- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
Aktív témák
-
gamek!ller
őstag
válasz
hodostamas #12306 üzenetére
-
gamek!ller
őstag
válasz
hodostamas #12295 üzenetére
Ennek a proginak mi a neve? Én a one music radio-t szeretném hallgatni. Van M3u fájlom is hozzá, de egyszerűen nem találok semmit ami kezelné.
-
gamek!ller
őstag
Srácok tud valaki olyan programot ami a látványra megy? (buborékfújú, cigi ami ég ha szívod a mikrofonnál).. Tudjátok, ilyen érdekesség..
-
gamek!ller
őstag
Srácok! Egy kis segítséget kérnék. Ma vásároltam marketről egy játékot 290ft-ért. Nem tetszett és láttam, hogy ha 15 percen belül visszavonom a vásárlást (annyi időm van kipróbálni) akkor visszakapom a pénzt a kártyára. Sikeresen vissza is vontam, a teló uninstallálta a játékot és újra előjött, hogy 290ft, stb, mintha nem is vettem volna meg. Viszont a pénz sehol. Ez miért lehet? Nem vág földhöz, csak zavar és ennyi erővel rajta is hagyhattam volna.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest