresni a típusra itt a fórumban, hogy miket írtak róla a tulajok.
-
Raqueia
tag
válasz
Cotina #23596 üzenetére
a minöségükben én nem éreztem különbséget. a kijelzöje szerintem nem jobb, hanem nagyobb felbontású. azt neked kell eldöntened, hogy a te szemed mit igényel ezen a téren. és bár a g3 sem egy lassú készülék, de az tény hogy fele akkora teljesítményü procinak kell kihajtania közel kétszer annyi pixelt. de én elfogult vagyok mert nekem amoi n828am van.
-
gps76
őstag
válasz
Cotina #23596 üzenetére
Csak roviden:A G3 gpu(sgx531)-ja hivatalosan nem tamogatja az 1280-as felbontast,csak a 960-at,igy azon kicsit "darabosabb"a mozgasok megjelenitese,a negymagosban levo(sgx544) meg az 960-al ketszer elbanik,igy az utobbi jobb valasztas lehet,a qhd felbontastol ne felj,nem.lesz pixeles. Ami az Amoi mellett szol meg a droid 4.2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest