Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esetemben windows+firefox az A gépen van, a qBittorrent a B szerveren, így ez nem működne nálam amit írtál. (plusz ilyenkor a firefox letöltés előzményekben ott marad törlésig nálad ha jól sejtem)
Mivel DDNS címmel konfiguráltam, így bármikor, bárhonnan el tudom indítani a letöltéseket, nem kell egy hálózaton sem lenni a 2 gépnek. Ha véletlenül olyan torrentet akarok letölteni aminél ki kell választanom mit szedjen le, akkor vagy átküldöm így és a gui-t megnyitva szelektálok, vagy eleve a GUI-n keresztül töltöm fel a fájlt, de ilyen évente 2x van kb. Van ennél sokkal sokkal okosabb, összetettebb addon is, ahol több szervert is lehet kezelni és tudja pont ezt is (egy plusz lépcsővel
), de egyrészt ezt az után találtam meg, hogy már forkoltam, másrészt pont a lehető legminimalisztikusabb megoldást szerettem volna, ha létezik ilyen szó egyáltalán. Illetve IOS-ről, safariból pont ugyan ezt csinálom parancs segítségével, mert néha telefonról el kell indítanom valamit, és az is pont 2 kattintás + egy harmadik a kategória kiválasztására, onnan jött az ötlet
-
paatrick
őstag
Én nem igazán értem mire való ez. Linux Mint+Firefox+qbittorent: katt a torrent linkre (firefoxban ha beállítod hogy alapértelmezetten a .torrentet a qbittorenttel nyissa meg akkor egyből átdob oda) feljön a qbittorrent letöltőablak, ahol ugyanúgy választhatsz a mentési helyeid közül mappát (ubuntu, kali, movies, series a példádban). Majd OK és kezdi a letöltést.
Ez 2 vagy 3 kattintás ha másik helyet kell választani.A leírt módszeredben ez fix 2 kattintás cserébe elveszted a lehetőséget hogy kijelöld mit akarsz a torrent tartalmából letölteni, mert ha jól értem ez az egészet indítja egyből.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Windows 11
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Építő/felújító topik
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), de egyrészt ezt az után találtam meg, hogy már forkoltam, másrészt pont a lehető legminimalisztikusabb megoldást szerettem volna, ha létezik ilyen szó egyáltalán. Illetve IOS-ről, safariból pont ugyan ezt csinálom parancs segítségével, mert néha telefonról el kell indítanom valamit, és az is pont 2 kattintás + egy harmadik a kategória kiválasztására, onnan jött az ötlet