- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődnék hogy van e valakinek tapasztalata itt Acer Xb270hu vagy ASUS Rog Swift PG279Q monitorral kapcsolatban? Nemsokára Nv kártya jahtaná, de addig kénytelen vagyok az r9-el használni. Itt kapcsolódik a kérdésem inkább a fórumhoz. Tudnám e rendesen használni addig? (Gsync nélkül természetesen.)
-
Pacy
aktív tag
válasz
deadwing #35992 üzenetére
Ez olyan hosszú ügy lenne ha ebbe most itt belemennénk hogy szerintem még új topik is kellene neki.
A fogyasztóvédelem...meg hát...szintén szóra sem érdemesek. Vicc. Lehet hogy már nem ér annyit a kártya mint új korában, de! Én akkor 135E forintot fizettem érte. Probléma mentesen kb fél évet ment ez a kártya....nem nagyon érte meg.
-
Pacy
aktív tag
válasz
deadwing #35990 üzenetére
A honlapjuk maradt viszont már nem Bestmarkt hanem Hardverker Online Kft. Ki is van írva az oldalon hogy aki 2015.06. előtt vásárolt valamit az ne őket zaklassa hanem forduljon rögtön a gyártóhoz.
Amúgy nem kéne ennek fagynia sehogy sem..csak működnie rendesen. Ez a 2. ami nem hajlandó ezt megtenni. Még ezt a szánalmas 2 éves garancia időt sem bírta ki. Az előző szintén ilyen hibával küzdött és cserélték is.
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Sikerült kicsit jobban körül járnom a problémámat. A hiba oka ha két megjelenítő van rákötve a vga-ra. Esetemben monitor és tv. Ha csak a monitor van akkor semmi gond és nem kapok bs-t. Viszont ha már a tévé is rá van kötve akkor jön a gebasz. Monitor display port-tal, tv pedig Hdmi-vel van rákötve. Ilyen esetben a memória vagy a gpu órajel lehet a gond? Miért kezdte el egyik pillanatról a másikra ezt produkálni vajon? A vicces a dologban hogy még decemberig garis lenne, viszont a cég ahol vettem megszűnt. (Bestmarkt) Esetleg egy másik bios amiben a feszültségek növelve lennének? Vagy a 2d órajelet kellene állítanom? Azt amúgy milyen programmal tudnám? Esetleg valakinek valami ötlete amit próbálhatnék?
-
Pacy
aktív tag
válasz
Malibutomi #35764 üzenetére
Rosszul fogalmaztam sajnos. Csak a monitor kapcsol ki. Az általában segít ha a vga-ról lehúzom a tápot és vissza. Akkor újra megy. Az igaz hogy nem egy mai darab a táp de az így elöregedne? (Corsair 650v2) Ahogy túrtam most a fórumot megpróbálom a drivert Acp Application nélkül telepíteni. Hátha.
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek. Hátha találkozott már valaki a jelenséggel. A problémám a következő. A vga teljesen random időközönként lekapcsolja a monitort. Egyszer csak fekete képernyő tárul elém és vége a dalnak. Ilyenkor vissza sem tudom kapcsolni a gépet. Ellenőriztem a hőfokokat de teljesen rendben van minden. Vga maximum 75-80c. A hiba előfordul mindenhol, böngészőben, film közben, játék közben de még csak simán az asztalon is. Sajnos én magam akaratosan nem tudom produkálni a hibát. Hiába futtatok hosszú időn keresztül valleyt nem kapcsol ki. Garancia van még a kártyán de anélkül hogy tudnék rendes magyarázatot adni a dologra vissza nem küldhetem. Ismerve a vásárlóbarát garanciális ügyintézéseket , úgy ahogy van kapnám is vissza a "nem tapasztaltuk a hibát" üzenettel 2 hónap múlva.
Windows 8.1 64bit. Néztem visszamenőleg 15.7-ig. Mindegyik drivernél csinálja sajnos. Szeretném ha tudnátok mondani valamit mert teljesen tanácstalan vagyok. Segítséget előre is köszönöm!
-
Pacy
aktív tag
válasz
Speed® #29879 üzenetére
Én igyekszem 72Fps felett tartani. Muszáj is volt beáldoznom néhány dolgot miatta: Árnyék : Soft, Shadow d.: High, Msaa:2x Postfx: V.high, Grass: High Advenced: Off. Így 1060/1400Mhz társaságában nagyon ritkán van 60fps alatt kint füves területeken is. Város meg gondtalan 80+ Fps. Én csak olnine játszok egyelőre, oda jó ha inkább fps van nem pedig látvány. De a 8X Msaa számomra érthetetlen....ha online ba single...
-
Pacy
aktív tag
válasz
Winchester95 #29877 üzenetére
Szerintem: 0-20Fps élvezhetetlen . 20-30 gyenge játékélmény. 30-45 Szódával elmegy. 45-60 Egészen elviselhető, de nem az igazi. 60-80 Remek. 80+ Tökéletes.
-
Pacy
aktív tag
válasz
Winchester95 #29869 üzenetére
Bírja a kártya = 10fps?
Rendes mérési adatokat monj! Mit jelent hogy bírja? Nekem bírja 4k+ 8x msaa- val is. (Képregény mód on) Tegyél fel egy Frapsot! De azt hiszem ezt már tanácsolták elöttem is.
-
Pacy
aktív tag
27840: Msi Gaming.
-
Pacy
aktív tag
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Aki megnézte a Witcher 3-at az mondhatna néhány szót róla hogy megy. Köszi!
-
Pacy
aktív tag
válasz
Sontir Fel #27054 üzenetére
Ez annyira nem is rossz proci akkor szerintem. Ha nem dob random kékhalálokat akkor nem gáz..Maradj 1.3v alatt ha szabad tanácsot adnom és nem lesz nagy baj. Nem éri meg a plusz 100Mhz azt az 1.4v-t.
-
Pacy
aktív tag
válasz
Sontir Fel #27050 üzenetére
Ezt komolyan mondod? Milyen fesszel megy 4.7-et az a 4770k?
27052 Ximister: szerintem csak hülyül...
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Új drivert a Gta-hoz holnap várhatunk? Nvidia szokás szerint megint elöbb kiadta az övét...
-
Pacy
aktív tag
válasz
bulgesz777 #26530 üzenetére
Msi Lighting, Sapphire VaporX , Sapphire Tri-x , Gigabyte Windforce, Msi Gaming , Asus Dcu2 szvsz. a sorrend ha r9 szériát akarsz.
-
Pacy
aktív tag
-
Pacy
aktív tag
válasz
ricshard444 #26515 üzenetére
Annyira nem szar kártya a 290 hogy teljesíthetetlen legyen a 60+ fps élsimítás nélkül. Kérdés hogy megérné e váltani most egy 970-re esetleg 980-ra úgy ,hogy mind a két oldalon új kártyák várhatóak amik nem kis eséllyel módosítják majd az árakat.
-
Pacy
aktív tag
-
Pacy
aktív tag
válasz
CsonkaImo #26188 üzenetére
Sziasztok! Teszteltem tegnap a birtokomban lévő vga-t. Jelentem szerintem a topik leggázabb darabja nekem van. 1170Mhz nem képes menni +200mv-al sem. Így annak a kiderítése hogy a hűtő bírja e elmaradt. Abban a 10 percben ameddig mérges nem lettem a helyesen ugráló négyzetrács halmazoktól nem ment feljebb 85c-nál a gpu. Az ez elötti kártya gyári hibás volt, ez meg olyan antituning darab mint állat. Alapfeszen ami olyan 1.2 körül van 1060Mhz a vége...
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Túlzott fesz. emeléssel meglehet ölni egy kártyát? Gondolok itt Trixx +200mv-re éppen. Pehet baja a gpu-nak vagy a memóriának miatta? Ha sikerülne megölnöm szerencsétlent akkor garancia az ebben az esetben ugrott?
-
Pacy
aktív tag
-
Pacy
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #25184 üzenetére
+1
-
Pacy
aktív tag
válasz
zovifapp111 #24762 üzenetére
Mennyi kört futott? Terhelés alatt készíts képet. A Vrm elég meleg...
-
Pacy
aktív tag
válasz
m0h0senator #23308 üzenetére
Resolution Scale 110%. Tedd alapra, úgy nézd! Mindjárt magasabb lesz a min. fps.
-
Pacy
aktív tag
válasz
Rathrol #22539 üzenetére
Húzd fel a PowerLimitet +50%-ra. Az Mhz kezdésnek 1070 legyen elsőre. Aztán go Bf4 vagy Crysis3. Ha nincs grafikai torzulás (kockák, színes pöttyök, csíkok) akkor bírja az adott Mhz-t és léphetsz feljebb. Apránként ajánlott pl utána 1085Mhz. Ha nincs kedved ezzel játszai egyből 1100Mhz. Ha nem bírja értelem szerűen a fent leírt viszafelé. Sok sikert!
-
Pacy
aktív tag
válasz
fatal1ty1984 #21497 üzenetére
Nálad mi a vége a tuningnak? Valamint haven?
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Végre vissza kaptam ma a kártyámat. Kb ugyan úgy megy mint a másik amit cseréltek.
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Hosszas huzavona után végre ma megkapom a kártyám. A bolt tökéletesen teljesítette a gerinctelenség minden állomását ezért félek hogy egy használt kártyát kapok a kezemhez. Honnan tudom kideríteni ezt a félelmemet? Az ok hogy a matrica a dobozon ép legyen. (Sajna ez kevés esetben van így) Ezen kívül? Ha jól emlékszem van fólia a ventiken?
-
Pacy
aktív tag
válasz
fatal1ty1984 #21064 üzenetére
Az szép...
Meg még fel is hív hogy mi a tuning vége ne neki keljen már megkeresni nem?
-
Pacy
aktív tag
válasz
fatal1ty1984 #21062 üzenetére
Minden boltal voltak már kellemetlenségek. Nem védem őket de ez kiszámíthatatlan. Ipon is kivárja szépen a 15 munkanapot. Pcx-ről még rosszabbakat hallottam. BestMarkt-ban elsőre azt mondt a srác max két hét...erre meg 17.napban járok és fene tudja mikor kapom vissza.
-
Pacy
aktív tag
válasz
CsigaGyilkos #21060 üzenetére
Szerencsére nem minden nap van valamim garanciában. Undorító ez a tortúra ilyenkor...főleg ha nyaggatni kell a boltot.
-
Pacy
aktív tag
válasz
fatal1ty1984 #21057 üzenetére
Ó én is ezt szeretném! Ennek örülnék legjobban. Kapnék újra két év garit plusz egy X-el többet jobb hűtéssel plusz még valamit. Jó is lenne..
Ahogy te is írtad egyenlőre várnom kell. Igaz az felkeltette az érdeklődésem hogy a 15 nap az nem munkanap lenne?
Akkor bizony nagyon meghaladták már. Teszem hozzá kis történetemhez hogy nagyon korrekt és udvarias voltam minden alkalommal amikor beszéltem velük. Nem voltam picit sem parszt.
-
Pacy
aktív tag
válasz
fatal1ty1984 #21046 üzenetére
Igen ezt tudom. Olvastam pont ennek az ügynek kapcsán.
21045: Sapphire Tri-x ugyhogy nem kell más kártya helyette. Vapor vagy Lighting persze jöhet.
21050: A cserére azt mondta hogy nem lehet. Jövő hét végét mondtam neki. Addigra kezemben akarom tartani a kártyát ha nem, akkor levásárolom a vételárat. 135K (2014.02.04.) -
Pacy
aktív tag
-
Pacy
aktív tag
Álltalában mennyi idő a garanciális ügyintézés? Nov.4-én adtam le a kártyám. A srác azt mondta nekem hogy jövőhéten várható esetleg, de nem tud róla semmit. (Ugyan ezt mondta előző héten)
Azt hittem csak az Ip. Ilyen lassú. Cserekártyáról hallani sem akarnak természetesen. Tudom hogy a hivatalos az 15 munkanap...de meddig vagyok köteles csendben nyugalommal várni?
-
Pacy
aktív tag
válasz
fatal1ty1984 #20709 üzenetére
Tuti hogy a kártya hibás. Ugyan ezzel szoptam én is rengeteget. Simán intézik a garit gond nélkül ezzel a hibával amúgy. Amit linkeltem biost tegnap, azt kéne felzavarni arra a kártyára. Nem lennék meglepve ha működne. 2 perc meló ahogy te is mondtad már nekem régebben. Még a postaköltséget is megússza szerencsétlen kolléga.
-
Pacy
aktív tag
válasz
Lapajbacsi #20673 üzenetére
Sajna azt nem tudom.
-
Pacy
aktív tag
válasz
fatal1ty1984 #20670 üzenetére
Sapphire tulajok mit szólnak ehhez?
-
Pacy
aktív tag
válasz
fatal1ty1984 #20493 üzenetére
#20494) GAbre : Tuning nélkül esetleg?
-
Pacy
aktív tag
válasz
fatal1ty1984 #20490 üzenetére
Tuti hogy 150/300Mhz.
-
Pacy
aktív tag
válasz
Don't Panic #20414 üzenetére
Arra gondoltam hogy nem megy jól? Kevés az fps?Droppol? Laggol? Gondoltam elmondod rendesen.
-
Pacy
aktív tag
válasz
Don't Panic #20412 üzenetére
Ez mit jelent?
-
Pacy
aktív tag
válasz
Malibutomi #20367 üzenetére
Láttam. Több véleménnyel a hátam mögött könyebb dönteni. Reménykedtem benne hogy kifejtettebb véleményt kapok itt.
Szerk: mire megírtam megjött a válasz egyel felettem!
Thx
-
Pacy
aktív tag
válasz
Gyuri09 #20355 üzenetére
Köszönöm szépen! Szeretem ha frissen tudom hasonlítani az X-es erejét az enyémhez. Nekem 1125/1450-el 61.1 FPS lett a vége. (Amíg volt kártyám
)
Feltettem másik topikokban is a kérdést: Mennyi lehet a különbség egy 1100Mhz-re húzott r9 290 illetve egy kb 1450Mhz-re húzott Gtx 970 között? Gondolkozom a kártya lecserélésén ezért érdekelne. Át át látogatok olvasni Gtx970 topikba. Ahogy elnézem 9/10 kártya ciripel. Lehet jobb lenne inkább egy r9 290x Vapor?
-
Pacy
aktív tag
válasz
Malibutomi #20254 üzenetére
Írta: "Először a ház szellőzésére gyanakodtam (Chieftec Bravo nagytoronyház) de levettem az oldalát, és így is ennyi. " -
Pacy
aktív tag
-
Pacy
aktív tag
válasz
Forestgreen #20055 üzenetére
Egy teszt a kisebbik verzióról. ( Már ha érdekel valakit) A hűtés nem tűnik rossznak, viszont játékok alatt elég gyengét szerepel szegényke.
-
Pacy
aktív tag
válasz
Malibutomi #20046 üzenetére
Megmondom őszintén félek egy picit az ilyesfajta műveletektől. Remélem normális cserekártyát adnak és nem kell ilyen módszerhez folyamodnom.
Nem tudom hogy lehet elrontani, nekem tuti sikerülne.
-
Pacy
aktív tag
válasz
fatal1ty1984 #20043 üzenetére
Hogyan működik a bios csere ezeknél a kártyáknál? Kérlek írd le ide vagy privátban! Thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- EAFC 25
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest