- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta a Garmin a Tactix 8 órát
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #2788 üzenetére
A Workstation mód lényegében azt teszi lehetővé, hogy akár 4 lebegő ablakot is megnyithassunk párhuzamosan (ebben a módban minden megnyitott app automatikusan lebegő ablakként nyílik meg), emellett kapunk egy egészen használható tálcát is.
Azt olvastam, hogy a Workstation mód a Xiaomi Pad 6 6 GB Ramos változatában sem elérhető alapból, viszont szerencsére különböző alkalmazásokkal hozzá lehet férni a HyperOS ezen rejtett funkciójához. A linkelt app ugyan fizetős, viszont annak segítségével kitehető a kapcsoló panelre is. -
Trk.Adam87
aktív tag
Ha valakit érdekel, akkor ezzel az app-al aktiválni lehet Pad 5-ön a Pad 6 8 GB Ram-os változatára kiadott Workstation módot (Ez az új desktop mode lényegében)
[link] -
Wolfy33
senior tag
válasz
baal-amiga #2786 üzenetére
Az lesz akkor, sajnos kelleni fog, az 5-oshoz is drága volt anno.
-
Wolfy33
senior tag
válasz
baal-amiga #2784 üzenetére
Köszi a választ. 6-osra nem találok(eBay december vége, januári szállítás bizonytalan helyről)
-
baal-amiga
senior tag
-
Wolfy33
senior tag
Sziasztok. Most szembesültem vele, hogy nem lehet kapni a gyári pent már. Kérdés, hogy pad 6-os-ra bármi más működő pen létezik?
-
gonorrea
senior tag
válasz
eFeMeR74 #2781 üzenetére
Köszi, sajnos nem találok ilyet a fejlesztőiben, régen valóban ott volt, rémlik ilyen, Hyper-en újra elő kellett hívni a fejlesztői beállításokat
mind1 megleszek nélküle
A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
gonorrea
senior tag
üdv, kérnék egy kis segítséget, ha lebegő ablakot szeretnék "nyitni", kiírja , hogy először kapcsoljam be a rendszeroptimalizációt...ezmiez? úgy emlékszem régebbi rendszeren ment, egy ideje nem használtam ez a funkciót (heyper os alatt tuti nem)
köszi előre is
A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
hroberto
veterán
válasz
bollokcs80 #2777 üzenetére
Ettől függetlenül teljesen jól működik. Nemrég kapott frissítést is szeptemberi biztonsági patch-el.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Dévidzon
tag
válasz
bollokcs80 #2772 üzenetére
Már 3 éves?
Jól elment az idő. Nagyon jól hasít még ahhoz képest!
-
Dévidzon
tag
válasz
barcaforca #2773 üzenetére
Na ez engem is zavar. Nem is értem miért csinálja.
-
barcaforca
tag
Sziasztok. A gyereknek vettem anno ezt a tabletet. Minden fasza,egyet kivéve. Ha nem használja és bekapcsolja,újra megjönnek az üzenetei,amit már rég letudott a mobilján. Van erre megoldás,hol lehet ezt a lehetőséget kikapcsolni?
-
bollokcs80
Korrektor
-
Tegnap megjött az EU-s verzióra az októberi csomag.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
eFeMeR74
senior tag
Semmi nem tart örökké. Szerinted az emberek hány % akik foglalkoznak 1 op funkciók 100% val.
Milyen egetrengető dolog van 1 A11 és A14 között ami miatt remegni kell. Inkább visszalépés volt mert még amikor kijött ez a Tab volt müködő PC funkció ami azóta etünt. Pedig anak volt is értelmeMaradjuk annyiban, hogy a mai napig nagyon jól használható ez. Elkerülni nem lehet a váltást, de kihúzni lehet.
MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
blueye
veterán
válasz
bollokcs80 #2763 üzenetére
Nálam még marad, főleg hogy ma megkapta a biztonsági frissítést
-
lasse001
senior tag
Jött egy szeptemberi 15mb system update
-
-
blueye
veterán
válasz
HUNNIA1920 #2739 üzenetére
Jött júliusi biztonsági frissítés 👍
-
kbyte1024
veterán
-
bollokcs80
Korrektor
Körülnéztem, hogy mik vannak 100k alatt Android fronton, újonnan, hivatalos forrásból - borzasztó. Gyakorlatilag vágódeszka mindegyik.
B.Cs.
-
ace05
senior tag
válasz
bollokcs80 #2751 üzenetére
Az se tesz jót, hogy ilyen áfakerülő boltoktól egész jó áron lehet kapni tabokat, pl pad6 100k.
-
*Mukeey*
addikt
80ér sose adnám el, annyit nekem is megér. Nem is gondolkozok más tab vételén, hiába 3 éves. Teszi a dolgát, gyors, kijelző top. Nálam pc helyett van, torrent, fájlok mozgatása otg-n, böngészés, yt, filmek... Nincs gyenge pontja, amire használom. Nagyon betalált anno ezzel a hardverrel a Xiaomi.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
blueye
veterán
válasz
HUNNIA1920 #2750 üzenetére
3 évesen 80%ért eladni elektronikai terméket nem könnyű.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
HUNNIA1920 #2750 üzenetére
Én is, azóta feje tetejêre állt a világ - többször is. Most kb. a Redmi Pad SE vagy a Samu A9(?) van ennyiért.
B.Cs.
-
válasz
bollokcs80 #2748 üzenetére
Igaz 3 éve nem annyit ért a pénzünk, mint most, de én akkor 100eFt-ért vettem, ahhoz képest a 80e annyira nem vészes, persze azt is meg kell nézni, hogy most mit kapni helyette ennyiért.
-
kbyte1024
veterán
válasz
bollokcs80 #2748 üzenetére
Kevesen szeretik a tableteket ez az oka. Aki meg vesz az a gagyikból. Én már meg se tudnék lenni nélküle
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
blueye
veterán
válasz
bollokcs80 #2746 üzenetére
Hirdettem valaha (esetleg 6osra váltás miatt) de vicces árakat írtak vissza, most is van fent 80ért, félek hogy ő is gyenge ajánlatokat kap
-
bollokcs80
Korrektor
Egyébként használtan most mennyit érhet? (Karcmentes, akksi 88-89%, gyári dobozzal, töltővel, szilikon- és mappa tokkal.)
( Ha helytelen a kérdés, törölhető és bocsi.)
B.Cs.
-
blueye
veterán
válasz
Itt nem szerepel, ez jó hír: [EOL Product List]
-
ace05
senior tag
Hyper OS-en is továbbra fennáll ez a hdr videólejátszási (sötét jelenetek) probléma? Már nincs meg a tab, de azért kíváncsi vagyok megcsinálták-e?
-
kbyte1024
veterán
válasz
bollokcs80 #2741 üzenetére
Igen,és a security patch se biztos. Nem baj jön majd a pad 6pro vagy a Oneplus.
-
-
kbyte1024
veterán
válasz
Jó kérdés...szerintem max biztonsági jön majd rá. Bár nekem a kezdetek óta meg van és teszi a dolgát.
-
2,5 év után ennek is megszűnt a támogatása? Vagy várható még?
Csak mert az utolsó frissítés is már fél éves.
-
törölt tag
Na hát nekem is frissítette magát önkényesen. Jó idétlen lett a lehúzható menü, ezt nem lehet személyre szabni? Semmi szükségem pl. a benga Mi Home gombra, nincsenek okos cuccaim.
-
B. Tamas
aktív tag
Rákerestem a beállításokban, tökéletes!
Ezt szerettem volna pontosan. Köszönöm!
Meg mindenki másnak is aki próbált segíteni!
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
B. Tamas
aktív tag
Nem, resetelve nem lesz a tab még pár hétig.
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
jobarat01 #2730 üzenetére
Nekem nincs.
Köszönöm, hogy megnézted. Esetleg még a verziószámod leírnád, hogy abban van e eltérés?
-
B. Tamas
aktív tag
Sziasztok, sajnos nemrégiben megörököltem egy ilyen tabletet. Szeretném mind az én, mind a feleségem fiókját beállítani egymástól elszeparálva. Az Android alapból támogatja a több felhasználó kezelést, de a Hyper OS-ben csak mókolással lehet(ne) újra engedélyezni ezt a funkciót a neten talált videók alapján. A fejlesztői módot engedélyeztem, de sajnos az a kapcsoló ami kellene nekem az egyszerűen nincs ott ahol lennie kellene (Turn on system optimization). Átállítottam a készüléket angolra is, hátha, de semmi. Factoryt még nem akarok csinálni.
Oprendszer verzió: 1.0.1.0TKXEUXM
Andriod verzió: 13 TKQ1.221114.001A videó ami alapján próbálkozom: https://www.youtube.com/watch?v=wpp37NY8LvU
Ha valaki tud valami okosat nagyon megköszönném.
-
baal-amiga
senior tag
1,5 óra Diablo Immortal -12% akku. Sztem ezért remek.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
blueye
veterán
válasz
HUNNIA1920 #2726 üzenetére
Próbáld ki, nekem ez a tapasztalatom.
-
-
blueye
veterán
válasz
HUNNIA1920 #2724 üzenetére
Szvsz kapcsold ki a virtuális RAMot.
-
-
jobarat01
tag
válasz
HUNNIA1920 #2722 üzenetére
Talán 2-3 év? A HyperOS frissítés volt az utolsó nagyobb tudtommal. Már csak biztonsági frissítések lesznek
-
Azt tudja valaki, hogy a megjelenéstől számítva hány év Android és hány év biztonsági frissítés várható rá?
-
törölt tag
Én még mindig nem mertem frissíteni
-
*Mukeey*
addikt
Hyperos nem hozott sok újdonságot, nemrég raktam fel én is. Ami nekem érdekes, hogy ugyan olyan jol működik a tab, mint mikor megvettem. Remélem még évekig jòl fog szolgálni🤗
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
sutiand #2713 üzenetére
Nem a rendszer meríti hanem az idő.
Gondolm nem új a táblet. Hány % os az akku.
Valószinű már csak 80 valahány ezért gyorsanban merül hiszen a kapcitása is kisebb lett. Sajnos ez minden töltéssel és idővel csak rosszabb lesz. 😔MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
sutiand
tag
Nektek nem meríti jobban a tabletet a HyperOS?
-
RBJ
addikt
Csak engem zavar, hogy kikapcsolódáskor a Google assistant jön fel?
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
guftabi96
addikt
válasz
bollokcs80 #2704 üzenetére
Az lesz akkor nekem is. Nagyon régen meg is vettem még, de már jó pár éve nem használtam.
Nem fér a fejembe, hogy egy ilyen dolgot miért vesznek ki. Agyrém számomra.Almára is pont ezért nem váltottam még, mert a hajam hullik attól az UI-tól (ott is 4 app lehet egymás mellett, a vezérlőpanel és az értesítési panel külön van ott is stb stb)
Szidják sokan a OneUI-t, de számomra még mindig sokkal élhetőbb kezelőfelület, mint az előbb említettek
#KeepFightingMichael
-
SL-27
tag
Ma délután csak megjött... már a frissítés
A bonyolultság mindenképpen erény! <> Samsung Galaxy S23+ és Watch 6
-
guftabi96
addikt
Megjött nekem is a HyperOS.
Most én vagyok a vak, vagy tényleg nem lehet beállítani, hogy hányszor hanyas rácsban jelenjenek meg az appok a képernyőn?
Most egymás mellett csak 4 app lehet, nekem 5 kellene. Ezt eddig lehetett állítani, most nem találom.További észrevétel:
Attól, hogy az értesítési sáv és a vezérlőpanel szét van bontva és nem ugyan onnan kell lehúzni őket még mindig a hajam hullik. Főleg, hogy a vezérlőpanel konkrétan csak a képernyő negyedét foglalja el, mellette ott a temérdek kihasználatlan hely. De legalább nincs felirat a gombok alatt, hogy pontosan mit is kapcsolsz vele. (számomra pl van olyan, ami elsőre nem esett le, hogy mit is csinál).#KeepFightingMichael
-
SL-27
tag
Nálam semmi. Ugyan kiírta a Beállítások > "A tabletről" mellé, hogy FRISSÍTÉS... kiválasztani semmit nem lehetett. Azóta ez is eltűnt
A bonyolultság mindenképpen erény! <> Samsung Galaxy S23+ és Watch 6
-
baal-amiga
senior tag
válasz
bollokcs80 #2699 üzenetére
Köszi. Akkor maradok az utolsón, amin megy még. Semmilyen hátrányát nem érzem.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első Xiaomi tablet a Pad 5, ami itthon is piacra kerül. És ez nem egy óvatos tapogatózás, hanem két lábbal rúgja rá az ajtót a konkurenciára.
- Mozgásban a Like A Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile 2
- Interactive Brokers társalgó
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Demót kapott a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok