-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
domokosa
csendes tag
válasz
szabopeter73 #23492 üzenetére
4 magos, minidealról rendeltem kuponnal 235$ volt és két héten belül itt volt, vámot megúsztam. Én ezekhez a rootolásokhoz meg egyéb ilyen dolgokhoz nem értek. Bekapcsoltam, átállítottam magyarra és használom. Gps fél percen belül talált jelet előszőr, utána sokkal gyorsabban. Fényképezője telefonhoz képest kiváló képeket csinál.
-
domokosa
csendes tag
Tegnap megjött a thl w7-esem. Én nem vagyok nagy ász se szoftver,se hardver téren,úgyhogy erről nem igazán tudok írni. A magyart tudja, a gps jól működik, kijelző gyönyörű, a böngészés álom egy ekkora kijelzőn. Idáig úgy tűnik, hogy nagyon megérte az árát.
-
domokosa
csendes tag
2013.04.02
15:02Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.04.06
17:16Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.04.06
17:22Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsA thl w7-es rendelésemm itt tart.
Ez most azt jelenti, hogy meg fogják vámoltatni? -
domokosa
csendes tag
Sziasztok. Mivel a goophone i9-ről senki nem tudott nyilatkozni és máshol sem találtam túl sokat róla, így
másik tipust kerestem. A thl-t zopo-t és lenovot többen dícsérték, így ezek közül választottam. thl w8-a többeknek van és csak jót írtak róla. De mivel én nagy tepsit szeretnék, ezért a közzé tett minideal-os
kódokból felhasználva tegnap megrendeltem egy thl w7-et. Remélem jól választottam, majd kiderül.
egyedül a 2300 mah-s aksitól tartok egy kicsit. -
domokosa
csendes tag
Sziasztok.. Mi a véleményetek erről a telefonról?
Mennyire megbízható márka, és melyik oldalról
érdemes megrendelni?
http://chinamobiles4u.com/?q=en/mobilok/thu-03212013-2139/goophone-i9-mtk6589-quad-core-12ghz-1g-57inch-hd-ips-screen-android-421
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest