- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simon02
tag
válasz
tom_87 #19532 üzenetére
Ez az üzenet hogyan érkezett, mert ha ahogy a kolléga is írja, sms-ben, az elég fura lenne? Autómatikusan érkezett vagy te kérted?
Az összes normális webshopnál segítenek probléma esetén és akár romot is küldenek. Ezért az árért elvárnám, hogy olyan supportot adjanak, hogy ha egy telefon ICS-vel jött ki, akkor elküldik JB-romot, ha van. Ha már ezekre ilyen "spéci" rom kerül, de ilyenről még nem hallottam... Meg lehet erősíteni vagy cáfolni! Az nem válasz, hogy én okosabb vagyok és jobban tudom... -
fPApi
őstag
válasz
tom_87 #19532 üzenetére
Egyrészt jó, hogy már nem vagyok egyedül, másrészt ezzel jól elintézted magad itt a fórumon, harmadrészt meg úgyis azt mondják, hogy biztos valami kémprogramot raknak fel frissítésnek!
Egyébként szerintem is van support és nemcsak ilyen. Én amikor valami gond/kérdés felmerül, írok nekik egy mailt és jellemzően 1-2 napon belül nemcsak válaszolnak, hanem ha kell, akkor elküldenek akár rom-ot, akár segédprogramot, akár részletes leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa
- Milyen TV-t vegyek?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest