- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
darealkilla
aktív tag
válasz
BullKoxa #39469 üzenetére
Némi alulfeszelés, 1000/1600, a gyári hűtővel, AB-ben 60 foktól indítom a ventiket, többnyire 55 fok körül van, ha csak asztali munka meg böngészek, akkor ne forogjon. A gép nem "klasszikus" házban van.
Ha játszok, az már mindegy, csak addig álljon mozdulatlanul, mert más venti amúgy nincs. -
korcsi
veterán
válasz
BullKoxa #38657 üzenetére
Te power limitről, nem pedig feszültségről beszéltél!
A feszültséggel kapcsolatban, a sok az relatív, függ az alapfeszültségtől és a csiptől is erősen, nálam a Rise Of The Tomb Raider a teszt alany most, gyári állapothoz képest (1040MHz@1243,75mV VID) 1100MHzen mindenhez elég volt 1300mV, kivéve ezt, itt még a 1318,75mV sem elég neki, és hibázik szépen.
-
-
-
adatfalo
senior tag
válasz
BullKoxa #38348 üzenetére
Ismerem a dörgést, még mindig első oldalon vagyok[a kategóriában] a PH toplistában (milyen menő mi?
) AfterBurner-t is használtam már jó párszor
, a problémám ugye az, hogy bekapcsoláskor a monitor nem érzékeli forrást, és ezek a tuning progik csak OP rendszeren belül módosítják az órajelet, feszt stb, nemde?
Mind1 is, holnap megnézem, hogy feszemelés után újraindítva a gépet a monitor bekapcsol-e ha felállt a rendszer, csak ugye ez nem túl optimális, ha bios-ba nem tudok belépni (csak ha épp szerencsém van 10-ből 1x).
-
-
BullKoxa
őstag
-
Joshi
titán
válasz
BullKoxa #26106 üzenetére
Elvileg idén jönni fog Adaptive-Sync monitor.
-
BullKoxa
őstag
válasz
BullKoxa #25397 üzenetére
Megvolt a Driver csere Omega le rendesen! 14.11.1 BETA fel ez nálam bevált. Detto , FEKETE kép!! pedig nem sokat matatok kicsit szűröm az utat párszor és jön is a feketeség ha húzva van a kari!! Még szerencse hogy nem minden nap használom, vagy rá kell állnom hogy játékok előtt lövöm be a tuningot, de ezt macerásnak érzem. Következő teszt ha új OP és 14.11. 1 Beta , remélem nem mostanában lesz mert most volt 2-3 hete, a teló romok miatt.
-
Televan74
nagyúr
válasz
BullKoxa #25100 üzenetére
Szép jövő addig míg az MS nem fogja esetleg letiltani.Mondjuk az APU egységeknek megváltás lenne.De még kell várni sajnos a DX12 -s játékokra. Én csak örülnék neki.Bár elkötelezett játékfejlesztők nem fognak élni vele.
Majd akkor sírunk csak,ha az ultra beállításokhoz,nem egy csúcskártya kell,hanem mindkét gyártó termékének a gépedben kell lenni.
-
-
sixpak
nagyúr
válasz
BullKoxa #24390 üzenetére
Szia. Ez alapján tényleg nem tűnik úgy, hogy a cpu mérvadó lenne ebben az esetben.
Az én fentebb linkelt eredmény alatt alapjáraton volt a cpu (is).(#24393) ffodi: igazad van.
(#24395) Sontir Fel: én toltam vele két kört. Nálad sem lehet állítani a grafikát?
High-on van és nem engedi állítani....amúgy a játék egy rakás szar, szerintem. -
-
BullKoxa
őstag
válasz
BullKoxa #22257 üzenetére
Köszönöm szépen a segítő válaszokat!! Akkor megpróbálom gariztatni a Gyártónál! Kérdezni szeretném valaki csinált már hasonló gariztatást egyből a gyártóval? PÜ-ben jöhet a segítség!
-
-
daveoff
veterán
-
Sontir Fel
őstag
válasz
BullKoxa #21256 üzenetére
Teljesen egyutt lehet elni a win 8.1gyel szerintem. Van 1-2 hianyossaga, de ezt betudom a lustasagomnak, lehet hogy az aruhazban talalnek megoldast ra. Nem start menu ugrik fel a bal also sarokbol hanem a metro felulet, ahova ugyanugy berendezheted a dolgokat. Itt az egesz ablakot hasznalhatod, nem csak egy kis reszet. Ha pedig jobban megy a jatek vele, es gyorsan bootol... am legyen
-
Sontir Fel
őstag
válasz
BullKoxa #21240 üzenetére
Úgyis laggolt, hogy nem jelenít meg semmit játék közben? Érdekes.
Én most abba futottam bele, hogy a whql driverrel nem volt hajlandó elindulni a játék. Próbáltam újra telepíteni, origint is, PBt frissíteni, de semmi. Aztán kínomban feltettem a béta drivert és megy a játék....
-
CsonkaImo
addikt
válasz
BullKoxa #21240 üzenetére
Megjelenés óta elég érzékeny a játék az OSD-re. Vannak jobb, vagy rosszabb szakaszok, de fagyást is okozhat. Én csak addig használnám amig belövöm az OC-t. Vagy háttérben menjen a HWinfo. Azzal nálam még nem volt gond, igaz csak játék után lehet megnézni az értékeket.
-
válasz
BullKoxa #20604 üzenetére
Én is nagyon elégedett vagyok a kártyámmal.
Bár tudom vannak NV játékok ahol sosem fogja tükörsimán vinni a game-t (pl.: watch dogs), viszont arról nem a kártya tehet.
Nekem a lapom is Asus és amikor olvastam, hogy DCU II nagyon jó hűtés van és tetszett is a kártya, akkor tudtam, hogy ebből szerelem lesz.
Nem azt mondom, hogy mostantól mindenkinek ezt fogom ajánlani csak és kizárólag, ha kártyáról van szó, de én nekem voltak fenntartásaim az Asusokkal kapcsolatban, aztán mondom adjuk egy lehetőséget még nekik és nem bántam meg.
(#20638) radi8tor1: Itt azért érdekes a megállapításuk, miszerint az r9 290 csak PCe 3.0 lapban menne? Ezért beszélgetnek a lapokról. Én így értelmeztem és ezen most egy kicsit rácsodálkoztam. Akitől én vettem a kártyát AMD rendszere volt és szvsz 2.0 PCIe lapba tette, tehát menni kell 2.0 lapban is.
-
-
HSM
félisten
válasz
BullKoxa #20236 üzenetére
Több oka is lehet. Egyfelől Mantle alatt valamivel több ramot eszik, és 8GB-ot úgy megeszi, mint a huzat, nekem ki is fagyott egyből, mikor lapozófile nélkül próbáltam 8GB rammal, a deploy screenig eljutott, utána out of memory KO.
Amúgy nekem még az icipici akadások ellenére is ezerszer jobb volt Mantle alatt.Amúgy a gondot a win7 okozza, nem szereti Win7 alatt a négymagos (i5) procikat. Win8 alatt elvileg tökéltes.
Fagyás nekem nem volt. Amúgy nekem a 14.7 RC3 vált be a legjobban, hozza a friss driverek sebességét, és nálam a stabilitásával sem volt semmi gond. Én azzal megpróbálnám azért.
-
-
HSM
félisten
-
BullKoxa
őstag
válasz
BullKoxa #18671 üzenetére
Most játszom megint, Ryse-l. Alapon van ( 977, 1250 )a kari egyedi venti profillal. Gpu max 86fok, vrm 79, 70 fok. minden max 1680x1050. Én örülök hogy Msi lett és nem Giga. mikor nézegettem a 290-t akkor a Giga felé ment a mérce, de Msi lett. Talán halkabb is és jobban van hűtve, más 290m nem volt tehát ez csak feltételezés. De ha netán az Msi mellett döntesz akkor te majd tudsz véleményt mondani mert gigád már volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Motoros topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged