-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
WolfManus #11999 üzenetére
"Hááááát elég siralmas. Igaz hogy nadrágzsebben volt, nede hogy 1db holdat sem talált ..." Nem lehet, hogy Te valami lovagi páncélban próbáltad a GPS-t?
Semmi szükség trükkökre. A GPS-nek enélkül is tökéletesen működnie kell. Tegnap este is téma volt, ha visszaolvasol láthatod.
Ma este, amikor jöttünk haza Veszprémből kézimeccsről, az autópályán próbaként bekapcsoltam a GPS Test-et. Kb. 3 (!) másodperc után 8-10 holddal beszélgetett.
A MobileUncle-t én CWM telepítésre használtam, buherálásra még nem. -
sasa311
veterán
válasz
WolfManus #11144 üzenetére
Azt tudom, hogy az adatlapja szerint van, azért ezt rendeltem...
Abból, hogy nem lehet bekapcsolni sem a saját menüjéből sem külön erre készített APP-al (ki is írja, hogy nincs gps benne...).
Az A-gps azt csinálja, hogy mobil hálózatról vagy WIFI-ről segít belőni sacc / kb, hogy hol van a készülék, így könnyebb megtalálnia a műholdat. Na ez működik is benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest