- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Szekaa #15322 üzenetére
Remek! Sejtettem, Köszi.
Tudnál tanácsot adni hogy a visszaflesselés honnan zajlik le, szóval hogy a forrásterületét hogyan lehet és érdemes-e buherálni?
Most az az elképzelésem hogy arra a tárterületre rakhatnék(-e) cwm vagy más valami recovery image-t, és azután onnan már minden "factory reset" abba az állapotba állítaná vissza (a gép recovery-jét).
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Szekaa #13600 üzenetére
Ezt a visszaflesselődést én is tapasztalom most...Mi a teendő ezzel a patch-elt boot.img-vel?
sp_flash tool-al kell scatter -file belovasása után jól gondolom hogy egyedül ezt (a bootimg kipipálásával) downloadolni és azután szünik meg a visszaflesselés?
Egyébként innentől amelyik recovery most van fenn az lesz mindig visszafleselve? -
peter76bp
aktív tag
válasz
Szekaa #13118 üzenetére
Az ikonok egy részét UOT Kitchennel az összes többit manuálisan. UOT által kreált fájlt nem tudja feltenni a CWM-em, meg nem mindent és nem úgy cserélt ahogy én azt akartam. Adott egy alapot amit aztán kézzel módosítgattam, beintegráltam a full ROM-ba feltettem, megnéztem mi milyen lett aztán módosítgattam tovább. A félorosz tárcsázót is így szedtem ki. Az ikonképek a res/drawable-hdpi és drawable-xhdpi mappákban vannak.
Launcher egyszerűen be lett téve a data mappába ami nem kellett progi azt meg kivettem onnan. Ami oda kerül apk ezt telepíti automatikusan a ROM telepítéssel együtt.
-
hun_gery
aktív tag
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Szekaa #12948 üzenetére
Így van, már többször utaltunk rá.
Az a helyzet, hogy a hungobungo-tól kapott csomag nyilván egy másik eszköz kifejezéskészletét tartalmazza, ezért van az, hogy több apk-ba pótolni kell a G3-specifikus adatokat. Találtam több olyat is, ahol az eredeti repo-ban olyan kifejezések vannak, ami a G3-hoz nem kell. Ezeket a jBART szépen logolja is, de nem kell velük foglalkozni. Jobban örülnék neki, ha azokat naplózná, ahol nincs magyar megfelelő, mert így azonnal tudnánk, mit kell még magyarítani. -
fPApi
őstag
válasz
Szekaa #11577 üzenetére
"...fellöksz nekem valahova egy rom mentést?" Ez egyenlőre nem megy, mivel a rajta lévő cwm-ben nincs mentés. Valahol olvastam, hogy az etotalk így védi a ROM-ját. Először keresni kell egy másik cwm-et. Ha már van jól működő cwm, akkor adjatok linket, hogy tudjak mentést csinálni.
-
mikrofon
veterán
válasz
Szekaa #11310 üzenetére
A LeWaOS-sel vigyázni kell állítólag, pedig nagyon jó! Hihetetlenül össze össze van rakva, gyors jólnézki. De mielőtt valaki felteszi vegye figyelembe EZT a hozzászólást!!!
szerk.: Gyorsabb volták Cappa72, bár én egy másik hozzászólását linkeltem, az részletesebb kicsit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hálózati / IP kamera
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Milyen TV-t vegyek?
- Macska topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest