- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovab0de
tag
válasz
Malibutomi #27694 üzenetére
Ha alólra raknám a tápot akkor szépen betudom huzni a kábeleket. Felől van akkor sajnos rövidek a kábelek.
De nagyobb biztonságban érzem magam ha víz nem a tápba csöpög. -
kovab0de
tag
válasz
kalozhun100 #27687 üzenetére
Txh
-
kovab0de
tag
válasz
Casoli #27285 üzenetére
Ha újonnan vette akkor igen. Jártam használt táppal úgy hogy 1000watt-os volt és amikor indítottam a gamét 3d-nél már megfeküdt, kikapcsolt . Pedig csak phenom II 1075t és egy hd 5970 volt rajta. Aztán vissza raktam a Coolermaster gx650-et és érdekes mód ment minden gond nélkül.
-
kovab0de
tag
-
kovab0de
tag
válasz
m0h0senator #25616 üzenetére
Resolution scale 200%-al megnéztem de nem a fogyasztáson akadtam ki hanem a proci használaton 30-40%
Ha simán resolution scale 100% akkor meg 60-80%. Ez miért van? Nem jobban kéne használnia procit ilyenkor? -
kovab0de
tag
válasz
mackosajt #25618 üzenetére
Szia!
Watercool HEATKILLER® GPU-X³ R9 290X [link] ezt használok nagyon meg vagyok elégedve vele. Mint hűtés teljesítmény és anyaghasználtra nincs benne műanyag játékHátlap ha van pénzed rá akkor , amúgy merevítést ad a kártyának mivel az fc blokk is 1000gramm+ esztétika .
-
kovab0de
tag
válasz
m0h0senator #25616 üzenetére
Meglesem ugy -
kovab0de
tag
válasz
fatal1ty1984 #25612 üzenetére
Be van kapcsolva azééé mondom a 640-et
A teljes rendszert meg egy bf4 nem fogja megizzasztani max 4k-nál.
-
kovab0de
tag
válasz
m0h0senator #25609 üzenetére
Ha vissza veszed az órajeleket 850mhz-re akkor lehetséges lesz 500watt felé nem megy
-
-
kovab0de
tag
Tehát menni kell a két kártyának crossfire-be
Ennél a monitornál még nem kell természetesen a 2kártya de mint írtam monitort váltanék, 3 monitor vagy 21:9-es képarányra. De csak apránként tudom megtenni ezért vennék most egy kártyát. (Mivel nagyon jó áron vannak) .
Aztán jöhet rá a víz és majd a várt monitor. -
kovab0de
tag
Jelenleg fullhd-s monitort hasznalok de jovore szeretnem azt is cserelni es oda azert mar kell a 2 kari.
-
kovab0de
tag
Sziasztok! Szeretnék egy crossfire-t építeni. Jelenleg sapphire r9 290x-em van és ha rakok egy sima sapphire r9 290-et akkor az gond nélkül müködik?
-
-
kovab0de
tag
válasz
m0h0senator #19050 üzenetére
Ez gondolom nem referencia kártya ugye
-
kovab0de
tag
-
kovab0de
tag
-
kovab0de
tag
válasz
Nagylajos_1 #15451 üzenetére
Szia! Én is észleltem pontosan ezt a jelenséget . De windows 7 alatt tökéletesen betöltött a rendszer viszont már win8 illetve win8.1nél nem. Nekem megodást nyújtott a bios vissza fele való frissitése azóta hibátlanul müködik minden rendszernél.
-
kovab0de
tag
válasz
kovab0de #13579 üzenetére
Quiet módban az az 40%-on egész elviselhető hangja van a kártyának,felette már nem igazán mondanám ezt. Nem melegszik fel a házad többi alkatrésze tőle főleg ha nincs megfelelő szellőzés biztosítva. 34eft ért nem kapsz annyi pluszt fps,illetve nagyon kedvező hőfokot. Panelben lakok nyáron elég meleg van a szobában amíg nem foglalkoztam vízhűtéssel,többnyire cseréltem mindig a ref.hűtőt és a custom hűtőt is. Főleg ha sli vagy cf volt. Ezeket venném rá:
[link]
[link]
[link]
Jobb hűtésed lenne és még mindig marad legalább 10eft a zsebedbe. Csak egy X-es példány.... -
kovab0de
tag
válasz
SkyS1gn #13360 üzenetére
A vga blokk vrm részén átfolyik a víz vagy csak azon a félcentis részen vezeti át a hőt a gpu és memória felé?
Mert ezeknél a blokkoknál látszik [link] [link]
Szerintem érdemes a hátlapon elgondolkozni "EKWB recommends the purchase of aesthetic retention backplate (EK-FC R9-290X Backplate - Black) which improves the looks of your graphics cards and also provide some passive cooling to the VRM section." -
kovab0de
tag
válasz
messi6502 #13284 üzenetére
Helló!
Kérdésem az lenne hogy milyen rendszert használsz illetve mi az alaplapod,bios? Probáltad már más lapban?
Nekem is volt problémám asus p8z77m-pro lapomba tökéletesen ment windows7-el 13.12,14.2-es driverrel. De amikor telepítettem a windows 8-8.1-et akkor minden oké volt kivétel amikor rá raktam a catalystot (kékhalál,feketeképernyő) és bekapcsoláskor windows betöltésekor lekapcsolta a monitort. Leszedtem annyi fajta windows-t és végül a bios frissítés segített. De röhej hogy nem a legfisebb bios hanem 1-el régebbi volt jó. -
kovab0de
tag
Jó estét Úrak!
Valakinek van vízzel hűtve r9 290x? Mekkora radiátor szükséges hogy tűrhető hőfokon(60-70) maradjon ? -
kovab0de
tag
Nem tudom mi volt a ludas.Jól raktam fel tuti mert nem az első kártya amin hűtőt cseréltem.Lehet hibásan kaptam már előtte amikor a gyárija volt fent elég hangosan ciripelt a VRM. Minden esetre nem mertem megpróbálni ezen a kártyán. Nekem ezt ajánlották Alpenfoehn Peter 2 [link] .
-
kovab0de
tag
Az Arctic Accelero Xtreme III annyit hogy elég gyengusz a feszűltség szabályzóknál a hűtése és ez a kártya fűt rendesen. Xfx r9 290-es kártyára raktam fel egy ilyet hangosnak találtam 12volton a ventilátort és kiprobáltam 7volton ott már tűrhető volt a hangja. De játék közben lökött egy füstöt. Szerencsémre a garanciát elintézték és lett egy hibátlan r9 290x-em belőle ezzel már nem próbálkoznék ilyen hűtővel csak is kizárólag [link]
-
kovab0de
tag
válasz
amadeuxs #8649 üzenetére
Sziasztok!
Engem is érdekelt a dolog ezt találtam:
http://prohardver.hu/tudastar/dvi_interfesz.html
Eddig 2 kártyával találkoztam xfx r9 290 és sapphire r9 290x és mind két kártyánál csak dvi-d csatlakozo van ami.."DVI-D: Csak digitális átvitelre használható DVI változat, mivel az ilyen típusú aljzat és kábel csatlakozósorából hiányoznak az analóg kompatibilitást megteremtő tüskék. Kompatibilitási szempontból meg kell jegyezni, hogy az ilyen típusú konnektorral szerelt termékhez csak DVI-D típusú kábel használható, DVI-A és DVI-I nem!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Trollok komolyan
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged