- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
X Factor #29345 üzenetére
Azt tudom, hogy milyen céllal teszik akik teszik, a kérdés inkább arra vonatkozott, hogy megéri e. Ha BS -ezik, akkor szerintem nagyon nem éri meg. Ilyen méréseket nem néztem, de őszintén mennyit lehet reálisan spórolni fogyasztásban alulfeszelésse? Szvsz 10-15 wattnál nem gondolom, hogy többről beszélünk.
-
nubreed
veterán
válasz
X Factor #29021 üzenetére
Update: Szerencsére ugy állitottam be az AB-t, hogy rendszer induláskor ne alkalmazza automatikusan a túlhajtott értékeket. Most miután megirtam az előző hsz -emet, indítottam az AB -t és alkalmaztam az előzőleg elmentett OC profilt. Abban a pillanatban BS. Remélem, hogy csak ez okozta.
(#29022) CsonkaImo:
Most megpróbálom úgy, hogy a mem -et nem nyüstölöm.
(#29023) Speed(R):
Az AB teljesen friss telepítés, most raktam fel a legujabbat. Az OS nem új.
Update 2: Most, hogy a memet békén hagytam, egyelőre nincs BS.
-
Winchester95
őstag
-
Joshi
titán
válasz
X Factor #28818 üzenetére
Nem a plusz fesztől van nekem több fps-em, hanem attól hogy nekem nem esik le az órajel mint nálad. Az tény hogy nem számottevő a különbség, de nálam sokkal stabilabb a teljesítmény, én még azt is el tudom képzelni hogy egyes játékoknál ez laggot okoz. Egyébként a te kártyád pont azért viselkedik így, mert melegszik. A tesztek alatt is 80°-on volt a gpu pedig alig ment.
-
Joshi
titán
válasz
X Factor #28785 üzenetére
Mindenképpen GPU-Z képet linkelj, olyat amilyet én is.
Fontos hogy a GPU Load egyenletes kihasználtságot mutasson. Ja és Valley alatt nézd.
(#28786) Speed(R) fogd meg egérrel a GPU-Z ablak alját és húzd szét hogy ne kelljen két képet fotóznod.
Most mit is akartál mondani? Nálam minden ott van a képen, nincs ezen mit magyarázni. Minden érték annyi amennyi. A fesz ugrik fel néha egy pillanatra, de azzal nem kell foglalkozni. Én X Factor fórumtárs 1000Mhz/1.050V-os feszültség értékét nem hiszem el. Ott valami nagyon nem stimmel. -
Speed®
titán
válasz
X Factor #28781 üzenetére
Épp emiatt akartam írni..az előbb írtam ValleyXHD alapján, hogy 1.156V a vGPU..erre DM11X alatt felment 1.203ra..akkor most mennyi az annyi
Hovatovább, DM11Pben hozta az OC 780at, itt meg az alapot se közelíti
odorgg
Persze, vízzel semmi gond..csak FCvel/építve zsebbenyúlós. Kompakttal nem fogom kinyomni a szemét, így is azon agyalok, mit tegyek a gyík sünik helyett rá.. -
Habugi
addikt
válasz
X Factor #23365 üzenetére
A fene sem tudja, az igazsághoz hozzátartozik, végigtoltam a Starcraft 2-t Terran/Zerg oldalon egyetlen röcc vagy pöcc nélkül!
(#23370) deadwing:
Ezesetben megkövetlek és Mea Culpa, mert CF-el bizony zéró tapasztalatom van..
Annyit akartam csak ezzel mondani, hogyha egy gyengébb egyszálas FX alatt/mellett is rendesen kihajt egy tunningos 280X-et már 4.5ön, akkor a legtöbb Hawaii tulajnak az Intelek mellett a Valley ezen tulajdonsága nem jelenthet "problémát". -
sixpak
nagyúr
válasz
X Factor #22470 üzenetére
Ezek teljesen jó hőfokok...azt hittem rosszabb a helyzet.
Nekem a BF4 melegíti rendesen...meg a FC3, AC Black Flag...
BF4 multi alatt auto hűtéssel:És custom hűtéssel:
Ez még a régi házban készült, mivel az új majd csak 5-6.-a körül jön meg.
(#22538) eastone1: nekem ezt dobja alapon, bár nekem is őskövület procim van:
-
HSM
félisten
válasz
X Factor #22492 üzenetére
Igen, így lett kitalálva.
Nem is mondtam, hogy jobb kártya lenne, csak hogy a memóriákat jobban hűti.Amúgy feltekert ventivel elvileg throttling sincs, csak hülyének fog ézni a szomszéd, hogy miért porszívózol annyit.
(#22493) asdxv: Persze, hogy a refinél bármelyik másik élhetőbb, nem is erről beszéltünk most.
Amúgy ha odafigyelsz rá, nem fog gondot okozni szerintem sem. Tömeges problémáról sem olvastam a topikban.(#22494) CsonkaImo: A VRM igen, de a memóriacsipeknek 85 fok az üzemi maximum. AMúgy a VRM-eknél is 125 fokokon elég hamar kimúlnak a környező elektrolit kondenzátorok, érdemesebb azért inkább a 80-90 fok magassága fölé nem nagyon menni azzal sem.
-
HSM
félisten
válasz
X Factor #22468 üzenetére
Ha majd tolsz egy BF4-et, nézhetnél hőfokokat közben GPU-Z-vel, kíváncsi lennék.
Nálam ennyi volt a hőfok a Giga 290 WF3-al egy hosszabb kör: [link].
Igyekeztem mindenhol a releváns értékeket mutatni, órajelnél, GPU Usage-nél, power out-nál AVG, a hőfokoknál, ventiknél pedig a maximum.
Nálam a BF4 eközben FHD Ultra+4X-es MSAA-val ment.
A játék elején, mikor betöltötte a pályát, akkor indítottam a GPU-Z-t/állítottam be, miből mit mutasson, (míg vártuk a HDD-s játékosokat) és mikor lement a kör, akkor egyből alt+tab és csináltam a képmentést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest