- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
andras888 #78167 üzenetére
Hááááttt... ez nem a legjobb hibaüzenet.
Vagy kontakthiba, vagy halott emmc. (Volt már ilyen hibaüzenetem egy thl w100s esetén. Megmozgattam a telefont - pontosabban óvatosan "megtekertem", és csodák csodájára elindult. Aztán fél órával később megint nem működött; újabb mozgatás és egy napig ment, aztán megint nem...)
Még megpróbálhatod úgy rádugni a telefont flash indításakor, hogy közben nyomod a hangerő fel gombot.
(bár én elsődlegesen readback-kel szoktam kezdeni a kísérleteket, nem flesseléssel) -
válasz
andras888 #78165 üzenetére
Ha a driver telepítve van, akkor rádugás után pár másodpercig gondolkodik, felépíti a preloader kapcsolatot, és csak utána indul a tényleges flash.
Előfordul olyan is, hogy először a fájlokat készíti elő a download megnyomása után, ilyenkor rádugás nélkül is dolgozni kezd, ebben az esetben csak ezen munkálat végeztével szabad rádugni a telefont a gépre. De val'szeg nálad nem ez a helyzet.
-
aytukabozs
addikt
-
fecg21
aktív tag
válasz
andras888 #57133 üzenetére
Azon kívül hogy visszanyomtam a helyére, mit lehet ezzel így kezdeni? Elleszek ezzel így vajon? Mert most stabilan fekszik az érintőpanel a helyén, de sanszos hogy például hátlaplevételnél kap annyi nyomást hogy megint feljöjjön.
balazs1022 : köszi, lehet én is beszerzek majd egy ilyet, nem tűnik rossz ötletnek-főleg ha olcsón tudok egyet szerezni.
-
-
sasa311
veterán
-
puskas2
csendes tag
válasz
andras888 #33855 üzenetére
Üdv
Vowney v5-höz néhány adalék,- a készüléket másfél hete használom- a kijelző erős nyomásra valóban elszíneződik a közepén egy picit. A készülékház, a kijelző nagyon szép. A rendszer eddig gyors és akadásmentesen működik. A GPS az első hozzászólásban leírtak szerinti beállítás után 20 másodperc alatt talál jelet, de hozzáteszem használni vezetés közben még nem használtam. Eddig minden filmet lejátszott. A kamera nappal tudja amit kell, de sötétben kritikán aluli. Az lgcamera ap. -al viszont teljesen használható minden fényviszony mellett. Ami a legjobb az akkumulátor, azt tudja ami rá van írva, az antutu teszten 1100 pont feletti lett az eredménye. -
fPApi
őstag
válasz
andras888 #32947 üzenetére
Nekem volt részleges visszatérítés (többször is), nagy türelem és alkudozás kell hozzá: mondjuk példaként indítasz 50 USD-vel, amire Ők mondanak 5 USD. Ezt lehet folytatni úgy, hogy Ők egyre durvábban mondják, hogy ez már aztán a végső ajánlat és vedd figyelembe a cunami okozta károkat, sőt már a család is éhezik, meg ...
Ha van türelmed, akkor elérhetsz valami jobb árat, vagy azt mondod, hogy döntsön a paypal. Viszont, ha úgy látod, hogy tudod használni a telót, akkor megéri, mert mégis olcsóbb lesz. Persze csak akkor működik, ha látványosan tudod bizonyítani a problémádat! -
RVR400
veterán
válasz
andras888 #32769 üzenetére
Csinálsz screensohtokat, disputenél meg kiválasztod, hogy Fake products, mert ez már belefér, ha úgy is volt hirdetve. Írsz egy kis levélkét, hogy a leírásban teljesen ,más van, mitn ami a valóság, úgyhogy kéred vissza a pénzt, egyúttal becsatolod a screenshotokat is, meg érdemes a telót lefényképezni kívülről is, hogy látszódjon az is, ami a képernyőn van.Így a 3e Ft környéki visszapostázást bukod, de vehetsz egy másik telót. Vagy kérsz részlegest, aminek szerintem így semmi értelme, és megpróbálod eladni valakinek a telót.
(#32770) CoolBoy323: Azt az Antutut, ami elsőre 30e pontot írt ki, és mind a mai napig 8magos a telóm?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amatőr csillagászat
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- Star Citizen
- PlayStation 3
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Kompakt vízhűtés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest