-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
CoolBoy323 #62413 üzenetére
Felreertettel szerintem.
En arra celoztam, h biztos van ismerose, akinek van cege, es el tudja szamolni.Ezt írtad. Ismerős, akinek van cége, és elszámolja, aztán odaadja az ÁFA-t annak, aki valójában rendelte és használja a készüléket. Akkor miről is beszélünk?
Ahogy írtam is, ez akkor oké, ha a cég alkalmazottja, tulajdonosa, megbízottja használja a telefont, legalább részben a cég érdekében eljárva. De ha nem így van, akkor akár hasraütésszerűen is kereshetünk egy céget, aki hajlandó visszaadni az ÁFA-t, és akkor ez bizony adóelkerülés, ami kb. ugyanaz, mint a "hogyan úszhatom meg a vámoltatást" kérdése.A paypal-t ne keverd ide, mert ott nincs megkötés, de ÁFA visszaigénylésre magánszemély nem jogosult (kivéve ha adószámos és ÁFA körbe tartozik, de az nem túl elterjedt).
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Óvodások homokozója
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest