-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
weri
senior tag
válasz
Cingáriusz #42750 üzenetére
Nekem anno a 280X-rol is eleg jo ugras volt a 290-re valtani, akkor amit te vettel annyiert az szerintem kapkodas is lehetett. De ha nem fogadod el az itt leirt emberek tenyeit. Akkor ne probaljunk veszekedni egymassal. Te azt vallod amit, ok/mi azt valljuk amit aztan majd mindenre feny derul
peace!...
-
weri
senior tag
A nyákot mivel érdemes "lemosni" ? Elég gané, kb. 1-másfél évig nyitott házban volt. Csak így elég necc eladni ha igénytelenül néz ki
-
weri
senior tag
válasz
danika0670 #42385 üzenetére
En ujra pasztaztam de azota mar megint ujra kene sztem :d Zart hazban van igy nyaron es 82°C max :d MX2
-
weri
senior tag
válasz
Speed® #41583 üzenetére
En ma csereltem tapot, es kizartnak tartom hogy szazadra pontosan ugyan olyan alacsony legyen a 12 voltos ag :d Sztem a kartya allitja be ilyen alacsonyra a feszt (11.38). De arra is gondoltam hogy par tizeddel kevesebbet mutat a valostol. Elotte egy 550 raider volt. Most egy Chieftec GPS-700A8 85% Smart Series.
-
weri
senior tag
GPU-z feszultseg monitorozasra mennyire fake ? :d
-
weri
senior tag
Egy Tri-x OC R9-290-nek a szilikon paszta ennyire gaz lenne hogy 8°C-al melegebb lesz a kartya mint ujrapasztazas elott ? o.O 2x is megcsinaltam hatha elrontottam valamit de nem... Most rendeltem mx2-t hatha jobb lesz vele :\
-
weri
senior tag
Hat nekem pl. i5 3470-em volt. Azzal rossz volt BF1-ezni. Most van egy 6600K-m 4.6-on es fxaa-val 100fps korul vagyok mindig amig a 3470-el 60 korul voltam ilyen beallitasok mellett. Grafikon be volt kapcsolva es latszott a bottleneck. 6600k-nal egybefuggo teljesitmenyem van a vga-val. Ugyhogy sztem is limites lesz a 7400-500-as i5 :d
-
weri
senior tag
Az valos ha a GPU-Z a 12 voltos agra terhelesnel 11.38-as feszultseget mutat ? :d Terheles nelkul 11.88-12.00. FSP 550W
-
weri
senior tag
Ez mi lenne az uj driverbe ? Mit allit ez konkretan ? :d [link]
-
weri
senior tag
En is a regit hasznalom. Az uj (relive) driverrel olyan furcsa dolgot latok ha allitok valamit a gpu orajelen hogy hullamzik a kep szoszerint :d Meg ilyet eletembe nem lattam, es ujrainditasig azt produkalja.
-
weri
senior tag
Driverbe mi ez a feszultseg ingadozas beallitasa a kijelzo reszlegnel (144hz Displayport) ? Valaki tudja mit allitok itt ?
-
weri
senior tag
Az miert van hogy jatekban 1500-on teljesen stabil a memoria, de winfosba egy ido utan befagy a rendszer, es csokkentett modban kell visszaallitani alapra mert nem tolt be teljesen a rendszer (fekete kep win logo utan). Alapon volt huzva semmi feszultseg nincs allitva rajta.
-
weri
senior tag
Egy tri-x-en mennyit lehet kb. huzni a gpu-n ? :d Nekem alap feszen 60mhz-et engedett csak utana mar szemetelt :d Asic 80.4%
-
weri
senior tag
A Sapphire r9 290 Tri-X OC verziojanak (1000/1300) a masik biosa milyen ? Mert olvastam olyat hogy egyik legacy a masik meg uefi de, nem tudom hogy ennel is az-e :d Meg hogy ez mennyi kulombseget jelent :d
-
weri
senior tag
válasz
darealkilla #39370 üzenetére
Nekem a betaval sincs problemam :d Minden zokkeno mentesen megy.
-
-
weri
senior tag
Sapphire Tri-X hutese mennyire szamit jonak ? :d A ventik szokas szerint megadjak ennel is magukat ? :d
-
weri
senior tag
válasz
Speed® #39228 üzenetére
Ő kérte hogy vegyem le, mivel egy hűtő borda kiesett a dobozból. De nem a kártyáról esett le. Nem tudtam vele mit csinálni, már win betöltésekor is fagyott később. Olyan volt mintha fokozatosan romlana a kártya le. :\
1 év gari még van rá, és ahogy néztem unboxingokat ezen nem volt elvileg matrica a csavarokon és a régi hűtése még meg van.Táp elég 550 Raider. Munkatársam is ugyan ilyen konfiggal él. Neki megy már 1,5 éve.
-
weri
senior tag
válasz
Speed® #39226 üzenetére
Most gtx 770-el megy a gép, és ezzel hibátlan. Nem macerálom tovább a cuccot, inkább nézze meg a tulaj is. Kárt nem akarok tenni a kártyában fizikailag.
Bár annyit meg tettem hogy egyszer levettem a gpu-rol a hutot es a kozepso nagy negyszog alaku reszen kivul is van paszta nehany helyen azokon a kis egysegeken. Nem tudom az zavarhatja-e a gpu-t. Ha igen akkor szerintem szallitaskor is oda razkodhatott :\
-
weri
senior tag
Ugy nezki tenyleg nalam halt meg a vga
Biosba lepeskor meg mozgattam a kartyat a foglalatban es szinesen villogott. Szerintem (nem ertek ehez) reball problemaja lehet :\
-
weri
senior tag
Hello! Vettem egy giga ref 290-et peter hutessel es a kovetkezoket kaptam ujratelepiteskor:
mikor fel tettem a legujabb drivert akkor kep hibakat (szines csikokat) folyamatos driver fagyast kaptam. Vagy 3x ujra inditottam es mar win10 betoltesekor is csinalt kepi hibakat. Most letoroltem de igy is elo jott egyszer egy kicsi.
[link]
ilyet csinal. -
weri
senior tag
Egyebkent egy alpenföhn peter milyen hutesnek szamit 290-en ? :d
-
weri
senior tag
A ref 290-eket tenyleg 290x-re lehet flashelni ? :d Mert ref kartyat (egyedi hutessel: alpenföhn peter) fogok kapni ha minden igaz :d
-
weri
senior tag
Referencia Asus R9 290-re jo a giga windforce 3-as hutoje ? :d
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged