- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
-
fatal`
titán
válasz
darvinya #45175 üzenetére
"1 érzékeny a többi app futtására és ekkor hajlamos beszaggatni.
2 ha Play app-ról újra telepítettem, akkor telepítette és nem frissítette.
Böngészőn keresztül viszont frissíti.?"1. ICS alatt én is tapasztaltam, érdekes, hogy GB alatt semmi ilyesmi nem volt (talán ezért nem jön Playre az ICS, bár ez már teljesen más téma).
2. Ez inkább rossz fordítás lehet, vagy nem tudom.
-
fatal`
titán
válasz
darvinya #45164 üzenetére
"Mivel 454x800-as képernyőn ütö alatt hely rakd oda az érzékelést az irányításhoz."
Ott is érzékel, meg igazából mindenhol, szerintem így kényelmesebb mintha csak alul érzékelne, mert kicsúszik az ujjad és buktad a lasztit.
"Az meg a legjobb lenne két sakon érintő irányítás."
Mire gondolsz, egy jobra meg egy balra nyílra, vagy két oldali irányításra? (képernyő balfelét érinted balra megy, jobb felével jobbra?)Mindkettő megoldható, csak legyen időm.
"Vannak eltűnő lépésék.
Magyarán leütött téglához viszonyítva a visszatérő labda eltünik, úgy kb. 10 pixel mire visszatér."Van valami konkrét adatod, hogy mikor? Elég sokat teszteltem fejlesztés közben, egyszer sem találkoztam ilyesmivel.
-
fatal`
titán
válasz
darvinya #45158 üzenetére
Érdekes, itt a market/play appnak lehetett valami fejlövése, én csak publikáltam egy apk-t, igaz másodszorra sikerült rendesen feltölteni, az elsőt nem akarta kirakni.
(#45159) Polllen: Akkor majd nézd meg azokat a pályákat, ahol két ütő van
Mivel ugye nem egér van, nem tudsz csak mozgatást figyelni, mert lefut az action_move akkor is ha csak ráböksz. Próbálkoztam több dologgal, de mind szétbarmolta az irányítást, vagy bugos lett. Valószínűleg szimplán én vagyok béna.
Az sem jó megoldás, ha drag & dropot teszek az ütőre mert akkor kitakarod az ujjaddal. Idő alapon lehetne mozgatni még, de nem sikerült a box2d-vel összehangolni, de majd még próbálkozom.
Online lista úgyis a következő verzióba van tervbe véve.
-
TRob1
veterán
válasz
darvinya #44714 üzenetére
Mire gondolsz? A webes maps-on lévő térképrészletre??? Balra ott a kis láncszem (link) arra katt, majd az ott lévő linket illeszted be (vagy küldd el vkinek)
Vagy az új funkcióra a droidos mapson? Menü gomb majd Legyen elérhető offline.(Gondolom az előbbit szeretted volna tudni
)
-
fatal`
titán
válasz
darvinya #44322 üzenetére
Egy készülék akkor van kikapcsolva, ha nincs áram alatt semmilyen alkatrésze. Ha ébreszt mikor a user "kikapcsolja", akkor áram alatt van, tehát nincs kikapcsolva.
(Nyilvánvalóan nem a tápegység készenléti módjáról beszélek, az mindig áram alatt van, ha be van dugva a konnektorba (PC))
-
atillaahun
veterán
válasz
darvinya #44288 üzenetére
(#44297) darvinya
Háthh, ahogy érzed.Nézzük meg közelebbről.
Szerintem ezt nézhetjük bárhonnan.Van egy telefon ami csak akkor nem látható amikor nincs benne aksi.
Én kiszedtem az enyémből, de biza még láttam. Szóltam szomszédnak is, hogy nézzen már rá, de ő is látta. Lehet rosszul vettem ki belőleIlyesféle a gépemnél is van csak ott a Lan kihúzva már nem látszik.
Hát ha kihúzom a LAN kábelt és beesik az asztal mögé akkor az enyém sem látszik már az igaz.Ellentétben a mobillal.
Abba meg eleve bele se fér. Bár lehet csak én vagyok gyenge.A többi meg a hab a tortán.
Én is ettől tartok.A nem bezárt app, csak tartóba indexelve tárolás az alvó(tanuló) app folyamatossan csekkolja.
Erről meg csak az jut eszembe, hogy nem a győzelem a részvét, hanem a fontos.Alap nincs widgets, tehát az én esetemben a Home.apk estére különít és stb…Ettől már a szavam is elállt.
-
atillaahun
veterán
-
atillaahun
veterán
válasz
darvinya #44277 üzenetére
Most látom csak mi ez.
Hát pont ugyanezt mutatja a BetterBatteryStats is, csak kicsit továbbfejlesztve (bár attól még ugyanolyan érthetetlenül). INNEN indult a beszélgetés pár órája.
OTT figyel a Suspend a process-es screnshoot-om elején.
Csak hát ettől még ugyanúgy nem lettem okosabb se én se te gondolom.(#44279) dekrer
Nincs.
Erről szólt a fél mai nap. -
-
atillaahun
veterán
válasz
darvinya #44250 üzenetére
A Suspend rendszerfolyamat? Természetesen, mint mondtam az Android része.
(#44251) RazorGTR1
És tényleg erre alapozol? Szerintem lehet még egy pár dolog, amivel nem találkoztál. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
darvinya #43631 üzenetére
...és ennek mi köze a recoveryhez??!! Ami mellesleg ugyan az az összes rendszer alatt...
Új FW nincs, új rendszer van. A FW és az SW itt meglehetősen külön van. A recovery restore pedig MINDENT töröl mielőtt a pontos másolatát visszateszi az EGÉSZ rendszernek...
Olyan - ha már Windows példa volt . mint a Northon Ghost..
-
spiritex
veterán
válasz
darvinya #43370 üzenetére
Utána írtam az edigital szerviz osztályára egy e-mailt, amire ezt a választ kaptam:
"A készülék bevizsgálása és javítása/cseréje minden esetben a márkaszervizben zajlik. Az Extreme Digital csak a forgalmazó jelen esetben. Kérésével javasoljuk közvetlenül vegye fel a kapcsolatot a hivatalos márkaszervizzel."Egyébként május 20-án történt a vásárlás, és amikor az 1 hónapnyi időre cserekészüléket kértem, azt mondták, hogy nincs bontott, csak vadi új, bontatlan, azt meg nem adhat...
Tudtok valami paragrafusokat, amire hivatkozhatnék, hogy az ő dolguk lenne cserélni a készüléket a törvény szerint? Mert éppen most kaptam a választ, hogy ma adták fel a szegedi szervizből a pesti szerviznek, akik majd továbbpostázzák veszprémbe, a hivatalos márkaszervizbe, ahova csak jövő hét végén érkezik meg...
-
fatal`
titán
válasz
darvinya #42364 üzenetére
A Google kezében a QuickOffice
Gondolom később ingyenes lesz és akkor megoldódik ez a probléma.
-
Celtis
veterán
válasz
darvinya #42334 üzenetére
Nem. Tabletem van. Azt szeretném, hogy ha megnyitok egy nyaralós képet, az a teljes képernyőt töltse be. Sehol se legyen fekete sáv, gomb, menü, stb.
A fénykép 4:3 arányú, ahogy a tablet képernyője is.2.3-as Androidon ez simán működik. ICS-en ugye a hardver gombok kiváltására van egy státusz sáv a képernyő alján, de egyes programok képesek ezt a területet is aktívan használni. Ilyen képességű képnézegetőt keresek.
-
Mercutio_
félisten
válasz
darvinya #42150 üzenetére
"vcf-et a gépen átalakítód csv-re"
Ezt konkrétan mivel/hogyan?"és ezt rakod rá a C01-re"
Erre gondolom a BT-t kellene használnom, mert csak töltő és füles jár hozzáTRob1: Jó kérdés, sose szerettem a nokiát, droid előtt 6-8 évig SE telóim voltak, de most ezt a sz*tykot kaptuk céges mobilnak
-
VD
őstag
válasz
darvinya #41718 üzenetére
Úgy, hogy samsungokon a Touch Wiz-hez Social Hub van, ami összegyűjti és egy alkalmazáson belül tudja szinkronizálni az összes social szart a névjegyzékkel, naptárral, galériával. (FB, Twitter, Picassa... stb) Ebben a fiók megadása után leszinkronizál mindent (hasonlóan mint a HTC Sense) Ha pedig törlöd a fiókot akkor a nyomai is eltűnnek.
Ezért nincs rajta gyárilag telepítve a bug halmaz FB app sem.Ha mindenképpen külön app kell, akkor még talán a Friendcaster a leghasználhatóbb.
-
Dicker
őstag
válasz
darvinya #40815 üzenetére
"Az SMTP kiszolgáló az internet-kapcsolatot biztosító szolgáltatóhoz kötődik, nem a postafiókot fenntartóhoz. Azaz, ha levelezőprogrammal akarsz freemail postafiókot használni, az SMTP kiszolgáló nem a freemail SMTP szervere lesz, hanem azé a szolgáltatóé, akinek az internet-elérésért fizetsz."
Ezt találtam róla. Így akkor most wifinél és a mobilnetnél is mást kellene megadni?
Szerk. Látom mind a ketten azt néztük
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest