- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terentius
őstag
Szerintem felesleges a Jiayuval számolni.Tipikusan az a gyártó aki csak pofázik,de semmit nem tesz le az asztalra.A Star és társai nem dumáltak,hanem megcsinálták időre amit kellett.Szerintem nem érdemes ezekre várni,mert akárcsak az Umi a Jiayu esetében is valami nevetségesen magas árral számolhatunk a többi MTK6589-el szerelt telefonnal szemben.Külső szemlélőként ami igazán megéri azok a következő típusok: Amoi N828,Hero H7500+,Star S5,Star X920,Lenovo A820,THL W8,Zopo 810
-
Pítőr
aktív tag
Itt egy lista, hogy milyen mtk6589-es telefonok várhatóak!->
->Nekem ezek közül 2db tetszik, a jiayu G5, valamint az isa a19q, relatíve kicsi kijelző, normális felbontással, és tuti hosszú üzemidővel!
Más, valaki segítsen legyen szíves dönteni, hogy melyiket vegyem:
Jiayu G2 512 6577, vagy Lenovo A789 512!? A lonovo előnye, hogy van rá pár custom rom, viszont nincs led villanója (amit úgy hallottam, hogy a kínai kamerákkal együtt nem sokat érnek), és ips kijelzője sincs, ami kicsit nagyobb érvágás, vagy c verió, és veszek egy Jiayu G2 512 6575-öt, és örülök a nagyobb üzemidőnek!?
-
Köszönöm a választ.
Nehéz döntés lesz, mindegyikben, van valami, ami miatt jó. Pl. V970 ára nagyon kedvező, a lenovoban jó nagy akku van, a zopo kijelzőjének a paraméteri szimpatikusak, a jiayunak nagy a tábora itt, könnyebb talán segítséget kapni hozzá, ha valamivel nem jutok zöld ágra. -
Švejk
őstag
-
janez
aktív tag
Köszi. Hál"Isten nem nekem kell. Vagyis én már leszedtem gépre vész esetére. Amúgy ez a flashelhető rom a cwm-hez. A flashtoolhoz is jó? Nem szeretem ezeket a pc-s programokat, mert mindet csak windózhoz készítik. Nem szívesen bootolok win-nel. Az az érdekes, hogy az androidot linuxos környezetben csinálják, egy rom-ot meg néha (vagy elég gyakran) csak windózos tool-lal lehet felnyomni.
Gabor: Talán holnap megyek Pestre, még nem biztos. Még ne kérdezd mikor hol leszek. Este, vagy délelőtt többet fogok tudni. Egyébként a G3 alsó és felső része valóban fém, de csak az előlapi részen. A többi műanyag. Jól néz ki az ezüst, ám amikor megláttam a feketét, az jobban tetszett. Hiába, mert az nem volt eladó.
-
berigazek
őstag
Én egy szóval sem írtam,hogy olcsó az üzlet,csak aki szeretne gyorsan és kozkázatmentesen hozzájutni telóhoz :-)
Amúgy ma szétszedtem a THL W3+ de a FEL hangerő gomb egy különleges vékony panelke,szalagkábellel összekötve a főpanellel,amelyben sok szál fut,félvezető,hibát nem látok rajta,mikrókapcsoló müködik rajta,de semmi különleges...nem hiszem,hogy javítható,de minden más tip-topp! -
Gregorg
tag
Belföldről. Infó alapján nagyszámú megrendelés van és karácsonyig tartó ajánlatról van szó. Ezért gondolom, hogy valamelyik kiskínaival kiokoskodhatott egy jó ajánlatot. De ez feltételezés.
Azt írja, hogy készleten is van neki, de be vannak már foglalva, illetve tegnap 20 darabot rendelt.
-
berigazek
őstag
beers!
Te szedted már szét a te THL W3+ készülékedet,mennyire bonyolúlt,mert a ,,fel"hangerő gombja most sem müxik,de azon kivül semmi gond vele :-) Kérlek írj egy e-mailt,ha szedted már szét!
Szép napot nektek!MO-n mennyiért lehet Alcatel OD 918-at vagy 997-t kapni,itt DE-ben 198,-Eur.Lehet,hogy otthon olcsóbb,nem?Ebben tudok segíteni,naponta csak mobilról nézek fel ide,nagyon kevés időre,mert állandóan melózom.
-
gps76
őstag
Én próbáltam már azt a beta 4.1.2-őt(Beta-Firmware Jelly Bean / 25.11.12. / 4.1.2),de a telefon részt nem kezeli,mindig feldobál valami phone akármit, FC-zik,és még a signalt se teszi,ki.Amúgy elég fürge lenne,de így...
Kipróbáltam a 11.29 gyári romon kívűl az összest,és a G3 v5S tűnik a legjobbnak.
Az,
- Offizielles Jiayu-ROM / 15.11.12. / 4.0.4 kicsit lassú.
- Miui,LewaOS-ROM mit MIUI-Interface (Beta) / 30.11.2012 / 4.0.4,meg mintha akadna sokszor,pedig ez tetszene,a Nexus 7-en is ezt nyűvöm.Tesztben jól szerepel,de mintha fogná valami.
- Optimierte und angepasste Version des offiziellen Jiayu-ROM / 13.11.12. / 4.0.4meg a google play FC-zik,pedig gyors.
- LewaOS-ROM / 12.11.12 / 4.0.4 recoveryben meg aborted-del megszakítja,hiába állítom a toggle significationt.
- Modifizierte Variante des off. ROM vom 15.11. "G3 v5S" / 01.12.2012 / 4.0.4,na ez egyelőre gyors is,meg nem találtam hibát benne.Gördülékeny az egész. A mod verziója ugyanaz,csak ott kiszedték a kínai dolgokat belőle.
Akinek van tapasztalata írja már meg,melyik jön be neki,vagy mit használ!A GPS a v5s rom-ban pillanatok alatt talál fix-et,autóban.
-
GIJoe
addikt
Newman NM860 Smart Phone Android 4.0 MTK6577 Dual Core 3G GPS 4.0 Inch 5.0MP Camera 110$
-
hevizms
addikt
95%-ban kb,pár apróság maradt csak angol,mint pld a telefon beállitásoknál maradt a speed dial kifejezés meg hasonlók.
Vagy a rádió prpgramot ha bekapcsolom,akkor angolul figyelmeztet a füles bedugására,de utána levő dolgok meg magyarok.
Szerintem abszolút használható magyar nyelvűként még azoknak is akik nem tudnak angolul. -
tthom
senior tag
-
Bubcsi56
csendes tag
A rom nevében az "en" ne zavarjon, kétszer is rákérdeztem a Zopo oldalán a fórumban, és az egyébként nagyon készséges Jessica (ő vágja a technikai részleteket) megesküdött az anyukája életére
, hogy ez a multilanguage verziót takarja.
Amúgy egy kérdés: hogyan tudok képernyőkép mentést csinálni (pl. antutu-ról)?
Egyébként az antutu score 5594 lett, még egy kis optimalizálás, és utolérem a Galaxy Note-t -
Bubcsi56
csendes tag
Megnéztem a beállításokban a build számot:
ZP900 20120912-155136 és a verzió 4.0.4
Letöltöttem a Zopo oldaláról a ZP900 romot abban a zip neve:
MP_MT77_root_en_play_fix_zp900_zwx_ics_20120912-155136_TSZ_PC
a dátuma és a build szám és a verzió ugyanaz, tehát ez a legutolsó hivatalos rom, ami rajta van. A Zopo oldaláról bárki letöltheti. -
hungobungo
senior tag
Nem kell ám megijedni egy kis szereléstől, kicsi csavarnyúzó készlettel simán megoldható, elég könnyű szétkapni bármelyik telefont (tapasztalat). A nyomógombokról a külső váz gombok könnyen szétcsúszhatnak ilyen erőhatásra.
A gombok általában úgy vannak kivezetve, hogy legtöbbször csak az első szintig kell szétszedni a telefont (értem ez alatt azt, hogy magát a nyákot meg a kijelzőt már nem kell lebontani).
Pl. a V1277-nél még csavarozni sem kell, mert a hátlap leszedésével direktben látjuk a gombot, csináltam a laptop kamerával fotót, remélem látszik: -
Bubcsi56
csendes tag
Persze, de rém egyszerű, a zopomobileshop-tól rendeltem:
ZP900 oldalaA romot is megpróbálom lementeni, bár egyelőre (írtam , hogy totál kezdő vagyok) még elképzelésem sincs, hogyan kell. De majd belejövök
. Ötleteket adhatnál, kérlek.
-
smilecat
aktív tag
Az etotalk-on dual sim full active teló!: HTC T528w One SU Dual Sim Full Active DSFA Beats Audio Dual Core 1GHz 4.3" WVGA
-
ÁrPi2
senior tag
Helló,
Vegyél csak szívesen UMI X1-et:A mostani árából $15 azaz: $221 az jobb ár?
Itt van már okt22-e óta (és itt a fórumon olvastam először) a Gizchina kuponja:Whant to cut to the chase and save $15 on a UMi X1? Then head to Uredeal and type in the following code: usd15offGizchina
-
fPApi
őstag
"Nem értem miért erőltetitek ezt a dhl-t...!"
Szerintem ha valaki finoman szólva ....., akkor csendben örüljön, de ne legyen "arra" büszke és ne szólja le azt, aki a tisztességes utat választja! Arról nem is beszélve, hogy van, akinek csak a pénz a fontos, de van, akinek más szempontjai is vannak. -
Szekaa
tag
Ez idáig nekem is megvan, csak nem mindegy miket írsz át a már meglévő tartalmak közül, és nem tudom, hogy egy bármilyen nyelvi fájl jó-e hozzá vagy specifikus kell, bár van egy 4.0.4-es sony-m abból kiszedem a motyót és megpróbálom összehozni, de nem lesz kész túl gyorsan. Lehet egyszerűbb és biztonságosabb megvárni amíg EtoTalk elküldi a várva várt MOD ROM-os G3-at a kollégának.
-
peter76bp
aktív tag
Ok, de nem a recovery felpakolása a kérdés, hanem a ROM-é. CWM recoveryt simán felraktam mtkdroidtools-al és utána a CWM-el csináltam mentést, majd feltettem vele a magyar romot, mivel PM-ben a CWM-et javasoltad eredetileg. Sok lehetőség meg nincs a CWM-en belül egy rom feltételére, szóval nem tudom mi ketten mit rontunk el, hogy nem jó nálunk, nálad meg jó volt.
Közben haladok előre, működésre bírtam a CWM-et, de a régi mentés nem megy vissza. Ha visszarakom, akkor a ROM bootnál jön a szétfolyás. Mivel az eredeti CJ-ThL.120829.6577.COM.EN telepíthető verzióját nem találom leszedtem az általad említett v0.5.2-t és azt raktam fel. A g-szenzor hibátlanul megy vele. Visszaraktam a magyart ugyanúgy nem megy. Erre varrjon valaki gombot
SP Flash Toolhoz USB VCOM Drivert kellene telepíteni, de Win7-re az istennek nem tudom feltenni, mert a HTC drivere tette vissza magát. Most nagy nehezen kigyomláltam, de most meg hiába adom meg a vcom drivert win7 azt mondja nem található driver a megadott útvonalon. Nem értem mi van, nem szokott nekem ennyi bajom lenni az ilyen dolgokkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest