- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolmesz
aktív tag
Erről mi a véleményetek, van esetleg valakinek ilyen?
http://www.pandawill.com/yusun-w808-smartphone-mtk6589-1gb-4gb-android-41-3g-gps-45-inch-white-p68001.html
Ami fontos nekünk a dual sim, mert Bécsbe készül a gyerek, meg email, internet, facebook, messenger normálisan fusson rajta, és hogy fehér legyen
.
Játék nem jellemző, főleg nem olyan extra csili-vili 3D-k, kamerából is talán a zseblámpa funkció szükséges.
Vélemény, tapasztalat?
Előre is köszönöm! -
zolmesz
aktív tag
válasz
sunavlys #55182 üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám, hogy a vásárlást igazoló email után nem láttam a My orders oldalukon a telefont, hogy milyen állapotban van (egyszer már vettem tőlük egy másik telót is, az rendben látszik ott, hogy shipped). Írtam nekik pár nap múlva, hogy miért nem látom, elküldték-e már. Válaszoltak, hogy mivel vendég módban vettem meg (ezt nem értettem, mert szerintem be voltam lépve, de végül is mind1), ezért nem jelenik meg a My orders menüpont alatt, de azért elküldték a tracking számot, ahol nyomon lehet követni a telefon útját.
Én egyébként a customerservice@pandawill.com-ra írtam, onnan mindig válaszoltak eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest