Hirdetés
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni a heti eventben a következőben: "Helping hand
Revive a player in a game of co-op 4 times." A többit meg tudom egyedül is csinálni de ehhez kellene co-op.
Köszi -
San398
őstag
Mindenütt néztem de itt nem.
Köszi
Nálam ezeket írta ki:
Mondanám, hogy nem tudom honnan vette a statisztikát mert nálam a legtöbbet használt fegyver a Military machete mint Atilla001-nél és a legend level is 300 nem 250 ahogy írja.(a többit meg nem tudom ellenőrizni)
Ettől függetlenül érdekes a statisztika. -
Wesder
titán
Bejelentkezés után az adatlapodon lesz a menüpont, ahol ez lekérhető.
-
astrojoe12
tag
válasz
astrojoe12 #1091 üzenetére
Megvan: "amikor a fegyverkerékben van, mutasson az íj fölé, majd nyomja meg a Q vagy az E gombot a balra vagy jobbra váltáshoz".
-
astrojoe12
tag
válasz
astrojoe12 #1090 üzenetére
Röviden az a kérdésem, hogyan lehet másik nyílvesszőt választani az íjhoz? Az alap nyílvessző elfogyott, de sok más fajta van, de nem tudok átváltani rá. Köszönöm!
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
Miért nem tudok lőni az új íjammal?
Megvolt az alap íj és sokat lőttem vele, majd szereztem egy erősebbet. Van egy csomó nyilam hozzá, tüzes, mérgezett, alap, stb... de nem tudok kilőni egyet sem. Amikor célozni és lőni akarok, csak védekezik az íjjal lövés helyett. -
Wesder
titán
Futottam még egy kört, meg is lett a LVL300.
Az XP szórzóknál is van egy plafon, tehát az újabb NG+ runok nem fogják azt tovább növelni.
Easy - 1.75x
Normal - 2.25x
Hard - 4.25x
Nightmare - 10.25x
-
Wesder
titán
A szem ikon azt jelenti hogy transmogolva van az item, ha áthùzott szem ikon van, akkor az épp kiválasztott skin (jelen esetben Waltz) felülírja a kinézetet, és így ugye nem látszik transmogolt kinézet.
A mostani update-tel lehet a graplingnek is másik kinézetet adni.
Van az ingyenes a Pilgrim Outposton , illetve egy fizetős van a storebsn, egy 600 pontos bundle részeként. -
-
Wesder
titán
Ja amùgy csak annnyira erősek a Volatileok Nightmare fokon hogy amikor Aiden szörnymódba vált, akkor is kell rájukcsapni vagy 10-et, míg a többi nehézségen ez nagyon max 2.
Szerk.
és ez még csak nem is Alpha.Szóval nem kell csodálkozni hogy semmi sem használ ellenük.
Szégyen a futás, de hasznos. -
Wesder
titán
Nightmare Difficulty ✓
-
Wesder
titán
válasz
Atilla001 #1079 üzenetére
Alpha Volatile egymaga is kemény dió, felesleges csapkodni ha többen vannak.
Egyébként most vettem észre hogy ha eléri 63.000 XP követelményt a következő Legend szint, akkor ott van egy cap, és nem növekszik tovább, tehát az utána lévő szintek is 63.000 XP után adnak egy Legend pontot.
-
Atilla001
senior tag
Nem tudom hányas case szint de ha jönnek a piros volatilék, nem tudom túlélni sehogy. semmi sem vég meg és megölhetetlenek.. bár folyamatosan menekülni nem próbáltam. UV re is szarnak..
-
Wesder
titán
Hát... egyelőre nem annyira vészes. Az éjszakát kerülöm, mint pestist, nincs rá szükség hogy végigvigye az ember a játékot.
Kicsit zavaró hogy nem látszik az idő. Jobban oda kell figyelni, de csak ha nem csinálok valami orbitális hülyeséget, akkor csak nem halok meg. A bossfightok még okozhatnak gondot.
Vannak cuccok amik elèggè nerfelve lettek ebben módban. Ilyen 33-50% csökkenés van a boosterek hasznosságában.
Random encounter 9k XP-t ad, így azért lehet haladni.
Fegyverből mindenféleképpen olyan kell ami ad stamina regent, mert sokkal lassabban kezd visszatölteni. Egyelőre nem rossz ha az ember hozzászokik. A glitches fegyvereket eldobáltam mikor elèrtem a 250-es szintet, mert igazából nem is lett volna rájuk nagyon szükség. Timesavernek jók voltak. -
Wesder
titán
Átnyomtam a nehézséget Nightmare-re. 10.25-ös szorzóm van.
-
Atilla001
senior tag
LOLer.. glicsvepön nélkül és futás nélkül nem túlélhető nekem. Dobálhatom az UV-t hármassával .. durva lett, de egyszer csak egy kocsi alól kimászott egy pirosas volatile.. azt lecsaptak.. kb 50k XP-t buktam de csak röhögtem... tonnányi nyersanyagot kell felhasználni. A HUD megszünik.. a stamina mint a fény úgy fogy el.. dújva
-
Wesder
titán
Tök felesleges a cheat engine, ha az ember szintet akar lépni. Sokkal barátibb a szintezès, mint az első részben. Nekem most kb 65000xp kell a következő szinthez, ami kb 4 storyküldetés, és igazából mär tök felesleges mert csak a dobókésre, meg íjra tudok pontot rakni, és egyiket se használom.
Jelenleg 4.25-ös szorzóm van Hardon, ha melóból hazaérek, megnézem hogy ez mit jelent Nightmare fokozaton.
Azért ilyen magas a szorzóm, mert talán az 5. NG+-t futottam nem rég
-
Wesder
titán
-
Wesder
titán
Nightmare update-tel jött ilyen is.
Increased Firearms damage values:
+25% of base damage on all Firearms
Sniper Skill (Legend Levels) will now give +2% damage per each point, instead of +1% -
Wesder
titán
válasz
bexinho23 #1063 üzenetére
176db collectible note van a játékban, de ebből csak 169 èrhető el.
Ennek az az oka hogy a Walking Dead event alatt lehetett összeszedni 7 képregény, amit ha akkor nem nem voltál ott ès szedted össze, akkor nem elérhető.
Ez nem gond, mert nem kellenek az achievementhez/trófeához.
A 169-ből összesen 117-et kell összeszedni. Illetve talán a Shen Xiu Diary-k is kellenek, így összesen 131. A Diary-kban nem vagyok biztos, mert hamarabb szedtem össze őket, minthogy az alap 117 collectible meglett volna.
Ezeket a Diary-kat csak azután fogod tudni megtalánli, ha beszèltèl Shen Xiu-val a táborában. (Hunter Missions)
A maradèk collectible az a Bloody Ties DLC, ami egy másik achievement/trófea, + a lőfegyverek èrkezèsèvel jött még 6 másik collectible amit nem jelöl a térkép, ès ezek közt is van missable, de elvileg nem szüksègesek.
-
Wesder
titán
válasz
bexinho23 #1061 üzenetére
Lehet hogy PS-en is bugos a Lawan's Death List, mert Xboxon az volt. Ha így alakulna, akkor azt csak egy új NG+-ban fogod tudni összeszedni, vagy olyan co-op sessionben, ahol mèg nem szedtèk össze.
Ha esetleg vèletlen úgy jártál mint èn ès nem szedted össze a prológban a Harranról szóló cikket, nem kell megijedni, nem missable.
Old Villedorban a kórház mögött van egy Mr. Chicken Pie ètterem, annak a jobb oldalán lèvő ház második emeletèn, a konyhapulton találod meg az említett cikket.
Ezt csak azèrt írom le, mert az interaktív térkép szerint teljesen friss játékkal szedhető össze ha kimaradt volna, ès èn sajnos belefutottam ebbe a pofonba.
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Befejeztem a játékot (PS5) és pár trófeát még megszerzek a NG+ előtt. Van több trófea is, ami a gyűjthető dolgokra (+graffiti) vonatkozik. Egy NG+-szal ezek törlődnek, vagy megmaradnak?
-
Atilla001
senior tag
Üdv, ha esetleg végig olvastad, mikortól éles? Illetve meglévő játékban állítható vagy new game kell hozzá?
Te sok NG+ kezdtél, ha egy játékomból NG+ kezdek akkor azt írja felül vagy létrehoz másik mentést és a régihez bármikor hozzáférek akkori állapotban? nem emlékszem. -
Wesder
titán
-
Atilla001
senior tag
XP boost ok. Amúgy en a piros katanára gondoltam Harper vendortól.
-
Atilla001
senior tag
Ja hogy ott. Na este megnézem. Lvl10 vagyok nála asszem de nem ugrik be hogy azt láttam volna shop ban. De például gondoltam hogy megvenném a katanát van kétféle is de hát a legegyszerűbb fegyveremnél is gyengébb mi a francért hajtanám ki a szintet hogy ha fogpálcikát tudok csak érte venni. Azt is írtam többször is hogy én most 170-es szinten vagyok de így sincs igazából ellenfelem ha körbe vesznek a szakadt szájúak akkor le tudnak abálni. Bár a booster ek keményen nerfelve lettek.
-
Wesder
titán
válasz
Atilla001 #1046 üzenetére
Igazából csak addig skálázza az ellenfeleket hozzád a játèk, amíg el nem èred a Legend szintet.
Így hogy nekem minden skill maxos a Legend fán amit használok is, már semmi kihívás nincs a játèkban mèg hardon sem.
Akkor szoktam csak meghalni, ha valami orbitális nagy fasságot csinálok.
Egyèbkènt felesleges eröltetni a szintezèst, ha nem szórakoztat.
Nem mindenki lehet olyan mint én, hogy már azt se tudom hanyadik NG+-t kezdem a játékban, mert mèg szeretnék a játék világában időt tölteni.Tippre azt mondom hogy nyáron jön egy nagyobb Update, amiben benne lesz Nightmare nehèzsègi szint, illetve Raid Towerek.
Van bőven èpület a Central Loopban ami remek alapot adna neki. Simán lehet hogy a VNC Tower lesz megcsinálva.
Ősszel pedig èrkezik a 2. nagy DLC. Èn minimum olyan minőséget várok tőle mint ami a Following volt a DL1-hez.
Ez a kisebb Bloody Ties DLC nem volt annyira jó. Voltak benne jó dolgok, de nem igazán adott hozzá a játékhoz semmit sajnos.
-
Atilla001
senior tag
Akkor ha jól értem megjelenéskor ha megvettem az alap verziót akkor nekem ez nincs meg? Láttam videókba hogy ilyen hasonló boostert használnak de nem tudtam honnan való annyira nem is izgattam magam. Gondoltam ha eljön az ideje majd megveszem de akkor ezek szerint én nem fogom ezt látni amíg nem bővítem a verziót erre viszont abszolút nem készülök. Én továbbra is azt érzem hogy bármilyen szuperhős és a karakterem a játék hozzás kálazza az ellenfeleket is tehát csak örülök neki hogy van egy csomó skillem de igazából sose érzem hogy na most sokkal jobb. Amit sokszor elmondtam már, hogy amint véget ér a DLben az alapjáték és a küldetések utána egyszerűen nem tud ott tartani a játék ezekkel a kifarmolós tartalmakkal. Nincs késztetés hogy megcsináljam. Pedig nagyon szeretnék vele játszani.
-
Wesder
titán
Az Ultimate kiadáshoz járt egy 2X XP Booster, ami 2 óra erejéig hatásos. Sose használtam, mert nem èreztem szükségét.
Jainál lehet venni ezt a Boostert, pontosan ugyan azt tudja, mint a Pre-Order ajándék.
Dupla XP Event alatt èrdemes lesz használni.
Most elnyomtam egyet, ès csak úgy ömlik az XP. Mondjuk tényleg nem tudom mièrt. 260-as a karakterem.
Szerk.
Ahogy nézem, ráadásul csak este fogyasztja a 2 órát, így sokáig kitarthat egy adag.
-
Wesder
titán
válasz
Atilla001 #1043 üzenetére
Nem szoktam mindent játékot, csak ami tetszik, ez meg Dying Light. Nekem ez a comfort game. Bármikor tudok vele játszani.
A mementok, ès kazetták összeszedèse volt a leggecibb mert volt missable, meg bugos is, nem is egy.
Igazából nem akartam összeszedni őket, mert utálom az ilyen achikat, de mondom mostmár nem hagyom ott.
-
Wesder
titán
Ha már dupla XP:
-
Wesder
titán
Dupla XP Event van.
-
Jópár kihagyható tárgy van (én fel is hagytam a gyűjtögetéssel), például ha a túlélőkkel vagy, kimarad egy békefenntartós küldetés, emiatt az egyik kérdezz-felelek nem teljesíthető (mert nem találkozhattál a személlyel, akiről a kérdés szól). Néhány küldetésben is van cucc, ahová nem lehet visszatérni, ugyanez a Carnage Hall-ban is. Nekem a metrós acsi buggolt, illetve van pár metró, amig úgy kapcsoltam be, hogy végigrohantam fent a zombik/renegátok között, le a generárokig, azóta mindig figyelmeztet, hogy veszélyes zónába érzetem, ha ezekbe megyek.
A Co-op acsikkal két napot szívtam, mire rájöttem, miért nem talál játékot soha, amibe csatlakozhatnék (magyarosítást használtam, az módosításnak számít, teljesen ki is ment a fejeből)
-
-
Írtátok páran, hogy ez a Tolga és Fatin köldetéssorozat elég monoton. A Follow the White Rabbit küldetésnél tartok, és rettentően unom. Eleinte vicces volt a szövegelés, de már azt is unom...sokáig tart még?
Illetve észrevettétek, hogy a megépített "gépben" van egy Call of Juarez Gunslinger arcade játékgép? A gép többi részét nem ismertem fel, de lehet még utalás másra.
-
Atilla001
senior tag
Édes Mariska, Ez a Fatin és Tolga küldetéssorozat.. Szó szerint végigszenvedtem.. nekem borzasztó gagyi és repetitív volt.
A fegyveres rész meg már el is hagytam.. szerintem tök felesleges volt beletenni.. nekem semmit sem ad hogy puffogtatok. Csalódás.. ettől függetlenül mindent megcsináltam jobb híján.. -
-
-
Behúztam anno a boltból az ingyenes Retrowave bundle-t. Kaptam is egy szép sarlót, ha minden igaz, de sehol sem találom. Se tervrajz, se maga a cucc, kereskedőknél sem tudnám összerakni. Merrefelé lehet?
-
Még jó, hogy nem vettem meg a Deluxe kiadást, most ingyen megkaptam az első DLC-t. Átnevezték egyébként Reloaded Edition-ra. Tisztára, mint az első résznél.
-
Wesder
titán
Megnèztem párezer sample elpazarolásával, ès ha felrakod a charmot, az 37-41 ponttal javítja a durability-t, ès kitolja 50 ponttal a maxt. Ha leszeded, az 50+ durability az elveszik, de a javítás èrtèke megmarad. 400 sample-èrt ez drága.
-
San398
őstag
Azt mondták valahol az egyik youtube videóban hogy a glitch fegyvert is meg lehet javítani ezzel: (még nem próbáltam)
[link]
Aki csinálta a Lost Armory Quest-et, nála is bugus amikor másodjára megy a cuccokkal Delta-hoz? Nálam háromszori próba után is bugos volt. Negyedjére máshol (Wharf) területen kezdtem , ott már jó lett. Ezen kívül sok sok bugba belefutottam a heti, napi pilgrim küldetéseknél, kész a küldetés de nem áll le nem lesz vége a küldetésnek
-
Wesder
titán
A lènyeg hogy olyan prefixek legyenek a fegyveren amik a te játékstílusodhoz igazodnak. Minèl magasabb a rarity, annál több prefix van egy fegyveren. Összesen 5 lehet, ha a fegyver Exotic.
Ruhák is jók ha a fegyvert erősítik. Nekem csak olyan cuccaim vannak, amik 1H bladere adnak plusz sebzèst, így Hardon viszonylag minden könnyen legyőzhető. Egyesül a Goon, Demolisher ès Volatile variációk azok amik nem egy ütèsből halnak, ellenük kell harcolni még így is rendesen, de direkt így van balanceolva a játék.
Tök jó volt a glitch fegyver amíg tartott (mindent levert 1 max 2 ütésből mèg Hardon is) , de elvette az ember kedvèt a játéktól.
-
donki
senior tag
Tehát ha helyes a megértésem, a fegyvernek elsősorban a rajta levő random traitek számítanak. Kinyitottam pár ládát, azt már látom, hogy ide bitang nagy mázli kell, ha jót akar az ember. Pláne, hogy a craftolt fegyveremen stamina regen on quick attack, infected damage és night time damage van. Nehéz lesz róla tovább lépni.
-
donki
senior tag
Gondoltam, ha már pont van egy event amikor játszom ezzel a játékkal, akkor megcsinálom. De a run boy run kifogott rajtam.
-
Atilla001
senior tag
Van ami csoporton belül is kiemelkedő. Az egykezes gyors és kevés stamina kell. A 2 kezest én csak a sisakosokra használom, ami kegykezessel csak lepattan. 2 kezesre én katanát használom sokszor.. gyakorold ki melyik ami neked sebességre stílusra bejön.. nekem ez nagyon régóta bejön, DM nem a legjobb de a statok miatt hatékonyabb
[kép] -
Wesder
titán
Nagyon sokat segít, ha a ruháid is erősítik az adott fegyvert, amit èpp használsz. Ha íjjal akarsz rohangálni, akkor èrtemes összeszedni egy Ranger szettet. Jelentős a különbsèg sebzèsben. Illetve a Legend szinteket is èrdemes arra pakolni.
-
Wesder
titán
Azokat az elementál sebzèseket magad is fel tudod rakni a fegyverre. Èn fagy+áram, vagy tűz+ áram kombót szoktam használni.
Spectral Bat tud mèg olyat hogy nagyobb az impact statja, mint a többi fegyvernek a játékban. Jó messzire lehet vele csapni a zombikat.
Az ilyen nagyon-nagyon speckó fegyverek inkább fizetősek.
Lucile Bat a TWD packból tud extra bleedinget aplikálni.Szerk.
Pontisítok. Fuzetős vagy eventből szerzett fegyverek amik ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest