- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda-
őstag
válasz
beers #115019 üzenetére
Egy barátomnak vettünk Note 2-t és valahogy ezek a heti frissítések inkább tűnnek marketingnek,mint valós javításoknak. Hetekig nem oldódnak meg problémák (pl viber/messenger értesítések) és mikor az ötödik frissítésnél még mindig megvan a hiba,akkor kezd kicsit berágni az ember.
-
RufuszX
senior tag
válasz
beers #113401 üzenetére
Ugyan ez a hardver 7 $ többért papíron erősebb akkuval a Mlais M9 plus. (de ez is harmatos, tapasztalatból mondom).
De amit inkább ajánlok az a Bluboo Xfire, szerintem megéri a felárat. Akkuban mindenképpen jobb mindkettőnél valamint a GPS is sokkal jobb.
-
válasz
beers #111219 üzenetére
Hát azért ezzel vitába szállnék... Eleve olcsóbb volt, sőt, a Gearbest a Kingzone-os átverés miatt 8e Ft-nyi dollárt vissza is adott, így nekem áfával-kottával-stb.-vel megállt 32 dodóba.
Miközben az aksi min. 4000mAh-s, a hátsó hangszóró jó hangos, ezen már eleve 5.1 van... A kamera rész meg szépen el van sülyesztve a hátlapba=nem kell aggódnom hogy összekaristolódik a lencsét védő plexi...
Az egyetlen közös pont: ugyanolyan agyoninterpolált képet csinál, mint a Kingzone is... Eszem megáll, hogy akkor mi a francért nem hagyják 5, 8 MPx-esnek. Oszt csókolom.
-
-
zolipapa66
tag
-
-
-
-
-
dudikpal
senior tag
Kollégának már fizikai valójában is megjelent
A rootolással kapcsolatban érdeklődtem, mit hogyan mivel kell csinálni, mint abszolút kezdő.
-
-
-
Látom bepróbálod a Gearbest-et... Hmm. Lehet le kéne mondanom a Bang Good-os rendelést?
Végülis még nem léptek semmit.
A package-ben a Back Case az "alap" hátlapot jelenti vagy ilyen plusz hátlapot? (Igazából ezért ragadtam le a Bang Good-nál, mert ők tartanak plusz kijelzővédő fóliát és ilyen felpattintható védő hátlapot.)
-
-
Rendeltem egyet, de még a feladásig sem jutott el eddig. (Múlt hét péntek.)
(#98654) Bendegúz98: ez is jókor... Most már mindegy. A Bang good-nál is volt kupon... A teló+tartalék fólia + szilikontok együtt 45.000Ft-ra jött ki. Igazából már "csak" a vámmal van bajom: ugye igen nagy a sansz, hogy megcsípik, így azért lesz a vége valami 57... Így azért már eléggé húzós.
-
-
-
Neck
veterán
Az én Suzukim is kevesebbet eszik, mint egy BMW...
Ha csak netezgetsz, a Snappy se eszik sokat, ellenben ha játszol, és beindul benne az erőmű, ne csodálkozz, ha lekajálja az akksit...
Az én telóm pl 389MHz-en megy energiatakarékos módban, de game alatt 1700-on viszont eszik rendesen.
-
Al3xT
tag
12 honap utan hasznalat utan rengeteg bosszanto dolog volt a G3-mal:
-lassu a tarcsazo (hivas "inditas" es a telefon "lerakasa")
-GPS szinte hasznalhatatlan (lassu es pontatlan)
-gyenge WiFi (6-7 meterre a routertol szet-szetbontott)
-gyenge GSM/3G vetel
-lassu internet (max 2-3 Mbps, de nagyon nagy ping)
-neha be-belassult, de ezen javitott az Apex ujabb verzioja, illetve kesobb feltettem egy JB ROM-ot, azzal gordulekenyebb lett -
Bagira01
veterán
Fastcardon azt írják a fórumba, hogy nem támogatja az otg-t, holott a videon működik, illetve GG-ra azt írják, hogy az van rajta. Support, meg ha okés a gyári rendszer akko nekem tök mind1, az 512-es jiayu g2-re se nagyon jött frissítés, nem is mókoltam semmit mégis jó volt.
-
peter76bp
aktív tag
Nem egészen ilyen az összes ThL. A W8+ flashelést ma egy tök más kábellel csináltam egy fórumtársnak (amit hozott magával a gyári helyett) és hibátlanul működött vele. Lehet, hogy minimálisan hosszabb a gyári csati, de attól még működnek más kábelekkel (nem mondom hogy mindegyik típusnál, de a W8-nál igen, meg a W3+-om is tudtam más kábellel használni)
-
kisda
aktív tag
Teljesen igazad van! Viszont akkor leírom azt is ha már itt tartunk, hogy kézhezkapás után 1 héttel kisütöttem, majd feltöltöttem okos töltővel (Thunder T6), mivel modellezek és oda elengedhetetlen. Naszóval lényeg az, hogy a 3600-as gyári aksiból 3200 valamennyi volt a kinyerhető. Akárhogy is nézzük, még mindíg nem egy 1500 mAh az a 3200 : )
-
hunaqua
addikt
...hát ez a LENOVO A820
Pro:
-A telefon biztosan jó minőség (ezt tapasztaltam a P770-nél,igaz az sokkal drágább)
-MTK6589
-Kezelhető méret (4.5),szerintem ez a legjobb (nekem)
-Jó az árSemleges:
-Átlagos külső
-Átlagos akkumulátorKontra:
-nincs front kamera
-nincs villanó
-nincs értesítési led...nem sokat kellett volna rakni hozzá,és akkor "Best" lenne,de így nem tudom
-
Landor
tag
Ha nagyon a méretre megyünk (135mm*70mm alatt) és 4 mag, akkor nekem ezek jöttek ki;
Csináltam egy kis táblázatot.
Mit szólsz, szóltok? Még valami szóba jöhet ezen paraméterek alapján?
De ha nem MTK6589ben gondolkozok, akkor sincs nagyon más ahogy néztem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest