- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Motorola is Air mobillal készül
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
#48231525 #11341 üzenetére
Nem mondanám hogy nincs humorérzékem, csak az utóbbi pár évben divat szidni a "picipuhát", és legfőképpen azoknál, akik kb. nap mint nap használják (de véletlenül se váltanának más oprendszerre ezért vagy azért, tehát --> mégse olyan rossz) Félre ne érts, se kutyám se macskám a Bill és haverjai, viszont az elmúlt néhány évben igencsak megszerettem a dolgaikat (win7, IE9, Live MSN, Live Mesh, MSE ... még bill.+egér párost is azt vettem
) Jut eszembe, az mit takar hogy Msn nem tud beszélni (a droid appra gondolsz?)? Fringgel és Nimbuzzal lehetett Skypeolni is mint írtam lejjebb/feljebb, csak hát ugye szépen felkérték őket, hogy ne lehessen többet velük "Szkájpolni" Nade msot hogy MS felvásárolta, gondolom lesz kompatibilitás (vagy nem
) MSN és Skype között leőbb-utóbb, és akkor újra a Fring és a Nimbuzz is mindenes lehet.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest