- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kgymac
őstag
Csak sajna a /data/app-ba települ. Ha van telepített cwm a telcsin, már el is felejtheted, hogy valaha védett bármit is.
Sajna, más, hasonló csodák is csak a pénzbeszedéssel foglalkoznak (pl. kasp3rsky). Ha legalább a /system/app-ba települnének... (bár cwm-mel vagy új rom telepítéssel továbbra is levakarható, de talán bonyolultabb, mint egy factory reset).
Talán a gugli eszközkezelő a legjobb, amíg az imei-t nem cseréli valaki.philips: tavaly vették meg a saeco-t. Én jura-t használok
-
rongaucho
tag
Kösz a tippet!
Tudom, hogy a gyerek fog először reklamálni, de azt majd én lerendezem... (Nem is az eltörés a veszély nála, hanem az elvesztés)
Úgy gondolod, hogy ha ilyen telefont keresek (4", 800*480, 512 MB RAM), ZTE V 889S vagy M a kinduló modell? 50-60 dollárért nem kapok elfogadható minőségűt? Filmeket nem nagyon fog rajta nézni, tehát a felbontásban mehetünk lejjebb.
(Meg aztán kicsit elvi kérdésnek tartom, hogy ha magamnak 66 dolcsiért vettem egy telefont, a gyereknek se vegyek drágábbat...
-
MotorBoy79
tag
Szívem szerint én is inkább egy drágább, márkásabb telefont vettem volna, de sajnos most csak erre volt keret.
Sajnos a Jiayu-ban pont a GPS halt meg + a kamerája is szarakodik, így kellett valami, ami ezeket olcsó, de a tesztek alapján megbízhatóan tudja pótolni. Ritkán autózom ismeretlen helyre, de akkor mindig GPS-el megyek. A fényképező meg nagyrészt arra kell, hogy a gyerkőcök cukiságait hirtelen le tudjam kapni, ezért nem fényképezőgépet használok, mert a telefonnal ellentétben az sosincs nálam mindig feltöltve, hogy pár másodperc alatt már fotózzak is vele. -
Laza...
addikt
Ez igazából nem volt meglepetés annak, aki valamilyen szinten figyelemmel kíséri a gyártókat. Tavaly nyár/ősz óta ígérgettek ezt-azt, de semmi nem történt, csak a nagy némaság lett a FAEA mobilnál. Aztán elkezdték olcsón kiszórni a telefonjaikat, és lehúzták a rolót. Ennyi volt.
Aki shopban vette meg a készüléket, még maradhat reménye hogy vagy vissza kapja az árát a hibás mobilnak, vagy levásárolhatja.
Kár értük, nekem tetszettek a mobiljaik
-
-
sajtjani
tag
Bocs CineDOG1 [#76268] kicsit kugliztam és nem akarom hogy a fals véleményed maradjon meg a fejekben. OTEDA Industrial Co. Limited mobil gyára iGlo egy új márkanéven [link] adott ki egy mobilt LEAGOO Lead 1 . A gyár 4 gyártósoron, 20.000 db készüléket gyárt havonta 70 százalékát adják el az EU-ban, az Egyesült Államokban, Afrikában és Délkelet-Amerikában. 7 mérnökük érkezett a ZTE és a Foxconn-tól. a minóség ellenőrzés szigorú! [link] Évente 2 millió mobiltelefon [link]. ISO 9001: 2000 tanúsitvány [link]
Kérlek benneteket, ha egy ismeretlen névvel találkoztok, akkor nézzetek utánna, a félreértések elkerülése miatt!
( Anno a CoolPad-ről is azt hittük hogy egy hűtött ülőalkalmatosság)
Nem vitaindítónak szántam! Köszönöm! -
sajtjani
tag
Gondoltam HD, OGS, KitKat, rossz nem lehet.
Azért ez valami friss gyártó lehet: LEAGOO Brand Introduction
OTEDA Industrial Co. Limited -
kisgyerek85
senior tag
Köszi, igen közben én is rájöttem, mert nem látja.
Ha kicsomagolom akkor ezeket látom.
Ebből mire kell rámenni, hogy telepíteni akarom?
(Eddig csak egy samsung galaxy mini-t rom-oltam, ott .zip fájlokra rámentem aztán megcsinálta.)
vagy rámutatok a mappára és ott nyomom, hogy azt telepítse? -
-Faceless-
őstag
Az intellel már ne igen számolj, az egyetlen gyártó, akivel szerződést kötöttek is elpártolt tőle. A zenphone sorozattal akartak belépni az Eu-ba, és az oroszokhoz, a jólárazott készülékekkel még sikeresek is lettek volna, nagyon sokat adtak volna a pénzedért, de tegnap jelentették be a zenphoneok snapdragon változatát most már s200-al, és s400-al lesznek szerelve (legalábbis a 4, és az 5, a 6 valahol eltűnt).
Rajtuk kívül meg van 2 inteles tablet, és kb. ennyi a piacuk. Ettől még lehet, hogy kínában lesz sikerük, de én már nem sok esélyt látok rá.
-
-
sajtjani
tag
Úgy emlékszem tavaly volt, még Hungobugo előtt.
Kritizálnék egy kicsit, ne haragudjatok meg rám. Annó 2011-ben amikor elkezdtük ezt a témát, még leánykori nevén: kinai dualsim... (a régiek pl Te is vagy hugobongo) émlékeztek, az volt a cél hogy az olcsó, gyenge gyártási minóségű kinai telefonokat valahogy europaivá tegyük a FROYO idejéből. De a JB óta csak a drágább kb 15 fajta mobilról esik itten szó főleg. Beütöm a keresőbe hogy hongmi oszt fel ad 632 oldalt!
Én próbálok megmaradni az eredeti célnál és hiszem hogy van élet 150 dolcsi alatt is és kíváncsi vagyok a 15-20 prémium márkán kívüli 600 fajta olcsó noném kinai telóra is, de ez már az én kórtörténetem.
Bocsánat és köszi! -
LantosBerry8
senior tag
szerintem 149$
-
RVR400
veterán
Valamit ki kell venni, hogy olcsó legyen egy teló, sokan csak azt nézik. De a hátsó pl pont akkora felbontású, mint amilyennek az előlapinak kellene lennie.
De az olcsóság sok embernek számít, pedig, ha számolgatunk:1. Vaku (10 USD)
2. Gombvilágítás (8 USD)
3. Előlapi kamera (8 USD)
4. Normálisabb hátlapi kamera (10 USD)
5. Jut eszembe, a RAM-ot ki is hagytam, tehát még fél giga (10 USD)Máris drágított az ember a telón egy 10-est (ÁFA-val számolva), pedig "ugyanaz" a hardver.
-
Zeki
nagyúr
-
Thumas
tag
Szóval a G4S az ami tetszik de van ez a G5S ami 4.5-ös és én tudom nem olyan nagy a különbség de zsebben hordom a telefonjaim így már az is jelentene egy keveset! De amúgy melyiket ajánlanád ajánlanátok? A ROM, RAM lényegesen több a G5S-ben és ez a retina screen dolog ez olyan mint a galaxiknál?
-
-
igen, tudom, már él bennem a koncepció, mert akárhogy is nézem, megrendelek 20-nál nagyobb mennyiséget egy típusból, akkor is oké vagyok, ha egy bedöglik, adok másikat, rossz vissza.
De az a gond, hogy amíg itt prohardveren ismerik a kínai brandeket, addig kint az életben nem...
-
klogw
aktív tag
Meresztettem a szemem, de én se találtam semmit. Azért ez a bolton belüli eltérő árazás kicsit furcsa.
Itt egy másik érdekesség: Tengda Honor 3C
-
sajtjani
tag
-
Zeki
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mobil flották
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged