- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
-
HSM
félisten
Akkor az van, amit írtam. Legfeljebb 3db monitort tud meghajtani DVI/HDMI-ből egyszerre, ráadásul ebből 2-nek időzítés/felbontás tekintetében azonosnak kell lennie. Ezért nem mehet egyszerre 3-nál több. Közben találtam erről infót itt: [link]. Vagy DP-on kéne bekötni az egyik monitort (tehát elejétől a végéig DP-on, kártyán is, monitoron is) vagy egy aktív DP->HDMI vagy DP->DVI adapterrel.
-
Tomdriver
őstag
Akár ötöt is.
Csak megfelelő kábelek kellenek hozzá és működik.
De amit linkeltem, az a topikja.
-
Mr Bond 007
őstag
Nem vagy vírusos, nekem is ugyanezt csinálja. Semmi se fut, csak a vmware workstation és a gpu úgy zúg mintha gamelnék és ontja a hőt. Valószínű driver gebasz lesz. A tegnap előtti hotfixet is feltettem, de azzal is ugyanúgy előjön csak kb 15-20 perccel később.
Ha ma hazaérek melóból feltolom a régi meghajtót.
-
Tomdriver
őstag
A proci simán kell vigye, főleg 3 monitornál nem lehet CPU limit.
Próbáld meg very hight-on, nem kell ultra Dirt Rallyba, így is elég jól néz ki a grafika szerintem. Gondolom driver 16.3 vagy 16.4.1 nálam az utóbbival is tökéletes.
Próbáld meg húzni a kártyát, pl. Dirtbe az is elég sokat hoz.
Én vsyncet nem használom de nem is érzem a hiányát. Race Rom-ba ha néha a gép ellen versenyzek és van pl. 17 WTCC ellenfél a pályán, akkor érzem egyedül, hogy kell. -
-
Omli85
őstag
Amennyiben jól működik a CF akkor jobb ven jó pár bench ami ezt alátámasztja. Kérdés megéri e az a pár plusz fps. Árban teszem azt 2db 4GB-so 380 több mint egy 390. Tápegység szinté nem mindegy egy CF-hez nem árt egy értelmesebb tápegység mert azért a 380-nak is van étvágya. stb stb
-
-
Milka 78
nagyúr
Mondjuk attól is függ OC-zól e és a jelenlegi karid mit tud.Pl nekem halál felesleges a váltás,mert a 390x feletti teljesítményt tud.Viszont ha egy gyengébb példányom lenne és tuningal ki is használom a vga összes lehetőséget bizony rászánnám azt a +27 ropit.Sanszos,hogy megy 1200/1600-1700-at.Azért itt már egész jól lépked a Hawai.
Eleve baromi jó az ajánlat mert az életben nem adsz el egy 290-et,hogy 27-ropit rádobva venni tudjál egy 390x-et. -
Omli85
őstag
Itt van egy össze hasonlító :
https://www.youtube.com/watch?v=jzqsT1nzSkw
A 390 inkább a 290x-el van párban mintsem a 290-el
-
Televan74
nagyúr
Mind két oldalon vannak problémák és hibák is.És mind két oldalon bele lehet nyúlni a tutiba.Én meg két part közt evezek.Volt jó pár 290 és most pár napra egy 290X is.Nagyon jó kártyák,és az omega driver óta sokkal stabilabb lett a 290 széria.
De most másodjára is a GTX980 mellett döntöttem.Remélem nem bánom meg.Az első GTX980 -s kártyával nagyon pozitív tapasztalatim voltak.
Aztán ha majd lesz egy vapor-x -s 390X akkor megint evezek vissza az AMD -hez.Vízhűtéses 390X nem kell. -
Joshi
titán
Egyenlőre HDMI 2.0-DP 1.2 átalakító még nincs a piacon de elvileg nemsokára már kapható lesz, én is erre várok. A kábelnek semmi köze a jel átalakításához, nekem egy jó minőségű HDMI kábelem van High Speed változat. Ha Nvidia 900-as szériád lenne akkor nem gond a 4K@60Hz mert az nv kártyákon már HDMI 2.0 van.
-
bozont
veterán
Majd ha megjelennek a DP-HDMI2.0 átalakítók, addig nincs más lehetőség, ha a TV-n nincs DP.
-
Mirman
őstag
Szia , 1-2 % különbség van , teljesen elhanyagolható.
-
Igen az MSI most jó választásnak tűnik. Árban az a legmagasabb... talán nem véletlenül? Asus kártyák nem rosszak, de én valahogy az Asus-szal nem tudtam kibékülni. Lapom is meg a kártyám is Asus és valahogy nem sikerült megszeretnem őket. Az Asus kártyákkal az is a gondom, hogy más lapban - ami nem Asus alaplap - szerintem lassabban mennek (persze nem kizárt, hogy ezt csak az én agyszüleményem
). Én meg most Asrock lapot néztem ki.
(#11169) Devid_81: Kapja a tuningot is, mert szereti!
Ez jó!
-
szasanyi
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest