- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
válasz
kmarci25 #111661 üzenetére
Ez engem is érdekelne...
Addig is itt egy kis kamera teszt róla
(Szerény angol címmel: Dugi szerint jobb a kamerájuk, mint az Ájfon 6-é
)
-
aytukabozs
addikt
válasz
kmarci25 #111086 üzenetére
az s2/s2 plus nekem szerelem első látásra volt,
aztán meg gyorsan kukáztam is az ötletet, üveg hátlap?bár lehet hogy van aki tud vigyázni a telóira
Amugy ha nem lett volna még meg, itt egy tesztszerűség.
-
-
Thumas
tag
válasz
kmarci25 #106557 üzenetére
Köszi igazából olvastam már pár kommentet a fényképezőről meg hogy az akksi se izom benne. De olyanra gondolok aki régebb óta használja és hogy nincsenek hibák: kikapcsol, vagy leállnak alkalmazások ilyesmi. Én Xiaomikat használok és ezt a Cubotot nem is ismerem egyáltalán még egy típusával se találkoztam közelről ezért érdekelne.
Köszönöm
-
RVR400
veterán
válasz
kmarci25 #97624 üzenetére
Nekem sem a telón (Coolpad 7320, 4.2), sem tableten (Op3nDott, 4.4) nem jó a Maps. Fel kell tenni egy régebbit, valahol az Op3nDott tabletes topicban ott a link, azzal tökéletesen megy.
(#97639) Atomcsirke : Az a Karbonn annyira indiai, mint Jackie Chan... Nézz meg egy Phicomm C230W-t és egy Karbonn S1 Plust. Majd próbáld meg előadni, hogy a Phicomm indiai, nem pedig a Karbonn kínai.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
kmarci25 #96834 üzenetére
Nem kizárt, hogy a Sandisk kártyákat némely kínai telefon nem szereti. Én ugyanilyen kártyát használtam eleinte a THL 5000-ben. Pár hétig semmi, aztán 6-7 naponta spontán közölte a telefon, hogy az SD kártya sikeresen el lett távolítva
. Kártya ki/vissza, akkor megint ment egy hétig, aztán ugyanez. Meguntam, beletettem azt a noname kártyát, amit adtak a készülékhez. Azóta hibamentes.
-
-
-
-
sasa311
veterán
válasz
kmarci25 #96096 üzenetére
BT össze van párosítva a kocsival, automatikusan csatlakozik vagy max 1 gombnyomás és mindent tud.
Cserébe ez azért kőkoraszak, mert ez esetben ha lekapcsol a SIM a telefonba akkor nincs e-mail, viber, sms és még kb. 100 funkció, amire az ember okos telefont vesz.
Ennek addig volt létjogosultsága, amíg "buta" telefonok voltak, azóta nincs.
-
-
-
beg
veterán
válasz
kmarci25 #92135 üzenetére
Kínában már gyártósoron a quadkórnak hazudott duálkóros változata 512 rammal 0p3nd011 néven
Egyébként tényleg jár a PR-osoknak egy virtuális tockos, de még mindig jobb, mint a kati, dugi, legó.Maradhatott volna Medion, az már legalább volt eddig is és kiejthető az információs pultnál.
-
KTU
addikt
válasz
kmarci25 #90352 üzenetére
Köszi!
(#90353) krics:
Azt gondolod hogy nagy marhaságot kérdeztem,
akkor nézd meg ezt, pl. UMI ZERO 5"
vagy
dual SIM és nincs microSD
vagy
1db SIM és microSDKicsit kuszán vannak benne a kártyák, ezért kérdeztem.
-
Tika79
tag
válasz
kmarci25 #85269 üzenetére
Tegnap az „uramtól” megkaptam az év bókját!
Köszönöm anya, tök jó telót választottál! Nagyon pöpec, szeretem!Neki, egy Jiayu G3N lett lecserélve, egy Red Bull V5-re.
Aláírom, tényleg szuper a telefon, és még a női kézben is tökéletes. Én féltem ettől a mérettől, és ha nem lenne 2-3 hónapos a Jiayu G4S-em, akkor biztos erre cserélném le!Pasik, ha meg akarjátok lepni az asszonyt, akkor hajrá! Imádni fogja!
-
tthom
senior tag
válasz
kmarci25 #84548 üzenetére
Nekem van bluetooth-os vevő a mostanihoz, de körülményes és minden marhaságtól megszakad. Tehát pl. átmégy egy hosszabb alagúton, akkor a telefon azt érzékeli, hogy nincs gps jel, utána meg már hiába látja a külső vevő, ha nyílt terepre ért az ember, mégsem találja meg a telefon a poziciót. Ilyenkor kilép, bluetoothGPS újracsatlakoztat és jó. Csak hát autóban menetközben..
Persze lehetséges, hogy az app hibája, de már sokszor belefutottam. Valamint azt is tölteni kell mindig, szóval én jelenleg ezért keresek telefont, hogy ne kelljen ezzel kínlódni.. De persze végülis használható, amikor működik fényévekkel gyorsabbab megtalálja a műholdat bárminél és pontos is. Valamint az is gáz, amikor merül a telefon, legalábbis az enyém, akkor pontatlan lesz.. Gondolom a bluetooth nem stabil már annyira, tehát arra is kell figyelni.
-
aytukabozs
addikt
válasz
kmarci25 #81750 üzenetére
Mondjuk a terméklapon a specifikáció résznél?
parancsolj amúgy:
Ha még így sem hiszed az egyik fórumozónak (nem ugrik be kinek, majd rákeresel) van ilyen, rákérdezhetsz....
szerk.
hopp szerkesztgetés közben 139-en megelőztek, sry vagyok
szerk.2
már azt is látom kinek van ilyen -
ctibor
senior tag
válasz
"Én azt elképzelni sem tudom, hogy ugyanaz a foglalat fogadni tudjon egy sim kártyát vagy egy sd kártyát. Szerintem ez nettó hülyeség."
Pedig ez bruttó okosság! Szegényes a fantáziád
Ém már egy hónapja használom a Huawei Ascend P7 telefon L-00 jelű, azaz a China Unicom részére gyártott változatát és bizony: az egyik slot micro-SIM, abba más nem lehet tenni, a másik pedig micro SD card VAGY nano-SIM, attól függően, hogy mikor-mit teszel bele. A rendszer azonnal felismeri és kezeli a megfelelő perifériát (de ha SD card-ról váltasz SIM-re, akkor újraindítást kér).
Szerintem tökjó megoldás! Én most épp 2 SIM-mel használom, teljes megelégedésemre a telót.
-
lor
tag
válasz
etotalkon is igy irják?
Dual Sim, supports W+G / G+G / LTE+G
SIM 1: Nano / TF Card, supports GSM
SIM 2: Micro, supports 4G LTE / WCDMA / GSMnyilás más nincs a készüléken igy hihetőnek tűnik.
http://www.minideal.net/huawei-ascend-p7-5-4g-fdd-lte-quad-core-android-4-4-2gb-ram-dual-sim-smartphone.html
http://www.etotalk.com/huawei-p7l00_p5584.html
http://www.dualsim-handytest.de/huawei-ascend-p7/
Was heißt hier versteckt? Nun, man muss sich als Nutzer selbst als Käufer der Doppel-SIM Version ärgerlicherweise entscheiden, ob man eine zweite SIM oder eine Speicherkarte einlegen will: Beide Slots liegen nämlich unter derselben Abdeckung (bzw. genauer gesagt werden Sie über denselben Tray-Slider befüllt). Und beide Steckplätze gleichzeitig zu nutzen, geht leider nicht. -
-
tolvaj!
őstag
válasz
kmarci25 #79154 üzenetére
viszont minden ébredésnél felpörgeti a procit.... az autó is akkor eszik jobban ha gyorsítasz. ha beálltál egy adott sebességre a fogyasztás normalizálódik. lehet, hogy az ébren töltött idő nem nagy összességében, de 108x pörgeti fel a procit. olyan mintha túráztatnád a gépet. minden egyes ébresztésnél megugrik az energia felvétele a procinak és az meríti jobban, nem az ébren töltött idő.
-
janaman01
addikt
válasz
kmarci25 #77139 üzenetére
Hmm pedig elöször azt akartam....
2 hete x6 (cubot) ot használok, eddig oké..wifi, gps , kamera ok, szinek fakóbbak...( de azért piros a piros,) kijelző pontatlansága megoldódott a legutóbbi office firmwareval 05-ei( foglalkozik vele a cubot) akku átlagos, 8mag bika gyors.... hangzás jó, mind a külső mind a belső hangszórók...szóval eddig ok....
-
junkpod
veterán
válasz
kmarci25 #71853 üzenetére
szerintem ezek a képek szörnyen mosottak az inew v3 képességeihez mérten. Azt gondolom, Te a 18MP, interpolált minőségben fotóztál, érdemes lenne a 13MP-módot használnod (4:3-ban 12MP).
inew v3 GPS: szvsz csak szoftver gond, ami javítható, nálam ygps most akár 2,5m-es pontosságot is ad és a waze is 98%-ban ugrálás mentesen navigál. És valóban úton van állítólag egy official rom sok verziószámos ugrással!
-
forzaroma
tag
válasz
kmarci25 #71853 üzenetére
Köszi, ez elég meggyőző!
GPS-e is jól működik, azon kívül, hogy lehet vele telefonálni is?:-)Szóval ha megjön egy ilyen telefon Kínából, csak bekapcsolom, beállítom a magyar nyelvet és használom, ennyi - vagy ennyire nem egyszerű a dolog?
De közben látom a Hongmi képeket is, nagyon jók!
köszi mindenkinek! -
Dhampir
félisten
válasz
kmarci25 #70044 üzenetére
Bocsánat, félreértettem.
Viszont továbbra is tartom a véleményemet, hogy egy átlagos fényképezőgépet ki tud váltani egy jó szenzorral és lencsével megáldott mobil, de egy professzionális minőséget nyújtó fotóapparátot már nyilván nem.
(#70045) Sanyesz.
Halványnak, fakónak tűnnek a színek.
-
Dhampir
félisten
válasz
kmarci25 #70019 üzenetére
Ma már egy jó kamerás mobil simán kivált egy "eldobható" életciklusú, futószalagon kifosott digitális fényképezőgépet. Nagy előnye a mobilnak, hogy mindig nálad van, azonnal dokumentálhatsz a kamerájával.
Ilyen alapon minek az okostelefon?
Ott van az értelmesebb kijelzőméretű táblagép tartalomfogyasztásra, játékra konzolt kell venni, normális telefonnak meg klasszikus nyomógombosat vásárolni (például a Samsung S5610 Primo egy feltöltéssel simán elmegy egy hetet).
Na ugye.
Bírom az ilyen "vegyél helyette fényképezőgépet" nagy benyögéseket.
-
-
-
RVR400
veterán
válasz
kmarci25 #69948 üzenetére
Azért a crossflashelhetőség elég jó bizonyíték rá, hogy azonos a belső is.
(#69949) Viktor0610: Nem ismerem az eladót, és nem védeni akarom, de:
Műszakibazár: A külföldről postázott termékek esetében esetenkén vámköltség + áfa fizetési kötelezettség keletkezhet (http://www.nav.gov.hu/data/cms291579/2947883399_tajekoztato.pdf), mely esetén a szükséges dokumentumokat az-azt bekérő hatóságnak megküldjük, de annak megfizetése a címzettet terheli.
Minideal: kb pont ennyire jön ki.
A szokásos aprós hozzáállást inkább nem kommentálom...
-
-
Fulmi
senior tag
válasz
kmarci25 #67903 üzenetére
Szia!
Koszonom az utanajarast!
A Motorola Moto G Dual SIM nagyon tetszik, ezen kivul meg a
- Nokia Lumia 630 Dual SIM
- Huawei Ascend P6 Dual
- HTC One Dual SIM telefonokat talaltam, amik tetszenek.A Lumia eleg regi kiadas, egy Lumia 635-nek jobban orulnek, ugyhogy azt felig-meddig mar kizartam. Ugyhogy most az a kerdes, hogy Huawei, HTC vagy Motorola, bar a Motorola-ra nem hiszem, hogy van itthon is ervenyes garancia, bar 1 evet csak kibir.
Valakinek van tapasztalata a harom telefon valamelyikevel?
Koszonom a segitseget,
Fulmi -
doongoo
addikt
válasz
kmarci25 #63365 üzenetére
Hongmin MIUI fut és ez frissül is rendesen (developer verzió hetente). Jól eltalálták az optimalizálását is a 6589T procihoz. Nálam egész nap 3G, ha van WIFI, okosóra miatt bluetooth folyamatosan bekapcsolva, GPS állandóan bekapcsolva (ha néha kell navihoz) és naponta kb. 3-4 óra kijelzőidő (rendszerint böngészés), napi kb. 30-60 perc telefonálás, éjjel is bekapcsolva és átlagban 30 órákat bír egy töltéssel. A GPS-e meg tökéletes (foglalkoztak az antennával) nekem, kb. mint a Samsung Galaxy S2-ben (azzal is el mertem indulni bárhová és ezzel is, sosem volt gondom). És a fényképezője is hozza az S2 szintjét (nekem az bőven elég egy telefonhoz). Minden funkciója hibátlan (pl. streaming miracaston keresztül TV-re), jól egyben van az egész. Többiről nem tudok nyilatkozni, de talán ez is segít. Ha árban egy kicsivel drágább is, szerintem ennyit megér és ne feledjük, a jelenleg egyik legjobb telefont (MI3) gyártó cég műhelyéből került ki, ahol azért tudnak valamit.
-
válasz
kmarci25 #63363 üzenetére
Hosszabb távra én a Hongmi-t vagy v3-at venném.
Bár a másik készülék is jó, de nem tudni igazán, hogy mennyire stabil, megbízható, ehhez pedig a cég hátterét venném alapul. A Xiaomi és az iNew azért markánsabb háttérrel, több tapasztalattal rendelkezik, mint az iOcean (az iNew kis hazánkban nem annyira befutott még, de régebbi rókák), így nagyobb eséllyel tudtak összeállítani olyan készüléket, ami két év múlva is gond nélkül fut (persze ez nem biztos).A Red Rice mellett számomra a szofrtver "erőssége" szól, remélhetőleg hosszabb távú támogatással, míg a v3 mellett az NFC és a forma tud domináns lenni.
Persze egyiket sem mondanám rossznak, sőt, magamnak előbb venném meg a három közül az X7-et, mivel az érezhetően olcsóbb, de én nem tartanám meg hosszú távon...
-
Zeki
nagyúr
válasz
kmarci25 #62906 üzenetére
Egyetértek.
Én anno a lányomnak vettem egy ilyen telefonos karórát. 85 USD volt az ára.
- sehol nem írták, hogy ez egy gyereknek nagy.
- sehol nem írták hogy torz az egész fostalicska úgy hangszóróban mint mikrofonban
- sehol nem írták, hogy elég nehéz felprogramozni.
- sehol nem írták, hogy elég nehéz használni is
- sehol nem írták, hogy a micro usb töltője nagyon bent van, csak a hozzávaló a jó
- sehol nem írták, hogy fél év után kidobhatod, mert szétmegy a belső usb csatija, és 2 hónap után már az usb-t takaró műanyag pöcök is letörik.Ellenben mindenhol hűdefaszahűdejó-t lehetett csak olvasni.
Na akkor jöttem meg a kínai noname cuccokból, és vettem a lányomnak inkább 15-ért feltöltős dominóssal egy Samsung S5360-as okostelót. Az még mindig megy, és szereti.
Ha azt veszem, hogy a 85 dolláros+Áfa telefonos karóra plusz a Samsung okosteló együtt mennyibe került, akkor a kettő árából mégjobb telefont kaphatott volna.
És ahogy itt a fórumon olvasom, elég sokan estek már pofára noname/klón androidos telefonnal is.
Nem szabad a kínai olcsóság csapdájába beleesni, mert ami nagyon olcsó az többnyire vagy szar, vagy nem él sokáig.
Szóval inkább gyűjteni még, és venni valami márkás telefont, amiről vannak halomban mindenféle visszajelzések, mert mondjuk már fél éve veszik a népek. Akkor már nincs zsákbamacska, meg csalódás sem.
-
hungobungo
senior tag
válasz
kmarci25 #62888 üzenetére
Nem tudom, hogy segít-e a döntésben,de egy ismerősöm a nagyonolcsó telóját ledobta,és fél év után már alkatrészt sem tudott hozzá szerezni a kínai kapcsolatom mert a gyár bezárt/becsődölt/felszívódott. Szerintem mindenki inkább fizesse ki azt a plusz 5000 Ft-ot amit egy nagyobb brand rárak, és nem szopódik be. A másik meg, hogy védőtok (pláne többféle) és fólia sem biztos hogy lesz a kis gyártó által kicsi darabszámban legyártott telefonokhoz. Én például ragaszkodom a szilikon héjhoz, azt meg nem is lehet kb-ra venni...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
kmarci25 #62414 üzenetére
Látszik, h csak jár a szád, és nem értesz hozzá, csak nagy okos akarsz lenni...
NEM KELL ÁFÁT FIZETNI, HA EU-BÓL RENDELSZ CÉGKÉNT (NETTÓBA)!!
Vili?
Szóval nem ad vissza senki semmit senkinek!!Az igaz, h elvileg a cégnek kell használnia, de egy telefonnál ez nem gond, hisz ha egy ellenőrzésre kerül a sor, és keresik a telefont, meg lehet mutatni, h itt és itt van...
-
-
válasz
kmarci25 #62253 üzenetére
Én megrendeltem utánvéttel még múlt héten, aznap, mikor elfogyott (szerintem perceken múlott, hogy nem enyém lett az utolsó darab
).
Azóta hívott is az ember, aztán, mikor megláttam az áremelést, én hívtam a boltot, megnyugtatott, hogy én még az olcsóbb áron kapom. A beérkezést mára-holnapra ígérte, a szállítást pedig ezen a héten mondta valamikorra. -
válasz
kmarci25 #61576 üzenetére
Beszéltem vele többször telefonon, szerintem simán arról van szó, hogy nem tárazott be elég készlettel a Hongmiból.
Egyik beszélgetésünk alatt elmondta, hogy meglepődött, milyen sokan keresik a Hongmit, többen, mint a Mi3-at. (Nem is értem, miért volt meglepve, nyilvánvaló, hogy az olcsóbb jobban fogy, mint a kétszer annyiba kerülő társa...)
Ja, még valami. Szerintem tuti, nem kamuzik. Különben miért hívott volna fel "magától" a megrendelést követően?
-
-
válasz
kmarci25 #61571 üzenetére
Inkább megrendeltem Magyarországról.
Az ÁFÁ-t el tudom számoltatni, így ugyanannyiban jön ki, mintha Kínából rendeltem volna, plusz hamarabb is meg lesz.
Igen, a Xiaomishoptól. Ma hívott(!!) a cég mögött álló vállalkozó, és szinte biztosra ígérte a 17-19-ei beérkezést. Szerintem nyugodtan vedd tőlük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged