-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laza...
addikt
válasz
Mittu88 #92340 üzenetére
Az ilyen zöld háttér az esetek 90%-ban hardveres hiba - azaz új rommal nem javítható. Az ilyen készüléket, főleg ha még "új", vissza kell küldeni, és PP visszakérni az árát. MTK prociban is vannak jó telók, a gyártón múlik milyen minőséget fogsz ki. Tény, hogy nagy általánosságban a Qualcomm procival szerelt telók jobb minőségűek/egyenletesebb a gyártási minőség. (A miértre nem tudom a választ
)
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Mittu88 #92342 üzenetére
Nem a MTK a lényeg értsed meg... erre utalt a kolega. Attól függ milyen minőségű alkatrészeket használ a gyár az adott készülékhez....
Vanak kitűnő gps-es képességekkel rendelkező MTk-s telefonok... Amiről tudom, hogy jó a Coolpad F1, THL 4400, MTK Hongmi, Coolpad 7320, stb....
Kicsit olvass utána a dolognak akár itt a tpikban is....
-
Flexy90
senior tag
válasz
Mittu88 #55832 üzenetére
Contact To Excel
Én nem próbáltam, de pont arra jó amire neked kell. -
szpali
addikt
válasz
Mittu88 #55823 üzenetére
Gmail Caontacts https://mail.google.com/mail/u/0/#contacts
Egyebek menü -> Exportálás
-
imis
senior tag
válasz
Mittu88 #26040 üzenetére
Thl w8 szerintem kicsit nagy a szélvédőre, én xperia ray használok dailyroads progival, de itt egy videó az elején thl csak kézben tartva, a végén xperia szélvédőn: videó közel 300 mega
-
vinibali
őstag
válasz
Mittu88 #26056 üzenetére
arra gondolok, hogy egy telefont ilyenre pazarolni. sokkal kevesebbért tudsz venni egy DVR-t, amit nem sajnál az ember arra használni amire vette
(#26060) gyuszito: kameraszoftver és nem telefonfüggő a felvétel minősége. tudomásom szerint 24fps felvétel nincs androidban
-
Motaba78
addikt
válasz
Mittu88 #26002 üzenetére
ugyanezt rendeltem a héten, ugyaninnen, már várom nagyon, van egy csomagszámom amin tudom elméletileg követni merre, jár de még nem sikerült kinyomoznom
Mindenesetre remélem két héten belül kézbe vehetem akkor tudok pontosat mondani a teloval kapcsolatban.
peter76bp: akkor remélem hamar megjön és tudok mondani tapasztalatokat vele, én az akku miatt izgulok legfőképpen, remélem nem vezetékes telefon lesz (állandóan tölteni kell)
-
imis
senior tag
válasz
Mittu88 #25211 üzenetére
"És mivel rögzíted az autóban? mert engem ilyen eszközök érdekelnének."
Ha jól emlékszem a kameránál kicsit fúrnom kellett, de a lényeg, hogy nem mozog el, mint az univerzális tartókban. a felvételek jók, nekem hd-ben rögzít. A dailyroads-t egy magyar srác csinálja, nekem ez vált be.
A tartó ilyesmi:
-
sasa311
veterán
válasz
Mittu88 #25214 üzenetére
Az MTK platformon jelenleg a legteteje.
Amúgy teljesítményben az Samsung által használt Exynos quad core alatt van olyan 15-20%-al és a SOC-ban használt grafikus megjelenítő is inkább erős középmezőnyt képvisel.
A SOC régen sem volt bugos. A szoftver lehet bugos ami kihajtja. Ezek nagyon stabil HW-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest