- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorg
tag
Belföldről. Infó alapján nagyszámú megrendelés van és karácsonyig tartó ajánlatról van szó. Ezért gondolom, hogy valamelyik kiskínaival kiokoskodhatott egy jó ajánlatot. De ez feltételezés.
Azt írja, hogy készleten is van neki, de be vannak már foglalva, illetve tegnap 20 darabot rendelt.
-
Gregorg
tag
Sziasztok kaptam tippet, jiayu g3-at 30 ezer forintért vágnának hozzám. fals avagy sem szerintetek. Új, kintről rendelt. de én 200 dollár alatt sehol sem láttam bár komoly discountok vannak ha nagyobb tételben rendelik
-
Gregorg
tag
hello. htl w5 ről van biztos infótok. mert világverőnek néz ki.
-
Gregorg
tag
válasz
chinaminman #5574 üzenetére
a lenovo jo, es mellette erdemes a zopo 180 koruli 4 colosat megnezned. zopo100 vagy 200 vagy 500.
Tovabba a jiayu g2 turbositott valtozatat mindenkepp nezd meg, mert ocso es jo, ill newmans N1 ese kivaltkepp jo ajanlat. 1 gig ram 6577 proc qhd kijelzo. sajnos a gpu ra nem emlekszem, talan 531 powervr.ezek mellett a jiayu g3nagyon felkapott talan mar lehet is rendelni. na az 4.5 colon a legjobb ar ertek ajanlat szvsz.
legjobb arakat en a www.fastcardtech.com on talaltam.
vepemenyetek szeretnem kerni a jiayu g3rol illetve a haier w910 rol. w910 eszmetlen jo csak kb ketszer annyi mint a g3.
ill minden info jol jonne a kintrol torteno megrendelesrol. mire kell figyelni es miert kell fizetni. vam, afa? koszi a valaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest