- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
domesz #84271 üzenetére
Először kezd azzal ha fenn van az usb driver hogy töltsd le az MTK Droid tools 2.4.8b vagy 2.5.2 vagy 2.5.3 változatát.Indítsad el a programot és dugd rá a telót.A droid tools megmondja milyen soc van benne valójában! Egyébként van a témának topikja ott több hasznos infó van!Ott tudunk segíteni és nem off!
Azzal hogy az FPS ből saccolgatod hogy milyen hrdver van a tlefonodban az kb olyan mintha a jövőheti időjárást akarnád kitalálni!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
domesz #84264 üzenetére
Szia...nem mondtad milyen telefon valós hardverét akarod tudni....mert ha esetleg klónról van szó akkor az antutu meg a hasonló cuccok fityfenét sem érnek....
Az FPs el ksocsolatban pedig a gpu a ami számít...
azzal a hardverrel amit írtal es egy mali 450p 700mhz el ha jól rémlik akkor valahol 40-50 fps közt leszel.....
-
-
tonyrulez
őstag
válasz
domesz #44413 üzenetére
Szerintem a Huawei Ascend P6, nemrég kezdték adni a reklámját is. 6.18mm vastag.
Az Oppo R809T ezt is túl akarta szárnyalni a 6.13mm vastagságával, de végül csak 6.9mm lett, és nem is olyan jó mint a P6. -
dhgm
tag
válasz
domesz #20590 üzenetére
Az attól függ hogyan küldeted.
Posta: van esély, (50-50%)hogy átcsúszik a vámon, igy akkor nem kell Áfát fizetni., Vagy ha nagyon becsültes vagy a termék érkezésekekor elkezded piszkálni a postát, aki majd azt mondja küldjél számlát az értékről, akkor itt is fizetsz
Csomagküldők: én még így nem hozattam. Sztem nagyobb az esély az Áfa fizetésre relatíve kevesebb csomag miatt. Vámon is lehet jobban megtúrják. (gondolva arra, hogy lehet nagyobb érték van benne mert csomagküldővel rendelték), de hallottam már olyat, hogy a kis kinaiavak mp3 lejátszót írattak a csomagra így megúszták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Drón topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nyaralás előtti hardverszemle
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest