- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri09
tag
Bánom énis már hogy nem Sapphire Vapor-t vettem mert a hűtése nagyon király de most azért nem akarok eladni hogy vegyek egy ugyan ilyet meg annyi pénzt amit rá kéne dobni inkább veszek rá egy normális hűtőt....
-
Gyuri09
tag
Üdv!
Egy gyors kérdésem lenne
MSI R9 290X Gaming-re ez ugye nem referencia modell, felmenne-e ez a hűtő?
Csak mert nagyon jó áron tudnék hozzá jutni! -
Gyuri09
tag
Csatlakozom Énis a többséghez ezt az omega driver-t le is szedtem
MSI R9 290X Gaming
-
Gyuri09
tag
No megrendeltem az MSI Gaming-re ezt a kiss cuccot a hőfokokkal amugy nincs bajom de nagyon hangos!
Ha ez sem lesz elég hatékony akkor már tényleg bele vágok a vizezés épitésébe! -
Gyuri09
tag
válasz
Raven 91 #20556 üzenetére
Nekem valahogy a "hajszáritóra" emlékeztet bár hozzá teszem hogy az MSI-nek is botrányosak a légkavarói..... Driver-ben én a legujjabb Beta-t használom nincs vele gondom illetve ahogy olvasom ezt a fórumot elég sokan a 14.4-esre esküsznek nagyon!
Ha ref. karit veszel tegyél rá egy értelmes hűtést, ha megfogadsz egy tanácsot! -
Gyuri09
tag
válasz
fatal1ty1984 #20536 üzenetére
Értem köszi lehet akkor megy rá egy Accelero Extreme IV csak a kérdés felmegy-e rá mivel ez ugye nem referencia és a hűtő oldalán sem látom ezt feltüntetve hogy jó lenne-e rá bar ha jól láttam univerzális hűtő révén gondolom csak felmegy rá.....
-
Gyuri09
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy MSI R9 290X Gaming-re Lehet-e feltenni ilyen ventiket a gyáriak helyett mert kicsit hangosak számomra..... Illetve ha valakinek van valamilyen más ötlete azt is szivesen meghallgatom! -
Gyuri09
tag
válasz
fatal1ty1984 #20403 üzenetére
Persze!
Gondolkodom rajta hogy felteszem eladásra a karit és veszek egy egy Asus ROG Matrix verziót annak elég szépek a kezdő értékei
Még alszom rá egyet minden esetre..... -
Gyuri09
tag
290X-tulajoktol kérhetnék egy kis beállitási segitséget hogy ők milyen óra jelen használják a karit?
köszönöm előre is!
-
Gyuri09
tag
válasz
gainwardgs #18559 üzenetére
DirectX11-ben jó a kártya játék alatt, Mantle alatt pedig kikapcsol a gép.... Esetleg nem lehet hogy Mantle alatt nagyobb naftát kér és mivel ez egy OC-s kari esetleg alul van feszelve nagyon? ez csak egy feltételezés.....
-
Gyuri09
tag
válasz
gainwardgs #18559 üzenetére
Nagyon örülök neki!
Hát akkor ezek szerint eddig birta, de akkor teszt programok alatt miért jó? Pl 3D Mark -
Gyuri09
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Tegnap vásároltam egy MSI R9 290x Gaminget.
Néha nem mindig csinál egy olyat hogy játék alatt (BF4 multy) leáll az egész gép, majd ujra indul.
És amikor bejön a windows a képen látható szöveget irja ki. Eddig egy 7970-est pörgettem gondolom táp ennek is elég. Chieftech modular 750W. Catalyst legujabb 14.9.1-es és az áramfelvételi korlát 20%-ra felvéve.....
Esetleg valakinek ötlete?
Köszönöm előre is! Jah tuning még semmi csak alapjárat -
Gyuri09
tag
Sziasztok!
Csatlakozok hamarosan énis egész pontosan péntek este egy MSI Gaming 290X-elEgy Sapphire 7970-ről váltok most)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged