- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenDos
csendes tag
Valaki S.O.S. segítséég!!!
2014. 06. 12.-én rendeltem a www.lightinthebox.com-ról kettő db telefont. Egy Note3-as utánzatot és egy S7-et. Fizetést elfogadták stb stb, személyazonosítás miatt csak 2014. 05. 15.-én tették fel postára. Ekkor már éreztem, hogy valami nem lesz oké...2014. 06. 20.-án megérkezett a Note3 utánzat..telt múlt az idő, gondoltam majd a vám küldi az smsest hogy csomagom érkezett, azóta nem küldtek még semmi és 9 nap el telt!!! Az S7 2014. 06. 25-én érkezett meg, és 06. 26.-án 01:30-kor már érkezett is a vámtól az sms!
Ezek után jött a szokásos email elkérés stb stb és aztán jött a csomag adatainak elküldése, gondoltam úgy van hogy cska egy sms-est küldtek mert mind a két telefont egyszerre küldik ezért elküldtem nekik mind a két csomagról az adatokat. Ezután kiderült hogy ez csak is kizárólag az S7 telefonomra vontakozik. Írtam egy levelet a vamkontakt email címére, hogy ez minden jó de mi van a másik telefonommal???
Valakinek volt már ilyen "élménye"? Vélemény? Vagy az lenne a legegyszerűbb ha holnap felhívnám őket?? -
BenDos
csendes tag
A TinyDeal is kínába van??? Valahogy el lehetne kerülni a vámot/áfát?
-
BenDos
csendes tag
Ismerősömnek 50 ezer ft volt a tabletje, és tudott rá kötni biztosítást!
-
BenDos
csendes tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de Magyarországon lehet kínai telefonra biztosítást kötni???
-
BenDos
csendes tag
[link]
Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest