- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaosftw001
tag
Sziasztok!
Márciusban lesz 1éve hogy vettem egy ilyen telefont [link] tehét még nincs 1éve és elméletileg 1év garancia van rá. Az a probléma a telefonnal hogy magától naponta többször is kikapcsol. Van valakinek tapasztalata kínai garanciával kapcsolatban? érdemes egyáltalán visszaküldeni tehát foglalkoznak vele? illetve a posta körülbelül mennyibe kerülne?
-
Chaosftw001
tag
sziasztok
általában ezekhez a dual simes telefonokhoz 2akksit adnak. Hogy érdemes használni hogy egyik se menjen tönkre?? gondolom nem jó az se ha csak az egyiket használom.
-
Chaosftw001
tag
http://www.pandawill.com/9930-smart-phone-android-40-mtk6577-dual-core-10ghz-46-inch-12mp-camera-white-p71373.html
van ilyen valakinek?vélemény?
-
Chaosftw001
tag
Sziasztok
elég sokat olvasgattam ezt a topikot és nagyon sok hasznos információt találtam.
Nézegettem az első hozzászólásban említett oldalakat ahonnan nagy gyártók klónjait lehet venni.
antlife pandawill főleg ezeket az oldalakat nézegettem.
Engem főleg samsung galaxy s3 klón vagy valami hasonló érdekelne maximum 4.7colos kijelzővel legjobb lenne egy kicsit kisebb 4.3 4.5. Az érdekelne főleg hogy most hol akciós (ahogy nézegettem 140$ körül vannak) melyik oldalon érdemes venni illetve melyik postával érdemes behozatni.Az lenne a legjobb ha valaki olyan írna aki már vett ilyet.
Vámon van esély hogy lekapcsolják és rosszul járok?Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged